• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin aile desteğine engel olması

Genetik problemli olduğum için tüp bebek deniyoruz. Bu problem yüzünden çok denemeye ihtiyacım var ve her deneme genetik testlerle 50 ila 60 bini buluyor.
Bir deneme için daha param var ve sonra sıfırı tuketiyorum. Eşim umudunu yitirdi. Sen deniyorsan dene evlerini sat ama ben garantisi olmayan bir umut için para veremem kredi filan da cekemem dedi.
Kayinpederim ben vereyim 100 bin dedi. Asla musaade etmem diye mani oldu.
Şu an banka kredi vermiyor ev filan satmak zor kiracılarim da sorunlu satın almak isteyeni caydirabilirler.
Babasinin vermesine neden engel oluyor anlamıyorum . Zaten varlıklilar. Bir insan buna da para harcamayacaksa başka neye biriktirir. Nasıl ikna edebilirim .umudu mu yok yoksa bebek mi istemiyor parası mı kıymetli?
Bazen şeytan diyor ki böyle bir herifle uğraşma ondan olan bebeğe de lanet olsun
Ya adam istemiyor işte istemiyor, bir bebek umuduna tonla para dökmek istemiyor. Sizin asıl niyetinizi de gayet iyi biliyor, istemiyor. Bi daha çocuğunuza iyi miras bırakacak bir adam bulamayacağınız için onda direttiğinizin de farkında, o yüzden istemiyor.
Damadıyla problemli. Bu yüzden onlara günahını vermez. Damadı evden kovmuştu tartışma yaşayınca. Hem de sofradan.
Galiba umudunu kesti ama bizden daha sağlıksız durumda olanlar bile sonuna kadar gidiyor.
insan sırf eşi istiyor diye bile ugrasamaz mı
Ne eşi efendim, adam size kuruş harcamaktan imtina ediyor, evi size çekip çevirtiyor, böyle bir eş daha gördünüz mü siz etrafınızda? Yani gerçekten hala böyle bir beklentiniz olabilmesi çok hoş.

Ya adam istemiyor işte istemiyor, bir bebek umuduna tonla para dökmek istemiyor. Sizin asıl niyetinizi de gayet iyi biliyor, istemiyor. Bi daha çocuğunuza iyi miras bırakacak bir adam bulamayacağınız için onda direttiğinizin de farkında, o yüzden istemiyor.

Ne eşi efendim, adam size kuruş harcamaktan imtina ediyor, evi size çekip çevirtiyor, böyle bir eş daha gördünüz mü siz etrafınızda? Yani gerçekten hala böyle bir beklentiniz olabilmesi çok hoş.
Onun mirasina ihtiyaç yok. Benim 3 tane evim , tarlam var.nakite ihtiyacım var sadece.

İstemiyor daha fazla para harcamak belli ki.

Eşim bebek istiyor, ben de bir miktar ikna oldum. Ancak en baştan “olursa olur olmazsa aşılamaydı, tüp bebekti uğraşmam ben” dedim. Sizin eşiniz yine denemiş birkaç kez. Bebek mevzusuna sizin önem verdiğiniz kadar önem vermiyor demek ki. Bu adamı kötü biri yapmaz ki.
Senin bebe yuzunden uykusuz kalmanı ne bileyim lohusa kafasi yasamani bebenin uzerine işemesini evin talan olmasini filan şuan o kadar çok istiyorum ki 🤣🤣🤣

Onun mirasina ihtiyaç yok. Benim 3 tane evim , tarlam var.nakite ihtiyacım var sadece.
Nereye üç tane evin var balım? İkisi annenin , biri de babanın üstüne...Baban da üvey anana verecek zaten o evi....Bu adam seni kapının önüne koysa gidecek evin var mı yok? Annenin yanına gideceksin. Ama çocuk olursa aile konutu (kocanın evi) sende kalacak diye umuyorsun. Bunlari bilerek senden çocuk yapar mı, hele tüp bebeğe milyarlarlar harcar mi bu adam sence?

Senin bebe yuzunden uykusuz kalmanı ne bileyim lohusa kafasi yasamani bebenin uzerine işemesini evin talan olmasini filan şuan o kadar çok istiyorum ki 🤣🤣🤣
Herkes aynı şeyi söylüyor ya 😂 dua edeceksiniz tutacak kesin 😂😂😂

Uykusuzluk problem değil az uyuyorum zaten ama diğerleri sıkıntı 🙄

Bir insan bir insanla sırf para için evlenmez. Ama herkes evlenirken karşı taraf rahat ettirecekse buna pozitif bakar. Bu suç değil bence.
Rahat edemiyorsunuz ki. Aksine o rahat ediyor. Size bunu sorduğumuzda, çocuğuma mirası kalsın, yoksa o yiyecek bu yiyecek parasını demiştiniz. Sizin evliliği devam ettirme ve ısrar inat çocuk istemeyen sebepleriniz çok bariz.
1. Belli bir yaşınızın olması ve şu saatten sonra bir daha iyi ve hali vakti yerinde bir adam bulamayacağınıza inanmanız.
2. Çocuğunuza güzel bir miras bırakabilecek. Boşanırsanız o mallar ailesine kalacak. Size de sizden olana da yaramayacak.
Adam da ne diye halen kendisini tutup beslediğinizin farkında gayet. Bedava evde yemek içmeye var ama çocuk yapmak yoook. Bulmuş yolunu o da, rahatını bozdurmaz.

Rahat edemiyorsunuz ki. Aksine o rahat ediyor. Size bunu sorduğumuzda, çocuğuma mirası kalsın, yoksa o yiyecek bu yiyecek parasını demiştiniz. Sizin evliliği devam ettirme ve ısrar inat çocuk istemeyen sebepleriniz çok bariz.
1. Belli bir yaşınızın olması ve şu saatten sonra bir daha iyi ve hali vakti yerinde bir adam bulamayacağınıza inanmanız.
2. Çocuğunuza güzel bir miras bırakabilecek. Boşanırsanız o mallar ailesine kalacak. Size de sizden olana da yaramayacak.
Adam da ne diye halen kendisini tutup beslediğinizin farkında gayet. Bedava evde yemek içmeye var ama çocuk yapmak yoook. Bulmuş yolunu o da, rahatını bozdurmaz.
Çok üzüldüm bunları okuduğuma…

insan sırf eşi istiyor diye bile ugrasamaz mı
Uğraşmaz. Ömür boyu seninle olacak bir sorumluluk için “hadi eşimin gönlü olsun yapıverelim” denecek bir şey mi bu? Kıyafet mi alıyorsunuz? Adam belli ki her evlilikte rutin çocuk oluyor diye denemiş birkaç kez, olmuş olsun diye. İkinizde isteseniz verin neyiniz var yoksa, tek taraflı olacak iş değil bu. Ben o kadar uğraştım, istedim buna rağmen kafamda anksiyete perileri uçuyor doğunca neler olacak korkusundan.

Çocuk istemiyor demek ki adam umudu da tükenmiş boşa para harcamak istemiyor. Akabinde miras için çocuk istediğinizi okudum tuz biber oldu.

Adam cocuk istemiyor. Denedik diyebilmek icin bir iki denemeye tamam der sonra tuzmazsa birakir. Bizim ailedede var böyle biri. Sirf esi rahat versin diye bir defa denedi..ondan sonra "zaten olmuyor" diye birakti.

Para umurumda değil sadece bebekiçin istiyorum. Yillardir evi ben çekip ceviriyorum para hiç gundemimde olmadi. Tüp bebeğe başladık ve benim gece gündüz sadece buna odaklandim.
Eş gibi değil gerçekten. Bu kadar üzüldüğümü görüyor
Bu kadar cok isterseniz bebek olmaz .Allaha birakin .hayirlisidiyin biraz relax olun bi tandigin5 de olmusti en ummadigi anda onunda düşük oluyordu hep artik hayırlısi dediigi zamanda oldu umursamadığı zamanda oldu

Back
X