- Konu Sahibi Solukiklimler
-
Evet. Eğer olmayacaksa benim aileden kalma mülküme zeval gelmesin kafasındaEee sizin hayalinizden kısıyor işte.
Haksız değil bence.Evet. Eğer olmayacaksa benim aileden kalma mülküme zeval gelmesin kafasında
Tedavi olumsuz olunca çok üzüldü aslında bilemiyorumHaksız değil bence.
Çünkü baba olmak istemiyor.
Bunu anlamamış olmanız çok ilginç.
Diğer konuda da harcamaz diyordunuz?Bebeğe harcar .ondan çok kisacagini sanmıyorum. Benim tek başına gelirim yeterli olmasa bile evimi satarım.
Bilmiyorum deneyimlemedigim için emin olamıyorum. Kısıtlı da olsa harcar gibi geliyor. Parası ölçüsünde olmaz muhakkak.Diğer konuda da harcamaz diyordunuz?
Bu konuda şeytani dinle derim...Zira şeytan zannettiginiz o ses sagduyunuzdan geliyor olabilir....Genetik problemli olduğum için tüp bebek deniyoruz. Bu problem yüzünden çok denemeye ihtiyacım var ve her deneme genetik testlerle 50 ila 60 bini buluyor.
Bir deneme için daha param var ve sonra sıfırı tuketiyorum. Eşim umudunu yitirdi. Sen deniyorsan dene evlerini sat ama ben garantisi olmayan bir umut için para veremem kredi filan da cekemem dedi.
Kayinpederim ben vereyim 100 bin dedi. Asla musaade etmem diye mani oldu.
Şu an banka kredi vermiyor ev filan satmak zor kiracılarim da sorunlu satın almak isteyeni caydirabilirler.
Babasinin vermesine neden engel oluyor anlamıyorum . Zaten varlıklilar. Bir insan buna da para harcamayacaksa başka neye biriktirir. Nasıl ikna edebilirim .umudu mu yok yoksa bebek mi istemiyor parası mı kıymetli?
Bazen şeytan diyor ki böyle bir herifle uğraşma ondan olan bebeğe de lanet olsun
Bebek olmayacak diye üzülmemiştir.Tedavi olumsuz olunca çok üzüldü aslında bilemiyorum
İşte, emin bile değilsiniz çocuğundan esirgemeyeceğinden. Neye güveniyorsunuz tam olarak? Babasız da olur mu diyorsunuz?Bilmiyorum deneyimlemedigim için emin olamıyorum. Kısıtlı da olsa harcar gibi geliyor. Parası ölçüsünde olmaz muhakkak.
Ben de bir kaç gebelik gecirdim ama olmadı eşim benim kadar diretmedi olsa da olur olmasa da hakkımız ne hayırlısı ise o olsun dedi normal yollardan gebe kala bildiğim halde garenti olsun riske atmayalim diye 2 kez tüp bebek denedik olmadı cok direttim 3 ye hazirlanirken transfer gününden 3 gün önce meme kanseri teşhisi konuldu 8 aydır tedavi görüyorum bazen olmayan seylerde hayır var deyip kabullenmek gerekiyorGenetik problemli olduğum için tüp bebek deniyoruz. Bu problem yüzünden çok denemeye ihtiyacım var ve her deneme genetik testlerle 50 ila 60 bini buluyor.
Bir deneme için daha param var ve sonra sıfırı tuketiyorum. Eşim umudunu yitirdi. Sen deniyorsan dene evlerini sat ama ben garantisi olmayan bir umut için para veremem kredi filan da cekemem dedi.
Kayinpederim ben vereyim 100 bin dedi. Asla musaade etmem diye mani oldu.
Şu an banka kredi vermiyor ev filan satmak zor kiracılarim da sorunlu satın almak isteyeni caydirabilirler.
Babasinin vermesine neden engel oluyor anlamıyorum . Zaten varlıklilar. Bir insan buna da para harcamayacaksa başka neye biriktirir. Nasıl ikna edebilirim .umudu mu yok yoksa bebek mi istemiyor parası mı kıymetli?
Bazen şeytan diyor ki böyle bir herifle uğraşma ondan olan bebeğe de lanet olsun
Evet.igneyi yiyen kısmi vajinusmus yüzünden her denemede 5 6 kez acılı ultrason olan anestezi yiyen benim ama o da yorulmuştur muhakkakBebek olmayacak diye üzülmemiştir.
Yeniden masraf mı yapacağız diye üzülmüştür ya da emeklerin boşa çıkmasına üzülmüştür ya da yorgunlukla üzülmüştür.
Tüp bebek çok yorucu bir süreç biliyorsunuz.
Neden bu kadar abartıyorsunuz ki konuyu?Evet.igneyi yiyen kısmi vajinusmus yüzünden her denemede 5 6 kez acılı ultrason olan anestezi yiyen benim ama o da yorulmuştur muhakkak
Allahım acil şifalar versin inşallah.Ben de bir kaç gebelik gecirdim ama olmadı eşim benim kadar diretmedi olsa da olur olmasa da hakkımız ne hayırlısı ise o olsun dedi normal yollardan gebe kala bildiğim halde garenti olsun riske atmayalim diye 2 kez tüp bebek denedik olmadı cok direttim 3 ye hazirlanirken transfer gününden 3 gün önce meme kanseri teşhisi konuldu 8 aydır tedavi görüyorum bazen olmayan seylerde hayır var deyip kabullenmek gerekiyorçok zor bebek hasreti ile yanarken ama rabbim dilemeyince olmuyor sizde esiniz de denemissiniz sizin umudunuz vardir ama eşinizin kalmamıştır bu onu kötü bir eş yapmaz belki psikolojik olarak yorulmuş olabilir tekrar olumsuzu gormek istememistir bu açıdan bakın birde.
Geçmiş olsun. Allah şifa versin.Ben de bir kaç gebelik gecirdim ama olmadı eşim benim kadar diretmedi olsa da olur olmasa da hakkımız ne hayırlısı ise o olsun dedi normal yollardan gebe kala bildiğim halde garenti olsun riske atmayalim diye 2 kez tüp bebek denedik olmadı cok direttim 3 ye hazirlanirken transfer gününden 3 gün önce meme kanseri teşhisi konuldu 8 aydır tedavi görüyorum bazen olmayan seylerde hayır var deyip kabullenmek gerekiyorçok zor bebek hasreti ile yanarken ama rabbim dilemeyince olmuyor sizde esiniz de denemissiniz sizin umudunuz vardir ama eşinizin kalmamıştır bu onu kötü bir eş yapmaz belki psikolojik olarak yorulmuş olabilir tekrar olumsuzu gormek istememistir bu açıdan bakın birde.
Yorumsuz !Bazen şeytan diyor ki böyle bir herifle uğraşma ondan olan bebeğe de lanet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?