Eşimin aile desteğine engel olması

Allah şifa versin. Sağlık durumunuz nasıl şimdi?

niye versinki , ben vermem o kadar para hayatımı yaşarım . eşim çok istiyprsa kendi yapsın . ben ihtimaller için para vermem . avrupa turu yaparım o parayla . sizi suçlu buldum . herkesin fikri kendinedir. siz çocukla mutlu olursunuz ama eşiniz değil demekki. szin babanız versin ozaman

Böyle bir adama neden çocuk..

Herseyi anldim da insan dogmamis bebegine lanet edecekse dogurmasin ya.

Öncelikle insallah bir çözüm yolu bulunur.
Sizinle ortak amacı olan bir insanla olmanızı dilerdim.
Ev konusuna gelincede konu her ne olursa olsun evinizi satmak istediğinizde kiracının caydırma gibi bir durumu olamaz buna engel olacaksınız danışmanla çalışarak.Yabancı ve Türk yatırımcıları tercih ediceksiniz alıcı olarakta mesela.Böylelikle kiracı oturmayada devam edebilir,alan kişide sorun yaşamaz.
kaldıki yeni alan kişi ihtaar çektirir kendi evine geçer eninde sonunda

Eviniz varsa satın bence çok istiyirsanız. Evleri iz varmiş hatta kp parasını alıp napıcaksınız. Ha bence evlat edinebilirsiniz ama takdir sizin tabi. Sizin rviniz varken esinizin kredi cekmesi saçma olur zaten

bende tüp bebek sürecindeyim. fakat eşim de istemese kılımı kıpırdatmam. demek ki aynı düşüncede değilsiniz. bir bebeği iki kişi yapar tek kişi değil, annesi kadar babası olacak kişinin de aynı derecede istemesi gerekiyor diye düşünüyorum. yanlış hatırlamıyorsam konular karışmadıysa adam zaten ben beş kuruş vermem tedaviye diyordu..beklentileriniz farklıysa sırf bebek sahibi olma uğruna baba olmak istemeyen birini bebek sahibi yapmayın lütfen. bu bencilliğe giriyor çünkü.

Baba olmayı istiyor. Ama bu uğurda çile çekecek kadar değil. Meselâ hastaneye benimle gelmesini istiyorum sadece opuya ve transfere geliyor. Bunalıyorum diyor. Kesin olacağını bilse para verir. Umutsuz aynı zamanda para riske etmeyi sevmeyecek kadar cimri olduğu için vermiyor.

Eviniz varsa satın bence çok istiyirsanız. Evleri iz varmiş hatta kp parasını alıp napıcaksınız. Ha bence evlat edinebilirsiniz ama takdir sizin tabi. Sizin rviniz varken esinizin kredi cekmesi saçma olur zaten
Evlât edinmeyi çok istiyorum dahası aklımda yumurta donasyonu var. Ama eşim bizim olmayan çocuğu alıp yük etmeye gerek yok diyor. Donasyon olursa bebek onun olur biyolojik olarak. Ona da ben kaderi bu kadar zorlamam olacaksa ortak çocuğumuz olsun olmayacaksa kapı zorlamak tarzım değil o kapı bana açılmalı diyor.

baba olmayı gerçekten isteyen bir adamın bu uğurda çile çekmeyi problem etmeyeceğini düşünüyorum. eşiniz baba olmak istemekten çok olursa oluruz baba problem değil olmazsa da olmasın kafasında. onu suçlamıyorum. herkes çocuk için yanıp tutuşmaz çünkü. hiçbir şeyin kesinliği yok maalesef bu hayatta. kasımda daha ilk tüp bebek denemesine adım atacağım, ne zaman sonuç alırız Allah bilir. ikinizin de elinde imkan var fakat eşiniz beş kuruş vermiyor.. bence sizde böyle yapan eşinizle ortak çocuğunuz olsun diye kendi paranızı harcamayın. biliyorum demesi kolay ama yapacakta pek bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…