- Konu Sahibi Ecolina1995
Konu sahibi hala ban yememiş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ban yemesi bir yana umarım şikayetçi olurlar da öyle sanal ortam diyip küfür edenlerden biri eksilir.Konu sahibi hala ban yememiş![]()
Aynen konuyu kendince kapatmis ama goz atip duruyor neler yazildigina bakiyorKonu sahibi hala ban yememiş![]()
İnsanların canı sıkkınken üzerine varılmaz ben burada ana avrat küfür etmedim siz insanların neler yaşadığını bilemezsiniz sen biliyor musun ?Ban yemesi bir yana umarım şikayetçi olurlar da öyle sanal ortam diyip küfür edenlerden biri eksilir.
Demek ki bir zorum varki paylaştım sizden yardım amaçlıydı buraya yazmam ama bende hata ben üyeliğimin silinmesini talep ediyorum deminden beri benimle dalga geçiliyor ama insanlarında bir sınırı varAynen konuyu kendince kapatmis ama goz atip duruyor neler yazildigina bakiyor![]()
![]()
Kimsenin dalga gectigi yok senin verdigin tepkiler yanlis eger elestiriye ve farkli fikirlere acik degilsen zaten konu acmanin bi anlami yok.Demek ki bir zorum varki paylaştım sizden yardım amaçlıydı buraya yazmam ama bende hata ben üyeliğimin silinmesini talep ediyorum deminden beri benimle dalga geçiliyor ama insanlarında bir sınırı var
Eleştirmek kolaydır bir derde deva olmak insanlıktır demekki bir sıkıntım var ki burada anlatıyorum sakinleştirici sözler yerine alaylı sözler yapıyorsunuzKimsenin dalga gectigi yok senin verdigin tepkiler yanlis eger elestiriye ve farkli fikirlere acik degilsen zaten konu acmanin bi anlami yok.
Derdine deva olamayiz burda sadece fikir veririz bi cogumuzunda yazdigi gibi istemiyorsan gidip gelmiceksin ha yapamam diyorsanda sikayet etmiceksin evlendin diye hicbirseye mecbur degilsin soylenenleri dusunup uygulayip uygulamamak sana kalmisEleştirmek kolaydır bir derde deva olmak insanlıktır demekki bir sıkıntım var ki burada anlatıyorum sakinleştirici sözler yerine alaylı sözler yapıyorsunuz
Haklısın ama . Benim sinirlerim gerçekten bozuk ve alaylı yorumlara gelemez oldum kimene benim 6 adet kıyafet değiştirmemden ya bu bile laf edildi ya ben zaten gelmek istemiyorum banlasınlar üyelik silinme diye bişey yok diye maksus zaten konu içeriğini sildim sırf atılayım diyeDerdine deva olamayiz burda sadece fikir veririz bi cogumuzunda yazdigi gibi istemiyorsan gidip gelmiceksin ha yapamam diyorsanda sikayet etmiceksin evlendin diye hicbirseye mecbur degilsin soylenenleri dusunup uygulayip uygulamamak sana kalmis
O konuda şüphem yok. Herkesin yaşadığı kendine ağırdır. Ben yorum yapmadam tüm yazışmaları okuyordum ki konuyu silip küfür ve hakaret etmişsiniz. Ne yaşıyor olursanız olun bunu yapmanızı haklı çıkarmaz.İnsanların canı sıkkınken üzerine varılmaz ben burada ana avrat küfür etmedim siz insanların neler yaşadığını bilemezsiniz sen biliyor musun ?
Yaptigin kimseyi ilgilendirmez ama sen kendi kulturune duskun biriysen esinin kulturunu sikayet etmeyeceksin saygi duyacaksin anlaminda yazildi bunda kotu bisey yok.Haklısın ama . Benim sinirlerim gerçekten bozuk ve alaylı yorumlara gelemez oldum kimene benim 6 adet kıyafet değiştirmemden ya bu bile laf edildi ya ben zaten gelmek istemiyorum banlasınlar üyelik silinme diye bişey yok diye maksus zaten konu içeriğini sildim sırf atılayım diye