Eşimin aile kültürü 🥺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ban yemesi bir yana umarım şikayetçi olurlar da öyle sanal ortam diyip küfür edenlerden biri eksilir.
İnsanların canı sıkkınken üzerine varılmaz ben burada ana avrat küfür etmedim siz insanların neler yaşadığını bilemezsiniz sen biliyor musun ?

Aynen konuyu kendince kapatmis ama goz atip duruyor neler yazildigina bakiyor :KK48: :KK48:
Demek ki bir zorum varki paylaştım sizden yardım amaçlıydı buraya yazmam ama bende hata ben üyeliğimin silinmesini talep ediyorum deminden beri benimle dalga geçiliyor ama insanlarında bir sınırı var

Demek ki bir zorum varki paylaştım sizden yardım amaçlıydı buraya yazmam ama bende hata ben üyeliğimin silinmesini talep ediyorum deminden beri benimle dalga geçiliyor ama insanlarında bir sınırı var
Kimsenin dalga gectigi yok senin verdigin tepkiler yanlis eger elestiriye ve farkli fikirlere acik degilsen zaten konu acmanin bi anlami yok.

Kimsenin dalga gectigi yok senin verdigin tepkiler yanlis eger elestiriye ve farkli fikirlere acik degilsen zaten konu acmanin bi anlami yok.
Eleştirmek kolaydır bir derde deva olmak insanlıktır demekki bir sıkıntım var ki burada anlatıyorum sakinleştirici sözler yerine alaylı sözler yapıyorsunuz

Eleştirmek kolaydır bir derde deva olmak insanlıktır demekki bir sıkıntım var ki burada anlatıyorum sakinleştirici sözler yerine alaylı sözler yapıyorsunuz
Derdine deva olamayiz burda sadece fikir veririz bi cogumuzunda yazdigi gibi istemiyorsan gidip gelmiceksin ha yapamam diyorsanda sikayet etmiceksin evlendin diye hicbirseye mecbur degilsin soylenenleri dusunup uygulayip uygulamamak sana kalmis

Insanlara fazla yüz vermeyin. Mesafeli durun..abla kim ki sizi yönetecek. Bunun kültürle alakasi yok. Milletin karaktersiz ve issiz olmasi ile alakali. Bende baskalari yönetmek istegi yok, zamanim bile yok

Derdine deva olamayiz burda sadece fikir veririz bi cogumuzunda yazdigi gibi istemiyorsan gidip gelmiceksin ha yapamam diyorsanda sikayet etmiceksin evlendin diye hicbirseye mecbur degilsin soylenenleri dusunup uygulayip uygulamamak sana kalmis
Haklısın ama . Benim sinirlerim gerçekten bozuk ve alaylı yorumlara gelemez oldum kimene benim 6 adet kıyafet değiştirmemden ya bu bile laf edildi ya ben zaten gelmek istemiyorum banlasınlar üyelik silinme diye bişey yok diye maksus zaten konu içeriğini sildim sırf atılayım diye

İnsanların canı sıkkınken üzerine varılmaz ben burada ana avrat küfür etmedim siz insanların neler yaşadığını bilemezsiniz sen biliyor musun ?
O konuda şüphem yok. Herkesin yaşadığı kendine ağırdır. Ben yorum yapmadam tüm yazışmaları okuyordum ki konuyu silip küfür ve hakaret etmişsiniz. Ne yaşıyor olursanız olun bunu yapmanızı haklı çıkarmaz.

Üyeliğinizi de silseniz konuyu da silseniz hatta küfürleri bile silseniz şikayet edildiğinizde hepsi ortaya çıkar.

Ha kişinin yüzüne yapmışsınız ha burda yazmışsınız. Hiçbir farkı yok.

Özür dilemek bir yana üste çıkmaya çabalamışsınız.

Şikayet ettiğim kişi kapısına dayanıldığında klavyeden yazmanın küçük bişey olmadığını farketmişti.

Haklısın ama . Benim sinirlerim gerçekten bozuk ve alaylı yorumlara gelemez oldum kimene benim 6 adet kıyafet değiştirmemden ya bu bile laf edildi ya ben zaten gelmek istemiyorum banlasınlar üyelik silinme diye bişey yok diye maksus zaten konu içeriğini sildim sırf atılayım diye
Yaptigin kimseyi ilgilendirmez ama sen kendi kulturune duskun biriysen esinin kulturunu sikayet etmeyeceksin saygi duyacaksin anlaminda yazildi bunda kotu bisey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X