- 11 Aralık 2018
- 42.556
- 264.430
- 598
- Konu Sahibi Ecolina1995
Demezse ceker
İlla demek yada tavır yapmak zorundasın
Yoksa anlamazlar
Görgü çok baska birsey
Konu sahibinin görgüsü de dağları aşmış zaten görüldüğü üzere.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demezse ceker
İlla demek yada tavır yapmak zorundasın
Yoksa anlamazlar
Görgü çok baska birsey
Göze perde inmesi gerek dediniz ya o yüzden dedim. Evet göze perde iniyor ama karşıda oscarlik oyuncu olunca daBen böyle aileler yok, asla olmadı demedim ki. Bunun etnik kökenle ya da doğduğun yerle alakası yok dedim.
Dava açma hakkin var dark , ben senin yerinde olsam acarim , sonra esinin tum sulalesi gorur gelinlerinin muhtesemligini , adam da kurtulur belki bundanAlintilayalim da sileme bari
Bneim kaynanama bende nesessiz demiştimÖyle haklısınız ki... Düşünün bir de kendi ağızlarıyla söylediler, KV olacak kişiyi sussun diye tembihlemisler ki arıza çıkarmasın. Bu insan kandirmaktir
Dogru diyorsun. En azindan okuyanlardan ozur diler belki de insanliktir usluptur ogrenir birazDava açma hakkin var dark , ben senin yerinde olsam acarim , sonra esinin tum sulalesi gorur gelinlerinin muhtesemligini , adam da kurtulur belki bundan
İşte öyle ailelerin sadece gördüğü o değil. Yani onlarin çoğu laftan anlamayan insanlar. Siz onlara güzelce anlatsaniz da işlerine gelmediği için hakaret duyabilirsiniz. Evet çok basit bir mevzudan, hakkınız olan bir şeyden bile hakaret duyabilirsiniz. Ama kendi kızlarına böyle davranilmasina izin vermezler. Bu demek oluyor ki görgüden ziyade hadsizlik ve binlik buişte bir şeyleri demek neden tavır olsun ki
şöyle düşünün 10 aile var bunlar hep böyle görmüşler
konu sahibi farklı olsun istiyorsa bunu söyleyecek
zaten onlar düşünse kendileri de öyle yaşamaz, onların doğrusu bu demek ki
yani belki uç örnek ama çıplak gezen afrika kabilesindekilerin bilgisi görgüsü o kadar
biz giyinik gidince onlar giyinmez ki ortamda garip olan biz oluruz hatta onlar bizi de soymak ister olağana uyalım diye
anlatmamız lazım ki onlar da anlasın dünyanın geri kalanının böyle giyinik yaşadığını
ya konu sahibi ya eşi güzelce diyecek bu bize göre değil diye
Mesela şöyle kalabalık sevmediğini söylüyorsun ama alisacak diye bakiyorişte bir şeyleri demek neden tavır olsun ki
şöyle düşünün 10 aile var bunlar hep böyle görmüşler
konu sahibi farklı olsun istiyorsa bunu söyleyecek
zaten onlar düşünse kendileri de öyle yaşamaz, onların doğrusu bu demek ki
yani belki uç örnek ama çıplak gezen afrika kabilesindekilerin bilgisi görgüsü o kadar
biz giyinik gidince onlar giyinmez ki ortamda garip olan biz oluruz hatta onlar bizi de soymak ister olağana uyalım diye
anlatmamız lazım ki onlar da anlasın dünyanın geri kalanının böyle giyinik yaşadığını
ya konu sahibi ya eşi güzelce diyecek bu bize göre değil diye
alıntına sağlık :)Eşiniz ablasının dediklerini yapmıyorsa sorun yok, ablası istediği kadar emir versin. Hee deyip geçersiniz. Eşiniz de ona uyuyorsa sakin sakin anlatıp öğreteceksiniz, uyum sağlamak için, onu ve ailesini üzmemek için elinizden geleni yaptığınızı ama artık sizin onlardan ayrı bir aileniz olduğunu her dediklerini yapamayacağınızı falan.
İşte öyle ailelerin sadece gördüğü o değil. Yani onlarin çoğu laftan anlamayan insanlar. Siz onlara güzelce anlatsaniz da işlerine gelmediği için hakaret duyabilirsiniz. Evet çok basit bir mevzudan, hakkınız olan bir şeyden bile hakaret duyabilirsiniz. Ama kendi kızlarına böyle davranilmasina izin vermezler. Bu demek oluyor ki görgüden ziyade hadsizlik ve binlik bu
Mesela şöyle kalabalık sevmediğini söylüyorsun ama alisacak diye bakiyor
Yada hoslanmadigini bildiği halde rahatsiz ediyor
Ya surat asacaksin ya gitmeeyceksin
Sınırı bilmek onemli
Kalabalık gelmek degil meselemesela gelince görgülü davranmak onemli
Haklisin oyleben burada yeni evlilere yazarım
alışacak diye beklenmesine izin vermeyin
çok net olmak lazım
kv kp i yemeğe çağıracaksam kv kp i yemeğe çağırır o kadar yemek yaparım
onlar kuyruklarında iki üç aile getirirse aç kalınır laf sokulur bu gelin beceriksiz denir mesela
ama bir dahakine kv kendi tencereleri yüklenir gelir yine kalabalık
bir başka sefere olmaz böyle kalabalık konuştuğumuz anlaşılmıyor denir
kv ye gidince görümceler de olunca ay benim kafam kaldırmadı deyip kalkılır
ama bunlar yapmak için sizinle hemfikir olacak eş gerekir
özetle iş eşinizde biter
akşam 7 de kalkacak ise 7 de kalkarız kimse 7.30 a kadar oturtamaz demek lazım
What?Hdhhdbsjsj
Küfür etmemiş neyse ki..sana da ukala dedi![]()
Küfür etmemiş neyse ki..
Küfür yazılan üyelerin yerinde olsam ekran görüntülerini çoktan atmıştım bilişim suçlarına..kime ne denk geldiyse veriştirmiş gitmiş.
bu ağızla daha çok kaynana derdi çeker yazık..