Eşimin kök ailesi ben ve çocuğum.bence umudu kesin almayacaklar sonra daha da üzülürsünüz. Ama illa almalarına gerek yok ki. Onların kök ailesi sonuçta. Dışlamak değil ki bu. Etrafınızda da çok örneğini görürsünüz bunun
Eşimin kök ailesi ben ve çocuğum.
Eşimin kök ailesi ben ve çocuğum.
Eşime çıtlattım unutmuşlardır gibiisnden bişeyler söyledi takmadıBu kadar istiyorsaniz esinize citlatmadiniz mi hic?
Benim kaynanamda bir kere grup acmis herkesi eklemis cocuklari vs görür görmez çıktım, hic isim olmaznedir sizin bu merakiniz ki? Ama yine de bu kadar istiyorsaniz, laf arasinda ya da direkt esinize neden alinmadiginizi soyleseydiniz
Hayır siz çekirdek ailesisiniz. Kök aile onlar.Eşimin kök ailesi ben ve çocuğum.
Her şeyden haberim olmalı, uçan kuştan bile. Her ama her şeyden.Geçen güm görümcem ve kayınvalidem kahve içmeye gitmişler beni çağırmamışlar.
Oturdum ağladım dışlanıyorum diye. Halbuki ailenin ilk erkek torunu ile evliyim ve çocuğum erkek.
El üstünde tutulmalıydım
Dan diye suratıma yapıştırdınız
Musakka sen misin canımmm şekerimmGeçen güm görümcem ve kayınvalidem kahve içmeye gitmişler beni çağırmamışlar.
Oturdum ağladım dışlanıyorum diye. Halbuki ailenin ilk erkek torunu ile evliyim ve çocuğum erkek.
El üstünde tutulmalıydım
Tamam öyleymiş afedersiniz yinede insan çocugununun çekirdek ailesini gruba almaz mıHayır siz çekirdek ailesisiniz. Kök aile onlar.
Cocugunuzun kök ailesi siz ve babasi, olacaksa sonra kardesi vs. Evlendiginde benim kök ailem esim cocugum diyemezEşimin kök ailesi ben ve çocuğum.
Anlıyorum ben de kaynanamı tırnagım kadar sevmiyorum eşimin kök ailesinin onlar olması fikri bile tüylerimi diken diken ediyor ama gerçeklerDan diye suratıma yapıştırdınız
Kök aile ile olan grupta işiniz ne ayol? Ne grupmuş. Boşanın bari almazlarsa.Tamam öyleymiş afedersiniz yinede insan çocugununun çekirdek ailesini gruba almaz mı
Herhangibiryerde paylaşmıyorlar kendi içlerindeBenim eşimin de ailesiyle wp grubu var görümcem her gün ya çocuklarını paylaşıyor ya da para istiyor herkesten. Hiçbir zaman girmeyi istemedim. Dışlanmış da hissetmedim. Siz de hissetmeyin. Görümcemin eşi de o grupta değil mesela ben de değilim. Çocuğunuzun fotoğrafını rızanız dışında herhangi bir mecrada paylaştırmak istemiyorsanız açık açık söyleyin sadece. En azından benim açımdan gruba dahil olmamak en iyisi yoksa kavga çıkar banko.
Her şeyden haberim olmalı, uçan kuştan bile. Her ama her şeyden.
Ahahahah o ne be, tatlı damatlar.Bunun bir üst levelı olarak tüm damatların olduğu ama bir tek benim olmadığım aile grubu der, susarım. 5 yıllık evliyim fkfkgmg
Bizde de durum böyle. Onların grubunda olmak Hiç aklıma da gelmedi. Yani beni gruba alsalar saçma gelir.O gruba girip napıcaksınız anlamıyorum. Benim de kendi ailemle grubum var anam babam kardeşim. Eşimin de aynı şekilde. Elimi sürüp okumam bile. Ne diye onların çekirden aile gruplarına dahil olayım? Ayrıca öyle bir samimiyet merakım da yok.
Musakka sen misin canımmm şekerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?