Eşimin Aile wp grubu

kendi ailemde var aile grubumuz annem kardeşim ben varız her şeyi ordan yazarız damatlar yok grupta işleride yok zaten . eşimin ailesinin var orada 2 elti bizde varız ama grupta paylaşım yok çıkabilsem çok mutlu olurum

Benim nişanlımın da ailesi ile wp grubu var, annesi babası ve 3 kardeş. Abisi 10 yıllık evli mesela, onun eşi de o grupta değil, evlenince ben de olmayacağım tabi ki, özel konular da maddi konular da konuşuluyor olabilir orda. Hatta nişanlım bana, aile grubu hariç bütün konuşmalarımı okuyabilirsin diyor bazen de umrumda bile değil. Ne kadar meraklısınız mıç mıç olmaya

Kendinize bi ugras bulun bence. Daha nisanliyken bir araya gelindiginde cekilen fotograflari paylasma gerekcesiyle gruba eklediler. Aralarindaki muhabbete dahil olmami beklemeleri falan asiri igrenc geliyor bana bastan beri. Baslarda bayramlarda vs zoraki iyi bayramlar mesajlarina tek kelime cevap yazip geciyorym. Artik onu da yapmiyorum. Ayiplayqcaklar xiye cikamiyorum da , sessize aldim grubu ölü taklidi yapiyorum. 4 senedir tek kelime yazmadim. Keske çıksam

Bizim de var aile grubumuz. Ablam annem kardeşim ben. Eşimi almazdım. Evimizin içini konuşuyoruz, her halimizi atıyoruz tereddütsüz. Eşimi ilgilendirmeyen ailevi meseleler dönüyor. Bizim kira artışımızdan eşimin neden haberi olsun mesela? Uygun olmaz bence. Bu kadar takıntı yapmayın.

Edit : evli değilim bu arada farazi bir eş

Bunun bir üst levelı olarak tüm damatların olduğu ama bir tek benim olmadığım aile grubu der, susarım. 5 yıllık evliyim fkfkgmg

Aynı durumda olmuştum. Yıllar önce eşimi gruba almışlardı bütün kardeşler damatlar, kuzenler hepsi gruptaydi BEN hariç. Ama eşim de çıkmisti gruptan. Onlarla boş yapacak vakti de yoktu zaten.

Öncelikle ben de aile grubumuza yengemi aldığıma çok pişmanım bu kötü biri vs olduğundan değil kesinlikle orası aile grubu adı üstünde. O da aileden ama o gelince mesela istediğim kadar orada kendi şamatamızı yapamıyoruz.Belki kendi aralarında bi konuşma dilleri vardır siz gelince rahat edemeyecekler takılmayın derim bu duruma.

Benimde sadece annem ve kardeslerım olarak açtığım bır grubum var. Eşiminde kardesleri ile olan bir grubu var
Açıkçası birbirimizin grubunda olmak istemezdik bence böylesi daha iyi daha rahat

Abilerimle grubumuz var, eşleri almıyoruz özellikle
Bir erkeğin konuyu takacağını hiç sanmıyorum ama böyle kaç konu açıldı, kadınlar her yerde olmak istiyor.
Eşimin aile grubu var, kayınvalidem yaptığı milyon paylaşıma cevap yazmayınca trip atıyor, keske hıc gruba almasalardi diyorum.

ay kusura bakmayın istemsiz güldüm görümcenize. Görümceniz neden para istiyor ki anne babasından ya da kardeşlerinden

Kayınvalidemler toplanıp devlet meselesi konuşmuyorlar maddi konuşmalarda yok görümcem çocugunu paylaşıyor bunlarda masallah maşallah yazıyor durum bu.
Benimde çocugumun fotoğrafını kayınvalidem gelip çekip atıyor benim kızımada masallah yazıyorlar bu kadar.
Özel bir kınuşma yok. Benim çoxugumun fotoğrafını neden kayınvalidem atıyorda ben atmıyorum mesela düşünüyorum.

Yok yere sorun çıkarmayın bence, boşverin. Babanesi olduğu için paylaşabilir ne var bunda?

Bende canım ailem diye bir grup açıp erkek kardeşim abim ve annemi ekledim eşim yoktu grupta. Ve tek damat olur kendisi Çocuklarımın resimlerini videolarını atıyorum sürekli. Bir gün kardeşim eniştem niye yok grupta dedi diye eşimi ekledim eşimle aramizda hiç bir sorun da yok. Ailem eşimi çok sever sayar. Sonra ben eşim gruba gelince sadece kardeşler olan bir grup daha açtım ama bizde kardeşimle ben genelde abimle mutlaka bir kavgamız tartışmamız olur. Eşim bunların hiçbirini bilmez. Bilmesini de istemiyorum. Şimdi adamı gruba aldım ya oyuzden farklı bir grup açtım

Eşimin de ailesinin bu şekilde canım ailem grubu var ama orada herkes kavga ediyor. Kavgalar normal kardeş gibi değil birbirlerine beddualar havalarda uçuşuyor. Bende gruptan çıktım. Sonra tekrar eğlence adı altında sadece kadınlardan oluşan grup açmışlar oraya eklediler beni ama bu aralar orda da biraz siyasi kavgalar dönmeye başladı bu şekilde devam ederse çıkarım ordanda. Beddua ve hakaret okumak istemiyorum.

Sizde boşverin hiç olmamanız daha iyi bence çok merak ediyorsanız eşinizden arada bir girip okuyun

ay kusura bakmayın istemsiz güldüm görümcenize. Görümceniz neden para istiyor ki anne babasından ya da kardeşlerinden
İnanın bir fikrim yok kendisi çalışmıyor eşi çalışıyor sadece. Geçen gün oğlanın kreş ücreti arttı kim ödemek isteer falan diye yazmış babasını etiketlemiş. Babası da öderim ben yazmış. Eşim vermiyor zaten annesi babası yeterince yediriyor onlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…