- 5 Mayıs 2014
- 351
- 62
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam eşim aşırı aileci varsa yoksa benim ailem benim akrabalarım diyo yok böyle bişey sanki bizde aile yok ağaç kogugundan çıktıkdabi insan bu kadar kör olamaz ya yapmacık halde olan akrabalarına ölüp bitiyo napacam ben böyle:26:
Aynen bende bıktım bu kadar ailesine ve akrabalarına maddi manevi düşkünlüğünden
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende 4 senedir eşimden bu konuda bıktım ya malesef akrabalarından kazık yesede doymuyolar canım yinede onlar iyi sen kötüsün benimkide annem babam diyo bişey demiyo desinde haklı anası babası ama çok çok fazla abartıyo benimle değil annesiyle tatile gitmek istiyo benimle değil annesiyle dışarda yemek yemeyi istiyo ben 4 senedir hiç böyle şeyler yaşamadım eşimle yemek kahvaltı tatil veya balayı gibi.hatta balayına gitmek istedik kayınvalidem benide götür oğlum dedi o da tmm dedi ve neredeyse kaynanamla balayına gidiyoduk bu kadar komik durumdayım ve bitmiyo bitmiyo bitmiyo bununla yaşamayı öğrenmelisin.ben bunları kafama takmaktan depresyona girdim çok üzüldüm ama alıştırdım kendimi şimdi umurumda değil sıkıntım yok sende öyle yap etliye sütlüye ve akrabalarına karışma o zaman rahatlarsın daha anlatsam ne sinir bozucu hikayelerim var ama mesele kendini alıştırmakta boşveeeer
Bunlar boyle maalesef evlenene kadar analarından danalarından kacarlar, evlendikten sonra onlardan kıymetlisi olmaz. Ustune ne yapsan yaranamazsın. Bu kadar kıymetliymiş niye evlenmişler anlamak mumkun degil. Takma arkadasım kafana... He he diyip gec. Yoksa kendini uzdugunle kalırsın. Kendini de ezdirme.
Canım merak ettim sorayım dedim. peki eşin evlenmeden oncede yansitti mı sana bu huyunu yani aileye düşkün olması bu derece onceden anladın mı evlenince mı çıktı ortayabende 4 senedir eşimden bu konuda bıktım ya malesef akrabalarından kazık yesede doymuyolar canım yinede onlar iyi sen kötüsün benimkide annem babam diyo bişey demiyo desinde haklı anası babası ama çok çok fazla abartıyo benimle değil annesiyle tatile gitmek istiyo benimle değil annesiyle dışarda yemek yemeyi istiyo ben 4 senedir hiç böyle şeyler yaşamadım eşimle yemek kahvaltı tatil veya balayı gibi.hatta balayına gitmek istedik kayınvalidem benide götür oğlum dedi o da tmm dedi ve neredeyse kaynanamla balayına gidiyoduk bu kadar komik durumdayım ve bitmiyo bitmiyo bitmiyo bununla yaşamayı öğrenmelisin.ben bunları kafama takmaktan depresyona girdim çok üzüldüm ama alıştırdım kendimi şimdi umurumda değil sıkıntım yok sende öyle yap etliye sütlüye ve akrabalarına karışma o zaman rahatlarsın daha anlatsam ne sinir bozucu hikayelerim var ama mesele kendini alıştırmakta boşveeeer
Selam eşim aşırı aileci varsa yoksa benim ailem benim akrabalarım diyo yok böyle bişey sanki bizde aile yok ağaç kogugundan çıktıkdabi insan bu kadar kör olamaz ya yapmacık halde olan akrabalarına ölüp bitiyo napacam ben böyle:26:
Yeri gelir biz eslerimizi korur kollarız ama onlar bize laf söylenince hiç ses etmezler ustune bir de densizleri korurlar. En cok insana koyan da bu zaten. Dediğin gibi en iyisi lafını söyleyip gecmek. Keske erkeklerde aile kurabilmeyi ogrense. Turk erkeklerinde mi var bu anlamıyorum. Ailelerin yaklasım tarzından mı kaynaklı? Bizim ailemiz boyle degil mesela. Annem rahatsız edicem diye sık sık aramaz bile.eğer hiç birine ses çıkarmıyosa böyle gider benden demesi sen kendini savun ezdirme.inan aynı şeyleri yaşadım.eşimin akrabaları çok sever beni kimseden bi laf duymadım.ama eşimin ailesi yerden yere vuruyolar beni o kulaklarıyla duyuyo ve ses çıkarmıyo babası namusuma kadar dil uzattı ve oğlunun yüzüne söyledi ama eşim haklısın baba dedi burdan pay biç aylarca ağladım aklım almadı ben kendime yediremedim ama eşim babasının namusuma laf etmesini çok normal karşıladı.yaşadıkça görüceksin tek tavsiyem sinirlenme ağlama üzülme kendi canına yazık lafı söyleyenlere ve eşine bişey olmuyo olan sana oluyo sadece boşver ve laf edenede lafını ver köşene çekil başka yolu yok.eşlerimizden bizi savunmalarını beklersek bizi herkesin ayağına paspas ederler tabi bunlar benim düşüncelerim
hayır hiç yansıtmadı zaten görsem heralde vazgeçerdim.evlendikten 2 ay sonra böyle oldu.insan ailesine düşkün olmalı tabi ama abartısız. artık kendi aileni kurucaksan onada yönelmelisin birazda.kayınvalidem hep eşimin bekarken hiç aramadığını hep kendilerinin aradığını söyler ama şimdi öyle değil eve gelir gelmez annesini babasını arar sonra bizimle ilgilenir daha doğrusu oğlumla tabi kayınvalideminde etkisi var bunda o eşimi çok doldurur ''el kızına çok yüz verme senin kıymetlin olmasın sevme sakın o sadece senin karın gördün beğendin aldın o kadar ileriye götürme sen bize değer ver yoksa söz geçiremezsin ona ondan iyilik gelmez sana bizden başkası yok senin arkanda '' gibi sözler söyler durur ben bi kere gizlice dinlemiştim o zaman duydum ve anladım sebebini.
akrabaları yüzüme gülüyo arkamdan lafımı yapıyolar farkında anlatıyorum şahidde oluyo ama koca bi HİÇ ... Kime diyosun ki kendimi savununca kötü oluyorum sussam bana dert artık açık açık dedim kimseye kendimi ezdirmem akrabaların iki yüzlü lafımı derim olan bana oluyo dedim bişey diyemiyo