Eşimin aileme saygısızlığı...

pinkangell

evli mutlu çocuklu:)
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
263
0
46
Diğer
1 yıllık evliyim.Ben ailemden ayrı şehirde yaşıyorum.
annem kız kardesimle birlikte salı aksamı bana kalmaya geldiler.
daha az önce 3 bucuk otobüsüyle döndüler.
geldikleri ilk gün iyi oluyor eşim ama diğer günler.hiç benim eşimin ailesine gösterdiğim güleryüzü göstermiyor.bugun mesela işten geldi annemleri otogara götürmeye surat beş karış.biz asansörden inicektik kapı açıldı eşim geldi eğildi hemen bavulu almaya hiç yüzümüze bakmıyor.anneme bi merhaba anne de nasılsın de.nebiliyim hayırlı cumalar der insan.arabaya gidene kadar önden yürüyor.ben dedim selamün aleyküm diye nasılsın diye ozaman konuştu.arabadada öle sus pustu.en son bi kardeşime bişeyler sordu naptınız falan .annem olsun kızım siz iyi olun ben istemem öle şeyler yapmasın napayım diyor.ama bu çok sinir bozucu.şuan okadar canım sıkılıyorki.ne oldu dedim eşime dönüşte ne bu tafralar dedim.sonra dedi okadar neymiş söle canımı sıkma dedim .moralimi bozdun saol dedim .sölemiyor yok bişey diyor.birşey varsada annemin yanında neden belli ediyor ayıp değilmi.kadın gözü arkada gitti.aklı bende hep belli etmesede

çok ayıp ya, insan düşmanın yapmaz, nedir ki bi allahın selamı
ben annenin yerinde olsam bi daha gelmezdim herhalde
o da gelmesin diyemi yapıyor acaba
kendi annesi olunca, hürmette asla kusur istemez ama dimi

Anneniz sizin evdeyken, eşiniz surat yapsa diycem ki "annenizi istemiyor"..
Ama giderken surat yapması ilginç.

İşyerinde birşeye mi canı sıkıldı acaba?

onları otogara götürdü diye büyük angarya altında hissetti herhalde kendini

yapmaması lazım heleki erkege boyle yapmak hic yakısmıyor ben olsam bende bozlurum sende onun ailesi gelince cokda canımlı cicimli olma sende biraz surat yap ozaman hosuna gidecekmi bakalım...

işten eve gelincede anneme bi selam verir insan çok zoruma gittii.şimdi aksam da kandille ilgili sohbet olucakmş oraya gidicek 10 da gelicekmiş.geldiğinde bu konuyu acsam birsürü tartışma cıkarıcak

yapmaması lazım heleki erkege boyle yapmak hic yakısmıyor ben olsam bende bozlurum sende onun ailesi gelince cokda canımlı cicimli olma sende biraz surat yap ozaman hosuna gidecekmi bakalım...

çok kırıldım ya.ben ailesine varya kayınpederim gelsin yemeğini tatlısını bırak portakal suyuna kadar sıkıp veririm eşimin bi hoşuna gidiyoki beni annesiyle babsıyla konusurken şakalasırken görünce.hatta nazlının güleryüzü yeter oğlum diyorlarmış aynısını eşim aileme asla yapmıyor..benim babam evime 1 kere geldi cekindiğinden.eşim gezmeye götürdü babam 1 kere geldiğinde.eşim babmın yanından yürümuo önden gidio hep ne kadar kötü bi durum yaa ben bunu eşime anlatamıyorum konuyu acıncada daha ne yapayım diyor.

benim canım babam bitanem onları çok seviyorum çok özlüyorum .eşimde böle yapınca kendimi çok kötu hissediyorum bunlar olucaktıysa neden evlendim diyorum bu yuzden.canım babam seni çok özledim...

Çok üzüldüm gerçekten
aynısını eşmle biz de yaşamıştık insan kendi ailesine ezik kalıyor.
Ben aynısını 1 hafta sonra onun ailesine yaptım iyi birşey değil ama yaptım.
Bana nedenini sorduğunda yaa nasılmış dedim. Sonra azıcık kavga ettik. "AZICIK" :)
Bilerek olmadığını söyledi. Belki senin eşinde bilerek yapmamıştır.

bilerek yapmasa bile. her geldiklerinde illa bi suratında asılma oluo.bana bunu sölemio ama belli oluo.içer girince anneme nasılsınz naptınız der insan okadarda değil.evlendi artık 1 yıl oldu bunları öğrenmeli ama yok benm eşimde..zaten annemlerden ayrılalı 1 saat olmadı canım sıkılıo evde yanlız bide eşimin bu sacmalıkları kafayı yicem

hergün de işi ile ilgili problem olmaz sanırım..

ilk gün hariç diğer günler surat asıyormuş adam..

benim canım babam bitanem onları çok seviyorum çok özlüyorum .eşimde böle yapınca kendimi çok kötu hissediyorum bunlar olucaktıysa neden evlendim diyorum bu yuzden.canım babam seni çok özledim...

Bir de yeni evlisin ya, daha da dokunur şimdi bu olay sana şimdi..
İyice bir konuşmanız lazım, neymiş derdi..

evet kotu bi durum gercekten de,kendi yerime koyunca benim bile sinirim bozuldu.aslinda misilleme yapmak iyi birsey degil ama bazen karsindakinin anlamasini saglayabilir.sen de onun ailesene oyle davranbilirsin.ben yapamam,oyle davrananamamda dersen,ailesiyle aran iyise konusabilirsin.sana hak vereceklerine inaniyorsan.onlar belki hatasini soyleyebilirler esine.

canım,konu yeniyken sor bence eşine neden annenlere bu şekilde davrandığını..Cevabı ne olursa olsun yanlış yapmış tabi ama bakalım ne diyecek kendisi..

hergün de işi ile ilgili problem olmaz sanırım..

ilk gün hariç diğer günler surat asıyormuş adam..

evet ilk gün iyiydi.diğer günler normalmiş gibi hiç selam yok sabah yok.muhabbet etme yok.gazetesini alıo içeri gidio bahaneside biz tv rahat izleyelim die

gerçekten eşinin yaptığı ayıp ben eşimin annesini hiç sevmem ama gittiğim zaman elini öperim nasılsın diye sorarım sevmemek ayrı saygı ayrı....

ailesi eşime çok düşkün haklı bulsalarda illa baska zaman oğullarını haklı bulurlar.nekadar iyi olsanda el kızısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…