- Konu Sahibi pinkangell
-
1 yıllık evliyim.Ben ailemden ayrı şehirde yaşıyorum.
annem kız kardesimle birlikte salı aksamı bana kalmaya geldiler.
daha az önce 3 bucuk otobüsüyle döndüler.
geldikleri ilk gün iyi oluyor eşim ama diğer günler.hiç benim eşimin ailesine gösterdiğim güleryüzü göstermiyor.bugun mesela işten geldi annemleri otogara götürmeye surat beş karış.biz asansörden inicektik kapı açıldı eşim geldi eğildi hemen bavulu almaya hiç yüzümüze bakmıyor.anneme bi merhaba anne de nasılsın de.nebiliyim hayırlı cumalar der insan.arabaya gidene kadar önden yürüyor.ben dedim selamün aleyküm diye nasılsın diye ozaman konuştu.arabadada öle sus pustu.en son bi kardeşime bişeyler sordu naptınız falan .annem olsun kızım siz iyi olun ben istemem öle şeyler yapmasın napayım diyor.ama bu çok sinir bozucu.şuan okadar canım sıkılıyorki.ne oldu dedim eşime dönüşte ne bu tafralar dedim.sonra dedi okadar neymiş söle canımı sıkma dedim .moralimi bozdun saol dedim .sölemiyor yok bişey diyor.birşey varsada annemin yanında neden belli ediyor ayıp değilmi.kadın gözü arkada gitti.aklı bende hep belli etmesede
yapmaması lazım heleki erkege boyle yapmak hic yakısmıyor ben olsam bende bozlurum sende onun ailesi gelince cokda canımlı cicimli olma sende biraz surat yap ozaman hosuna gidecekmi bakalım...
onları otogara götürdü diye büyük a
ngarya altında hissetti herhalde kendini[/B
göturdu diemi artık yoksa baska karın ağrısımı var anlamadım .ama ne olursa olsun annemin yanında yapmıcaktı
Anneniz sizin evdeyken, eşiniz surat yapsa diycem ki "annenizi istemiyor"..
Ama giderken surat yapması ilginç.
İşyerinde birşeye mi canı sıkıldı acaba?
Çok üzüldüm gerçekten
aynısını eşmle biz de yaşamıştık insan kendi ailesine ezik kalıyor.
Ben aynısını 1 hafta sonra onun ailesine yaptım iyi birşey değil ama yaptım.
Bana nedenini sorduğunda yaa nasılmış dedim. Sonra azıcık kavga ettik. "AZICIK" :)
Bilerek olmadığını söyledi. Belki senin eşinde bilerek yapmamıştır.
bende buna ihtimal veriyorum
benim canım babam bitanem onları çok seviyorum çok özlüyorum .eşimde böle yapınca kendimi çok kötu hissediyorum bunlar olucaktıysa neden evlendim diyorum bu yuzden.canım babam seni çok özledim...
hergün de işi ile ilgili problem olmaz sanırım..
ilk gün hariç diğer günler surat asıyormuş adam..
evet kotu bi durum gercekten de,kendi yerime koyunca benim bile sinirim bozuldu.aslinda misilleme yapmak iyi birsey degil ama bazen karsindakinin anlamasini saglayabilir.sen de onun ailesene oyle davranbilirsin.ben yapamam,oyle davrananamamda dersen,ailesiyle aran iyise konusabilirsin.sana hak vereceklerine inaniyorsan.onlar belki hatasini soyleyebilirler esine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?