- Konu Sahibi pinkangell
-
arkadaşım gerçekten işin zor.eşin kötü birisi değil ama annenin aklı sende kalıyordur.bda seni çok üzer.eşine neden böyle davrandığını sordn mu.sonuçta sen ailesine çok iyisin.eşinin ailesi geldiğinde eşinin yaptıklarını sende onun ailesine yap anlasın.belki eşin kötü davrandığını düşünmüyordur.
neden hep erkekler böle.benim yerimde çirkef bi kız olsaydı görürdü ozman dünya kaç bucakmış
işte sorunda ben onun ailesine öle yapamıyorum.yapsam kötü gelin olucam.eşime sölesem aileme düşman olur diyede korkuyorum.hemen derki annenmi söledi yoksa der
kısasa kısas. Sizde onun ailesine öyle davranın nasıl oluyomuş. Niye bööle yapıyosun derse sizde empati yapıyorum kendimi senin yerine koydum der umursamaz tavır yaparsınız. Diyeceksiniz tartışma çıkıyo, olsun evliliğin ilk zamanları olur böyle. Zamanla taşlar yerine oturur.
evet annem sööledi de. demekki yaptığının farkında, demekki anneni rahtsız edip gelmesini istemiyo
evet annem sööledi de. demekki yaptığının farkında, demekki anneni rahtsız edip gelmesini istemiyo
birçok kişi aynı şeyi yaşamış demekki sorun bir iki problem falan değil
belkide erkeklerin genel bakış açısı ve tavırları.
belki de iletişim problemi..
amannn evlilik sorunları işte...
peki sen ne yaptın pinkangel?
konuştun mu?
konustum kızlarbana söylediği aynen yazıyorum ''' iş ten dolayı .ayrıca surat astığımı düşünüp aileni istemedğimin ihtimalini nasıl düşünürsün sana inanamıyorum dedi ve yemek bile yemeden gitti arkdslarıyla buluşmaya..ama bu son günde surat asmasını gerektirmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?