Eşimin aileme saygısızlığı...

benim canım babam bitanem onları çok seviyorum çok özlüyorum .eşimde böle yapınca kendimi çok kötu hissediyorum bunlar olucaktıysa neden evlendim diyorum bu yuzden.canım babam seni çok özledim...

Şu yazını görünce gözlerim doldu inan..

Hiç üzme kendini belki farkında bile değildir,biz kadınlar neyse de erkekler öyle kin beslemezler pek..
bilinçli yapmamıştır belki o an canı başka bişeye sıkkındır olabilir..
Benim annem bana 4 sokak uzaklıkta inan bize geldikleri zaman gitme vakitleri gelince,onları kapıdan uğurlayınca bile bazen üzülürüm.Kocamı deli gibi seviyorum ama anne-baba çok farklı yaa.O yüzden farklı şehirlerde oturan insanları çok cesur görüyorum ve tebrik ediyorum....

o da dogru ya...is yine sana dusuyor demek ki canim,adam akilli anlatsin derdi neyse,seni boyle uzmek yerine...iletisim herseyi bir sekilde cozer.

acaba annenlerin yanında rahat mı olamıyor??

rahat olamuyor olabilir.ama bu suratsız olmasını gerektirmez.benim kuzenlerimimn eşlerini görünce böle nasıl iyiler kayınvalidesinin yanında böle yeni gelin gibiler saygı güler yüz.ben zannetim eşimde öle olucak.ama olmadığını görünce büyük hayal kırıklığı oldu bende

ona o zaman bir araba dayak :) canım benim yaaa üzülme nolur.
insan ilk yıllarda gerçekten herşey problem görüyor, belki bir duruma takıldı yada bir söze bir bakışa,
erkekler çoğu zaman dile getirmiyo ve sinirini eşinden çıkarıyor
herzaman mantıklı hareket etmiyorlar biraz zaman geçsin tekrar konuyu aç o zaman söyler diye düşünüyorum derdini

saol canım.yani bu aksam konuyu açmayayimmı ölemi diyorsun.

tatlı dille hallet farkında değilsin sanırım hayatım ama çok üzülüyorum bundan sonra belli etmemeye çalış desen.

Son düzenleme:

bence eşinle konuş,belki gerçekten kötü bir niyeti olduğundan yapmıyordur,ben bazen bilinçsizce

insanları kıracak tavırlarda bulunabiliyorum mesela..bu eşin için de geçerli olabilir..

ayrıca anneni üzmemek için eşinin bu tavırlarına bir bahane bulabilirsin bence,annene karşı yani..

sorunun kesin çözümü değil tabi ama en azından annen üzülmemiş olur..

evet işte sevmio olan-bilir ama saygı göstermeli bunu ona nasıl anlatıcam.yağ gibi üste cıkıcak eminim

sevmesi konusunda zorlama bu içinden gelirse olacak bişey sevmiyo diyede suçlama.ama ona en azından benim gibi yapabileceğini söyle.yani yüzeysel de olsa merhaba ,nasılsın ,güle güle ,hoşçakal ,afiyet olsun gibi şeyler söylese yeter somurtup yüz çevirmek hiç konuşmamak saygısızlığın yanında görgüsüzlüktür bence.

her geldiklerinde yapıyor cnım iş yüzünden olsa anlıcam ama her geldiklerine ilk gun iyi 2.ci gunden sonra surat beş karıs .bende doru zamanı bekliyorum konuyu acmak için

evet aynen benm istedğinde bi hani afiyet olsun nasılsınız falan filan demek okadar

Bence sende aynısını onun ailesine yap empati kurmayı bilmiş olsaydı senden ve ailenden özür dilerdi.Kısa bir süre kalmışlar bir de bence konuşma eşinle aynı davranışı sende ona yapve zaten yaptıktan sonra seninle bu konu üzerine bence konuşucaktır ve neler hissetiğini anlayacaktır.Sonra konuşarak hatasını anlatınca ve anlayınca çözüme ulaşılacaktır.

ama ben onun ailesine öle yapamamki.utanırım çekinirimyapsamda onlarada yansıtmış oluruz.istiyorumki eşim kendi hatasını farketsin .ama ona göre normal.kabul etmez yaptığını.

saol canım.yani bu aksam konuyu açmayayimmı ölemi diyorsun.

ben eşimi olayın hemen arkasından kızgınlık henüz geçmemişken sesimi çıkartmıyorum. Çünkü o zaman hemen kavga çıkıyor dediğin gibi sesini yükseltiyor. Zaman geçtikten sonra bir konuyla söylemek iztediğimi kırgınlığımı anlatıyorum. o zaman benimle duyguları hakkında konuşabiliyor ya da takıldığı olayı. Yani evde o kızgınsa ben sesimi çıkarmıyorum. Ben kızggınsam o sesini çıkarmıyor. Yatışınca başlıyoruz konuşmaya ben bu taktiği yeni öğrendim. Şimdi bu taktikle herşeyi söylüyorum, ailesiyle ilgili uyuz olduğum durumları bile anlatıyorum. O zaman çok problem olmuyor ve beni anlayabiliyor.

ama eşin ne tepki verir senin tahlil etmen gerekiyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…