- 25 Ocak 2011
- 241
- 9
- 68
- Konu Sahibi pinkangell
-
bende öle çok zor .cok ağladığım oldu eşim bikerede ağlama demedi neyse sen ağlıcan sabaha kadar ağla dedi
ya aynı cavabı aldım bende biliyormusun...
ben eşimi olayın hemen arkasından kızgınlık henüz geçmemişken sesimi çıkartmıyorum. Çünkü o zaman hemen kavga çıkıyor dediğin gibi sesini yükseltiyor. Zaman geçtikten sonra bir konuyla söylemek iztediğimi kırgınlığımı anlatıyorum. o zaman benimle duyguları hakkında konuşabiliyor ya da takıldığı olayı. Yani evde o kızgınsa ben sesimi çıkarmıyorum. Ben kızggınsam o sesini çıkarmıyor. Yatışınca başlıyoruz konuşmaya ben bu taktiği yeni öğrendim. Şimdi bu taktikle herşeyi söylüyorum, ailesiyle ilgili uyuz olduğum durumları bile anlatıyorum. O zaman çok problem olmuyor ve beni anlayabiliyor.
ama eşin ne tepki verir senin tahlil etmen gerekiyor canım
ya aynı cavabı aldım bende biliyormusun...
ne kötü dimi o durum.bikere bana herseyi söledi söledi butun hepsini vurdu yuuzume ben basladım ağlamya salonda.yanıma gelmedi ve tv izledi içerde sonuna kadar sesini açtı benm ağlamamı duymamak için.yanıma gelipte ağlama askım demedi çok gamsız benm eşim çok.
bide eşimde söle bi huy var bütün olumsuzlukları negatif olayları yada bende hoşlanmadığı yanlışlarımı biriktiiriyor.benim en zayıf noktamdan vurarak hepsini pat pat pat söylüyor.ben öle kalıyorum ağlamatan bişey diyemiyorum cevap veremiyorum verince baslıo tartışmaya.benimde ona öle yapmam lazım ama ben onun gibi gamsız değilim .
ne kötü dimi o durum.bikere bana herseyi söledi söledi butun hepsini vurdu yuuzume ben basladım ağlamya salonda.yanıma gelmedi ve tv izledi içerde sonuna kadar sesini açtı benm ağlamamı duymamak için.yanıma gelipte ağlama askım demedi çok gamsız benm eşim çok.
ne oluyo biliyomusun
erkek biraz geç farkına varıyor.
ben hep derdim
biz hep 25 yaşında olmayacağız hep genç olmayacağız
bu işin yarını var
yaşlandığında sen bana ben sana kalacağız
ve sen pişman olacaksın diyodum
öyle diye diye yola getirdim
şimdi senden başka gerçek yok diyo bana
aynısını benim babam yapardı rahmetli anneanneme. annem yıllarca hep üzüldü. babamın ailesine hep saygılı sabırlıydı oysa. hatta babam derdi annen benim aileme öyle davranırsa dayanamam diye. bencil bu erkekler ya. konuşcaksın canım başka çaren yok noldu bişeye mi canın sıkıldı diye? belki sen farkında olmadan başka bişey olmuştur evde rahatsızlığını dile getirememiştir.
ne oluyo biliyomusun
erkek biraz geç farkına varıyor.
ben hep derdim
biz hep 25 yaşında olmayacağız hep genç olmayacağız
bu işin yarını var
yaşlandığında sen bana ben sana kalacağız
ve sen pişman olacaksın diyodum
öyle diye diye yola getirdim
şimdi senden başka gerçek yok diyo bana
hadiya bu taktiği bende uygulayayım guzelmiş
Böyle davranan insanlar karşısındaki insana selam vermeyerek insanların morelini aşağı çekmekte bir numaradırlar tanıdıklarımdan bilirim..Bence bu karşısındaki bir insana hele bir anneye yapılacak en büyük sessiz saygısızlık..Annenizin o anki durumunu düşünmek dahi istemiyorum.Şayet benim eşim yapsa çok kızardım.
bende az önce telde arkadaşıma bunu anlattım şimdi yazıyı görünce şaşırdım aynen eşimi anlatmışsınız valla annem geldiğinde eşim eve gelince hoşgeldin der mutfağa gider yemeğini veririm hemen laptobu alıp yatak odasına gider yatana kadar odadan çıkmaz sabahta işe gider yani annemle konuştuğu tek kelime hoşgeldin ne aynı yerde oturur ne bi hal hatır sorar böyle olunca bende çok geriliyorum önceki gün oğlumun doğum günüydü misafirler gitti annem kardeşim halam bende kaldılar eşim işten geldi hemen mutfağa gitti yemek yedi halama hoşgeldin hala dedi hemen yattı bu duruma çok sinir oluyorum sizin yazınızı okuyunca yalnız olmadığımı anladım(
eşimde aynısı.yaa gazeteyi alıo içeri gidiyor.yatak odasında okuo.annemede tek merhaba dio.onuda ilk gün diyor diğer günler merhaba bile demiyor.bu durumda cok zoruma gidiyor
AW2
annem bana gelmek istemiyor biliyorum o da anlıyor
değiştirip yenisini mi alsak acaba :)))
ah canım bende aynı dertten yakınıyorum annemle kız kardeşim bize geldiler 1 hafta kaldılar eşimin abileri ve hanımları geldiler hep birlikte yemek yedik sonraki 5 gün eşim ailemle aynı masaya oturmadı şimdi annem bana gelmek istemiyor ben eşimiz ailesinin agzının içine bakıyorum ama eşim aynı şeyi yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?