Eşimin aileme saygısızlığı...

bide eşimde söle bi huy var bütün olumsuzlukları negatif olayları yada bende hoşlanmadığı yanlışlarımı biriktiiriyor.benim en zayıf noktamdan vurarak hepsini pat pat pat söylüyor.ben öle kalıyorum ağlamatan bişey diyemiyorum cevap veremiyorum verince baslıo tartışmaya.benimde ona öle yapmam lazım ama ben onun gibi gamsız değilim .

evet ağlamamayı cevap vermeyi zamanla öğrenirsin.
ama kötü durumları unutmaması ısıtıp önnüne koyması gerçekten rahatsızlık verici bir durum olsa gerek

aynısını benim babam yapardı rahmetli anneanneme. annem yıllarca hep üzüldü. babamın ailesine hep saygılı sabırlıydı oysa. hatta babam derdi annen benim aileme öyle davranırsa dayanamam diye. bencil bu erkekler ya. konuşcaksın canım başka çaren yok noldu bişeye mi canın sıkıldı diye? belki sen farkında olmadan başka bişey olmuştur evde rahatsızlığını dile getirememiştir.

oda olabilir ama sıkıldım bı durumdan artık annemde babmda hep boşver kıızm diolar bizim için sorun değil seni gördükya yeter diolar

Böyle davranan insanlar karşısındaki insana selam vermeyerek insanların morelini aşağı çekmekte bir numaradırlar tanıdıklarımdan bilirim..Bence bu karşısındaki bir insana hele bir anneye yapılacak en büyük sessiz saygısızlık..Annenizin o anki durumunu düşünmek dahi istemiyorum.Şayet benim eşim yapsa çok kızardım.

bende cok kızmak istedim ama bu tartışma olucak buyucek ve buyucek

bende az önce telde arkadaşıma bunu anlattım şimdi yazıyı görünce şaşırdım aynen eşimi anlatmışsınız valla annem geldiğinde eşim eve gelince hoşgeldin der mutfağa gider yemeğini veririm hemen laptobu alıp yatak odasına gider yatana kadar odadan çıkmaz sabahta işe gider yani annemle konuştuğu tek kelime hoşgeldin ne aynı yerde oturur ne bi hal hatır sorar böyle olunca bende çok geriliyorum önceki gün oğlumun doğum günüydü misafirler gitti annem kardeşim halam bende kaldılar eşim işten geldi hemen mutfağa gitti yemek yedi halama hoşgeldin hala dedi hemen yattı bu duruma çok sinir oluyorum sizin yazınızı okuyunca yalnız olmadığımı anladım (

eşimde aynısı.yaa gazeteyi alıo içeri gidiyor.yatak odasında okuo.annemede tek merhaba dio.onuda ilk gün diyor diğer günler merhaba bile demiyor.bu durumda cok zoruma gidiyor

ne olur kızlar bi hayal edin ya. bugun 2 bucukta bizi almaya geldi.ben annem kız kardesim asansörle iniyoruz.eşimde aşağıda asansörün kapısında bekliyor.asansörün kapısı açıldı yüzümüze bakmadan eğildi bavulu aldı önden koşturuo arabaya.surat beş karış siz olsanız napardınız.bende laf attım hemen selamün aleyküm die bi tek orda dedi okadar

hem annemi hem babamı ben köyümü özledim ...allahım

Annem Annem sen üzülme
sözlerin hep yüreğimde

Son düzenleme:
ah canım bende aynı dertten yakınıyorum annemle kız kardeşim bize geldiler 1 hafta kaldılar eşimin abileri ve hanımları geldiler hep birlikte yemek yedik sonraki 5 gün eşim ailemle aynı masaya oturmadı şimdi annem bana gelmek istemiyor ben eşimiz ailesinin agzının içine bakıyorum ama eşim aynı şeyi yapmıyor

arkadaşım gerçekten işin zor.eşin kötü birisi değil ama annenin aklı sende kalıyordur.bda seni çok üzer.eşine neden böyle davrandığını sordn mu.sonuçta sen ailesine çok iyisin.eşinin ailesi geldiğinde eşinin yaptıklarını sende onun ailesine yap anlasın.belki eşin kötü davrandığını düşünmüyordur.

neden hep erkekler böle.benim yerimde çirkef bi kız olsaydı görürdü ozman dünya kaç bucakmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…