- 1 Aralık 2016
- 357
- 160
- 23
- Konu Sahibi Mimozaacicegi
-
Hırkayı giymeyebilir tarz meselesi.İnsan beğenmediği birşeyi giymek zorunda değil.Teşekkür ettiyse aldıysa sorun yok.Değişim kartı yoksa yapacak bir şey de yok.Ama lütfen alınan hediyeyi hemen parasızlık ölçütüyle vicdan olayına getirmeyin.İçinden gelmiş almış.Merhaba hanımlar. Aranızda beni tanıyanlar olabilir . Geçenlerde benim eşimin doğum günüydü o ara aramız iyiydi sonra aramız bozuldu bunları anlatmıştım . Gel gelelim şimdi ki konuya bugün annemlere gittim eşim beni almaya geldi annemin eşimin doğum gününden haberi vardı o zaman sadece telefonla kutladı bugün gidincede ona bir hırka almış verdi eve gelmişiz dene diyorum yok ben bunu giymem diyor ya ne kadar iğrenç bir huyu var bencil kinci egolu birinin teki. Ailemle samimi olmaz sevmez . ben buna karşılık ne yapmalıyım. Yada onu nasıl düzeltebilirim. Aynısını ona yapmak istiyorum nasıl yapayım . Bu arada az önce sinirimden inadımdan onun da benim annemin aldığı hırkaya benzer bir hırkası var üşüyorum diye aldım o güzel hırkayı yatağın içinde yatarken giydim . Ona da dedim ki sen zaten bu tarz şeyleri sevmezsin giymezsin de canımdan kıymetli mi usumeyeyim hem giyeyim de yıpransın. Güzelim hırkayı yatarken giyiyorum . Şimdi elinde hırka alacak parası bile yok annemin aldığı hırkayı sevmeyen adam kendi ona benzer hırkasını da giymemeli
Merhaba hanımlar. Aranızda beni tanıyanlar olabilir . Geçenlerde benim eşimin doğum günüydü o ara aramız iyiydi sonra aramız bozuldu bunları anlatmıştım . Gel gelelim şimdi ki konuya bugün annemlere gittim eşim beni almaya geldi annemin eşimin doğum gününden haberi vardı o zaman sadece telefonla kutladı bugün gidincede ona bir hırka almış verdi eve gelmişiz dene diyorum yok ben bunu giymem diyor ya ne kadar iğrenç bir huyu var bencil kinci egolu birinin teki. Ailemle samimi olmaz sevmez . ben buna karşılık ne yapmalıyım. Yada onu nasıl düzeltebilirim. Aynısını ona yapmak istiyorum nasıl yapayım . Bu arada az önce sinirimden inadımdan onun da benim annemin aldığı hırkaya benzer bir hırkası var üşüyorum diye aldım o güzel hırkayı yatağın içinde yatarken giydim . Ona da dedim ki sen zaten bu tarz şeyleri sevmezsin giymezsin de canımdan kıymetli mi usumeyeyim hem giyeyim de yıpransın. Güzelim hırkayı yatarken giyiyorum . Şimdi elinde hırka alacak parası bile yok annemin aldığı hırkayı sevmeyen adam kendi ona benzer hırkasını da giymemeli
o seni aldı aileni değil. sen onlardan çıktın, bizdensin, ailene uzak dur diyen ama seni anasıyla aynı evde yaşatan adam değişmez. belki boşanınca değişir.Aynı benim ki gibi iğrenç bir durum
ya işte bana bu mesela abartılı geliyorGeçenlerde annem hem kizima bakmış hemde bana bir tencere lahana sarmış o telaşla.isten geldik esimle yiyoruz aksam yemegini bu sefer olmamış sarması begenmedim dedi yedide ama kafasina geciresim geldi yemegi..yaranilmaz el oğullarına bosver.
Geçenlerde annem hem kizima bakmış hemde bana bir tencere lahana sarmış o telaşla.isten geldik esimle yiyoruz aksam yemegini bu sefer olmamış sarması begenmedim dedi yedide ama kafasina geciresim geldi yemegi..yaranilmaz el oğullarına bosver.
Hatırlaması ve hatta hediye alması ne kadar ince bir davranış sırf bu yüzden eşiniz azcık daha sevecen olabilir ailenize karşı.Eşiniz biraz odun galiba.Ben bunu giymem der mi insan..Beğenmesen de güzelmiş sağolsun de koy dolaba giy ya da giyme be adam..
Acikcasi daha onceki sarmalarini çok beğenirdi annemede çok beğendiğini söylerdi.evet aileme eleştiriyi kabul edemiyorum oda var.ya işte bana bu mesela abartılı geliyor
adam annenize dememiş size samimice bu sefer olmamış demiş
ben kendi yaptığım yemeği bile beğenmiyorum bazen yine de yiyorum
bazı şeyler aileden gelince hemen bir savunma moduna mı geçiyoruz acaba
yani bunu gelin dese adam da kızar annem uğraşmış sarmış da gelin beğenmedi diye siz de aynısını diyorsunuz
annemiz yapsa da güzel olmamış olabilir bir şey ve bunu da eşime çekinmeden söyleyebilmeliyim
Acikcasi daha onceki sarmalarini çok beğenirdi annemede çok beğendiğini söylerdi.evet aileme eleştiriyi kabul edemiyorum oda var.
Acikcasi daha onceki sarmalarini çok beğenirdi annemede çok beğendiğini söylerdi.evet aileme eleştiriyi kabul edemiyorum oda var.
Canım anlatmak istediğim üzerine takip denemedim bile görmedi desem yeridir o tarafa atıp ben bunu giymem dediiyi de adam ben bunu giymem diye annenize değil size demiş
beğenmemiş işte
tavrı hoş olmayabilir de
ben de onun hırkasını yıpratayım da hırkasız kalsın gibi ilkokul tavırları normal mi
eşime yıllar önce bir hırka almıştım bayılarak giyer
ona benzer bir tane daha aldım ama bunun kolu şöyle giymem dedi
peki dedim gidip değiştirdim ne var bunda
Aynen bende tam onu diyorum . O an öyle tepki vermese zoruma gitmez isterse giymesin önemli değil ama üstüne bile denemeden fırlatıp atınca insanın sinirleri bozuluyorHatırlaması ve hatta hediye alması ne kadar ince bir davranış sırf bu yüzden eşiniz azcık daha sevecen olabilir ailenize karşı.Eşiniz biraz odun galiba.Ben bunu giymem der mi insan..Beğenmesen de güzelmiş sağolsun de koy dolaba giy ya da giyme be adam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?