- 1 Aralık 2016
- 357
- 160
- 23
- Konu Sahibi Mimozaacicegi
-
Ama şöyle bir sey var aynısını ben ona yapsam zoruna gider değer vermiş almış der . Ki bende aynısını düşünüyorum annem sonuçta yani değer vermiş almış üstüne deneyip bıraksa öyle davranmasa bu kadar zoruma gitmezdi . Giymezse giymesin ama resmen hırkayı attı yüzüne bile bakmadan ben bunu giymem dediama annesine değil konu sahibine demiş sadece
Zaten inat ettim bu hırkayı ben evin içinde yatakta giyerek yıpratacam madem diğerini denemedim bile buda giyilmez hale gelsin de görsün gününü
annele arasında bişey yaşandı mı?Ama şöyle bir sey var aynısını ben ona yapsam zoruna gider değer vermiş almış der . Ki bende aynısını düşünüyorum annem sonuçta yani değer vermiş almış üstüne deneyip bıraksa öyle davranmasa bu kadar zoruma gitmezdi . Giymezse giymesin ama resmen hırkayı attı yüzüne bile bakmadan ben bunu giymem dedi
Canım denemedim bile ya yüzüne bile bakmadı denemeden bakmadan nasıl ben bunu giymem diyebilir . Onun kendi aldığı hırka da annemin aldığı hırkanın neredeyse aynısı. Demek ki onu da beğenmiyor diye düşündümBu yaptığın çok saçma. Kayınvaliden sana beğenmediğin bir elbise alsa, eşin de o da elbise bu da elbise diyerek senin sevdiğin bir elbiseni yer bezi yapsa ne düşünürsün ?
Herkesin zevki bir değil, kayınvalidelerin aldığı giysiler genellikle beğenilmiyor. Gelin beğenmeyince modernlik oluyor, damat beğenmeyince annemi nasıl sevmezsine geliyor. Bir değişim kartı her şeyi çözer aslında.
Evet ben nişanlıyken bir şeyler yaşandı ama iki taraf da hata yaptı. Konu kapandı ama o kin tutup bu tavrı sergiliyor . Ne yani bende onun ailesine mi öyle tavırlar sergilesem hoşuna gider mi gitmez . Zaten ben sergilemiyorum daannele arasında bişey yaşandı mı?
benm kv ile çok şey yaşandı ben ona soğuk olduğumda eşim de anneme aileme herkese bebk yeğenime bile soğuk davranıyor ,haksızlık ediyor
onun ailesi ile sorunun yoksa neden sergileyeceksin ki?Evet ben nişanlıyken bir şeyler yaşandı ama iki taraf da hata yaptı. Konu kapandı ama o kin tutup bu tavrı sergiliyor . Ne yani bende onun ailesine mi öyle tavırlar sergilesem hoşuna gider mi gitmez . Zaten ben sergilemiyorum da
Zorlama kendi haline birak sen usteledikce bilerek oyle uyuzluk ediyordur. Seni zorlamiyorum gorusme istersen de. Benide sen zorlama kendi halime birak senin ailen hakkinda de. Öylede uygulaMerhaba hanımlar. Aranızda beni tanıyanlar olabilir . Geçenlerde benim eşimin doğum günüydü o ara aramız iyiydi sonra aramız bozuldu bunları anlatmıştım . Gel gelelim şimdi ki konuya bugün annemlere gittim eşim beni almaya geldi annemin eşimin doğum gününden haberi vardı o zaman sadece telefonla kutladı bugün gidincede ona bir hırka almış verdi eve gelmişiz dene diyorum yok ben bunu giymem diyor ya ne kadar iğrenç bir huyu var bencil kinci egolu birinin teki. Ailemle samimi olmaz sevmez . ben buna karşılık ne yapmalıyım. Yada onu nasıl düzeltebilirim. Aynısını ona yapmak istiyorum nasıl yapayım . Bu arada az önce sinirimden inadımdan onun da benim annemin aldığı hırkaya benzer bir hırkası var üşüyorum diye aldım o güzel hırkayı yatağın içinde yatarken giydim . Ona da dedim ki sen zaten bu tarz şeyleri sevmezsin giymezsin de canımdan kıymetli mi usumeyeyim hem giyeyim de yıpransın. Güzelim hırkayı yatarken giyiyorum . Şimdi elinde hırka alacak parası bile yok annemin aldığı hırkayı sevmeyen adam kendi ona benzer hırkasını da giymemeli
Öyle yapacam sanırımZorlama kendi haline birak sen usteledikce bilerek oyle uyuzluk ediyordur. Seni zorlamiyorum gorusme istersen de. Benide sen zorlama kendi halime birak senin ailen hakkinda de. Öylede uygula
Bazı yorumlarda da yaptığı şeyin aynısını yaparsan ondan bi farkın olmaz düzelmez inatlaşma diyorlar bilemedimKesinlikle...o size ve ailenize nasil davraniyorsa siz de oyle davranin. en iyisi bu ...empati yetenegi olmayan insanlara aynisini yasatarak empatiye zorlamak lazim :)
.ama annesine değil konu sahibine demiş sadece
Aslinda onlar da haklilar ama bazen aynisini yasatinca insan anlayabiliyo karsidakini.Bazı yorumlarda da yaptığı şeyin aynısını yaparsan ondan bi farkın olmaz düzelmez inatlaşma diyorlar bilemedim
Eşinin ailesi ile sorunun yoksa böyle yağman iyi değil benceÖyle yapacam sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?