eşimin aileme ve bana karşı değişmesi :(

simgeyildiz

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
33
10
6
41
merhaba
hemen konuya gireyim
Eşim tanıştığımızda maddi açıdan kötü durumdaydı işe girdi sonrasında evlendik. İlk sene benim maaşım daha yüksekti. Sonra kızımız oldu ben işten çıktım ve bu sırada maaşı yükseldi. Şimdi ben işe girdim ama onun maaşı daha yüksek. Birden maddi açıdan rahatlaması eşimin şımarmasına sebep oldu. Hal ve hareketleri değişti. Kasıntı bi adam oldu. Bunun dışında çok kaba saba odunun teki bana karşı. Benim ailem içkiyi sevmez ama eşimin ailesi de tam tersi içkiye düşkündür. Eşim ailemin yanında asla içki içmez çekinirdi. Ama şimdi ailemin yanına gittiğimizde içki içmek istiyor. Ayaklarını uzatarak oturuyor. O kadar mahcup ediyor ki beni anlatamam ve uyarmalarıma karşı hiç kendini yenilemiyor. Ailem de artık hareketlerinden rahatsız eşimle konuşacaklarmış güzelce. Ben de konuşun dedim. Beni kendinden o kadar soğuttu ki anlatamam ne yapıcam bilmiyorum :(

Kendi ailesinin yanında nasıl? Herhangi bir değişiklik var mı?
Bir de yaptığı davranışlar kendi ailesi için normal mi?

merhaba
hemen konuya gireyim
Eşim tanıştığımızda maddi açıdan kötü durumdaydı işe girdi sonrasında evlendik. İlk sene benim maaşım daha yüksekti. Sonra kızımız oldu ben işten çıktım ve bu sırada maaşı yükseldi. Şimdi ben işe girdim ama onun maaşı daha yüksek. Birden maddi açıdan rahatlaması eşimin şımarmasına sebep oldu. Hal ve hareketleri değişti. Kasıntı bi adam oldu. Bunun dışında çok kaba saba odunun teki bana karşı. Benim ailem içkiyi sevmez ama eşimin ailesi de tam tersi içkiye düşkündür. Eşim ailemin yanında asla içki içmez çekinirdi. Ama şimdi ailemin yanına gittiğimizde içki içmek istiyor. Ayaklarını uzatarak oturuyor. O kadar mahcup ediyor ki beni anlatamam ve uyarmalarıma karşı hiç kendini yenilemiyor. Ailem de artık hareketlerinden rahatsız eşimle konuşacaklarmış güzelce. Ben de konuşun dedim. Beni kendinden o kadar soğuttu ki anlatamam ne yapıcam bilmiyorum :KK43:
Klasik kompleksli insan hareketleri. Ne oldum delisi olmuş bi tepetaklak olur ben naptim der.

parayı buldu dediğiniz ne kadar bir rakam yani,milyonlar kazanmıyor neticede..
eviniz arabanız var mı?en doğrusu adamı borca sokmak,ona fırsat bırakmadan güzelce harcamak..

Ailen konuşmasın bence . Çünkü başıma geldi . Ben de babama konuş dedi . Kavga ettiler ve 2 yıl olacak görüşmüyorlar

siz zengin falan olmayın..orta halli olun yeter..eşin azcık maaşı arttı diye böyleyse çok zengin olunca neler yapabilceğini düşünmek bile istemiyorum..

Back
X