Benim sorunum şu; yaşadığım zorluklar aileme rezil olmuş olmam; ailemin onaylamadığı bir evlilikte sıkıntılar yaşamam; evliliğimizin 2 yılı boyunca sürekli kavga etmiş olmamız sebebiyle kendimi aşırı derecede yorgun hissediyorum. İçimden bir his doğru bir evlilik yapmadığımı söylüyor.
Teşekkür ederim yorumunuz için..Allah yardımcınız olsun öncelikle evet ailemin istememesi hala onu benımseyememesi de ben de bıraz sıkıntı oluşturdu sanıyorum. Hepimiz mutlu olalım inşallah
bunlar eski mesajlarınız. hatırladığım için konunuzu geriye döndüm, yoksa pek adetim değil.
siz niye bu adamı zorla ailenize kabul ettirmek, sevdirmek zorunda hissediyorsunuz ki?
ailenizin istemediği adam, ailenizi ne diye arasın durduk yere?
adam sizinle aranızdaki farklılıklar konusunda bile konuşmak istemiyor, size bir dayatması yok. saygı duyuyor.
sizin bu üstten tavrınız için aynı şeyi söyleyemiyorum ama.
o kadar önemliyse sizin için ailesi, kültürü, siyasi görüşü, en baştan evlenmemeliydiniz.
yada şimdi bırakabilirsiniz.
ama siz adamı değiştirmeye çalışıyorsunuz.
yada korkuyorsunuz, o sizden vazgeçsin, gitsin diye ilişkinizi sabote ediyorsunuz.
belki de ailenizin yanında bekar günlerinizdeki gibi kalmak hoşunuza gitti, kolayınıza geldi.
o adam sizin için iş ve şehir değiştirip çalışmaya gitmişken, sizin onun yanına gidecek haliniz kalmadı..
bence siz eşinizin arayıp aramamasına değil daha derindeki problemlerinize çözüm arayın.