esimin ailesi aylardir bizde kaliyor

melankoli88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
150
42
98
36
Arkadaslar esimin ailesi 3aydir bende kaliyor erzurumda oturuyolar normalde bizde istanbuldayiz hersene gezme bahanesiyle gelip aylarca bizde kaliyolar duzenim kalmiyor istedigimi yapamiyorum kendi evimde rahat edemiyorum cok bunaldim cok iyi insanlar fakat cok anlayissizlar.esimlede vakit geciremiyoruz bu sebepten.esime sikildigimi bunaldigimi soyluyorum napayim kovayimmi diyor.depresyona girdim resmen.ne yapmam gerekiyor

İnsanlar ne kadar düşüncesiz ya. Kovmak olmasa da konuşsun bence eşiniz. Kırılırlarsa da kırılsınlar. Aylarca milleti çekmek zorunda değilsiniz.

Uffff evim zaten kucuk kic kaca yasiyoruz.bu erkek aileleri neden bukadar anlayissiz oluyolar acaba rahatsizlik verdiklerinin farkinda degillermi.huzurum bozuldu bu yuzden yemin ederim pilimi pirtimi toplayip gitmeyi bile dusundum.neyapiyolarsa yapsinlar ailecek

Cok iyi davraniyorsunuz sanirim. Gecen gunk.pederimde gitmek istemedigini soyledi durumunuza dusmem an meselesi korkuyorummm

Aaaaa birden bir telefon çalsın arayan sizin aileniz olsun ve ailevi çok hassas bir durum çıksın ortaya siz de apar topar gidiverin geri döndüğünüzde de evde sadece eşiniz olsun ya da siz döndükten kısa bir süre sonra onlar da evlerine dönsünler. Senaryoyu ben yazdım oynaması sizden

Bide oglum var 1,5 yasinda ona abuk subuk hareketler ogretiyolar yememesi gereken seyler yediriyolar tirlaticam yeminederim.uyariyorum yine aynilar

Oğlu bile olsa başkasının evinde nasıl bu kadar kalıp rahat ediyorlar aklım almıyor valla. Zor bir durum kovsan kovamazsın. Allah yardımcın olsun. Kocanı al dışarı çık bol bol. 3 günden sonra misafirlik kalmazmış. Alınırlarsa alınsınlar.

En sevdigim 1+1 yada en fazla 2+1 evler cocuksuz ciftler icin soyluyorum tabi kimse gelip yerlesemiyor aylarca
Bide acilmayan koltuklardan aldin mi 3ay sıkış tepis kaliyor mu bakalim

Eve misafir çağır sürekli arkadaşların gelsin gır gır şamata yapın...eşine de utandığını ilişkiye girmek istemediğini söyle

Cok zor gerçekten. Bi süre sonra misafir de çok sıkıyor. Zaten misafir 3 gündür.
Allah yardimciniz olsun..

Allah sabır versin
3 ay çok zor
Misafir gibi davransanız?
Fatralara karıştırmasanız yada yemeğe falan
Yani bence onlar misafir olduklarını unutmuşlar hatırlatmanız lazım
Eve misafir davet edin bolca
Akşamlrı odanıza kapanmak yerine bir film var bekldiğim diyerek TV de onu açın
3 günlük misafir bunlara alınır belki ama 3 ay olmuş biraz insaf olmalı insanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…