- 3 Kasım 2014
- 150
- 42
- 98
- 36
- Konu Sahibi melankoli88
-
Aaaaa birden bir telefon çalsın arayan sizin aileniz olsun ve ailevi çok hassas bir durum çıksın ortaya siz de apar topar gidiverin geri döndüğünüzde de evde sadece eşiniz olsun ya da siz döndükten kısa bir süre sonra onlar da evlerine dönsünler. Senaryoyu ben yazdım oynaması sizdenArkadaslar esimin ailesi 3aydir bende kaliyor erzurumda oturuyolar normalde bizde istanbuldayiz hersene gezme bahanesiyle gelip aylarca bizde kaliyolar duzenim kalmiyor istedigimi yapamiyorum kendi evimde rahat edemiyorum cok bunaldim cok iyi insanlar fakat cok anlayissizlar.esimlede vakit geciremiyoruz bu sebepten.esime sikildigimi bunaldigimi soyluyorum napayim kovayimmi diyor.depresyona girdim resmen.ne yapmam gerekiyor
Iyi davranmiyorum sadece gorevlerimi yapiyorum yemek camasir vs. Oturup sohbet etmiyorum saat9da odama girip bidaha cikmiyorumCok iyi davraniyorsunuz sanirim. Gecen gunk.pederimde gitmek istemedigini soyledi durumunuza dusmem an meselesi korkuyorummm
3Ay kalip ceplerinden kurus cikmasa daha fena bence kalmalarida ayri fenada en azindan onu yapiyolarmişBurayi kendi evleri gibi goruyolar.alisveris yapiyolar faturalari oduyolar offf cildiricam..
Eve misafir çağır sürekli arkadaşların gelsin gır gır şamata yapın...eşine de utandığını ilişkiye girmek istemediğini söyleArkadaslar esimin ailesi 3aydir bende kaliyor erzurumda oturuyolar normalde bizde istanbuldayiz hersene gezme bahanesiyle gelip aylarca bizde kaliyolar duzenim kalmiyor istedigimi yapamiyorum kendi evimde rahat edemiyorum cok bunaldim cok iyi insanlar fakat cok anlayissizlar.esimlede vakit geciremiyoruz bu sebepten.esime sikildigimi bunaldigimi soyluyorum napayim kovayimmi diyor.depresyona girdim resmen.ne yapmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?