esimin ailesi aylardir bizde kaliyor

Konuşurken kvnize sorun anne ne kadar kalırsınız Şunlar gelmek istiyorlar (şunlar kısmını siz doldurun) ama evde siz varsınız onlarda 2 gece falan kalırlar rahat edemezsiniz Söyleyeyim sizden sonra da onları alalım diye bir şansınızı deneyin
Böylelikle Hayatınızda tek onların olmadığı mesajı verilmiş olur
Aslında çocuğa yememesi gerekenleri verseler bile en iyi yönü babanne dede sevgisi tadıyor çocuklar
Benim kvler de gelir kalırlar 1 ay falan bazen çok bunalıyorum ama eve gelince hazır yemek temiz ev ütülü gömlek falan bulmakta hoş oluyor.
Anladığım kadarı ile sizde bu konuda zorlanmıyorsunuz
Eşiniz de çok bişey diyemez ne yapsın adam
Eğer aklınıza yatarsa fikir eşinizin yanında açın meseleyi hani gelin bizi kovdu olayına da dönmesin oğulları da Şahit olsun

anlattıklarına bakılırsa eşinin ailesi sizin eve çoktan yerleşmiş durumdalar.hiç misafire benzemiyorlar.ohhh keyifleri gayet yerinde ve bence gitmek hakkında akıllarından bile geçirmiyorlar.birşey yapmanız lazım ama ne bilemedim.ne diyeyim allah yardımcın olsun.

Çok gıcık bir durum bende de bar aynıları geldiler mi 3 aydan assagi kalmazlar her şey bana bakıyor bir de misafir çok gelir onlar gelince evim ne temiz kalır ne düzenli çok zor.simdi hamileyim inşaallah gelmezler bu kis.Ayrıca çokta huysuz anlaşılmaz insanlar yemek seçerler onlara gore yemek mi yapacam eşime mi cocuguma gore.
Allah kolaylık versin inşaallah en kısa zamanda giderler yani anlamıyorum nasıl rahat ediyorlar.senini de rahatsız olduğunun fakindadirlar ama yine de kalırlar.Bu yüzden geleneklerden nefret ediyorum.Erkek tarafının baskın olması ne yani canım herkesin bir düzeni var.

En sevdigim 1+1 yada en fazla 2+1 evler cocuksuz ciftler icin soyluyorum tabi kimse gelip yerlesemiyor aylarca
Bide acilmayan koltuklardan aldin mi 3ay sıkış tepis kaliyor mu bakalim
yemezler canım.
Erzrum'un kıç donduran soğuğundansa İstanbul rahat geliyor onlara.Ev de doğalgazlıdır ohhh mis.Kim yakacak sobayı mobayı

Güvendiğiniz, sözü geçen bi büyüğü araya sokup konuşmasını isteyebilirsiniz. Çocuğunuza zarar veren yiyecekler yedirmeye çalışıyolarsa gerekirse sert bir dille uyarın sağlık bu sonuçta.

Ayy cnm.bana esimin bir akrabasi geldi ongun kaldi..bende asla gecistirici sofralar hazirlamam,,hergun,kahvalti oglen,aksam,yatsi,gece yemekleriii..banyooooo.....gezmelerrr...asiri titiz biriyimmm.onlar gitti.uc gun hic yerimden kalkamadan uzandimmmm.sadece uzaniyorummm.arkasindan bir ishal,bir ishalll.sekiz ay surdu...stresten.
Senin gibi olsam herhalde direk bakirkoy....peki gelmeden once sizi arayipne diyorlar.okonusmada tavrinizibelli edin.net konusun.valla anne biz de evde pek degiliz..geziyoruz falan diyin.bir iki sallayin.anlarlar.

Gerckten zor bir durum.birsey deseniz kirilirlar ve siz yine huzursz olursunuz.esiniz de eminim size karsi mahcup ama onun da elinden bisey gelmz.kendnizi onun yerine koyun sizin ailenz boyle rahat davranip evinzde aylarca kalsaydi ne diyebilirdnz ki.uzulrek bisey degsmiyeck yapacagnz bisey yok.en azindan bu olagan durumu degerlendrmeye bakin oturup sinirlenecegnze.mesela cocugunzu yanlarina birakn esinizle arkadaslara gidyorz deyip gezip dolasin biraz.havanz degisir..

ah be canım kovamazsınız birseyde diyemezsiniz onların düşüncesizliği bu sene sabret derim seneye onlar gelmeden bir bahane bulursunuz yazık onlarda sizi destek biliyo gelmş sanada yazık her iki tarafa da ne denir bilmyorm hani iyiler diyosn bu yüzden sırf Allaj rızası için sabret. ne gelinler var aynı evde yaşayan ve rezmen kaynanasından psikoöojik şiddet gören

Kendi ailenizi yada sulalenizde rahatlarini kaciracak ariza biri vardir illaki onu cagirin.

En sevdigim 1+1 yada en fazla 2+1 evler cocuksuz ciftler icin soyluyorum tabi kimse gelip yerlesemiyor aylarca
Bide acilmayan koltuklardan aldin mi 3ay sıkış tepis kaliyor mu bakalim
Hahaha beni anlattin dostum..1+1 daire açilmayan L kanepe gerci benim esimin ailesi anlayislidir hic kalmadilar bugune kdar ama nolur nolmaz önlemimizi alalimda biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…