- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi melankoli88
-
bence iyi fikir..oralar güzelmiş erkek kardeşim gezmek için gitmişti..:)siz de çocuğunuzu alıp erzurum'a gidin? ev boşmuş ne güzel. kafa dinlersiniz.
3 ay çok..yine sabırlı kızmış konu sahibi tebrikler..ama cidden zor..banyoları yemeyi..siz de çocuğunuzu alıp erzurum'a gidin? ev boşmuş ne güzel. kafa dinlersiniz.
Hahah en guzeli buusiz de çocuğunuzu alıp erzurum'a gidin? ev boşmuş ne güzel. kafa dinlersiniz.
yemezler canım.En sevdigim 1+1 yada en fazla 2+1 evler cocuksuz ciftler icin soyluyorum tabi kimse gelip yerlesemiyor aylarca
Bide acilmayan koltuklardan aldin mi 3ay sıkış tepis kaliyor mu bakalim
Kis geldi yaaa,k.v.ler gelinlere tasiniyor.Son günlerde ne kadar çok var bu konunun türevleri
Gerckten zor bir durum.birsey deseniz kirilirlar ve siz yine huzursz olursunuz.esiniz de eminim size karsi mahcup ama onun da elinden bisey gelmz.kendnizi onun yerine koyun sizin ailenz boyle rahat davranip evinzde aylarca kalsaydi ne diyebilirdnz ki.uzulrek bisey degsmiyeck yapacagnz bisey yok.en azindan bu olagan durumu degerlendrmeye bakin oturup sinirlenecegnze.mesela cocugunzu yanlarina birakn esinizle arkadaslara gidyorz deyip gezip dolasin biraz.havanz degisir..Arkadaslar esimin ailesi 3aydir bende kaliyor erzurumda oturuyolar normalde bizde istanbuldayiz hersene gezme bahanesiyle gelip aylarca bizde kaliyolar duzenim kalmiyor istedigimi yapamiyorum kendi evimde rahat edemiyorum cok bunaldim cok iyi insanlar fakat cok anlayissizlar.esimlede vakit geciremiyoruz bu sebepten.esime sikildigimi bunaldigimi soyluyorum napayim kovayimmi diyor.depresyona girdim resmen.ne yapmam gerekiyor
Bide oglum var 1,5 yasinda ona abuk subuk hareketler ogretiyolar yememesi gereken seyler yediriyolar tirlaticam yeminederim.uyariyorum yine aynilar
Hahaha beni anlattin dostum..1+1 daire açilmayan L kanepe gerci benim esimin ailesi anlayislidir hic kalmadilar bugune kdar ama nolur nolmaz önlemimizi alalimda bizEn sevdigim 1+1 yada en fazla 2+1 evler cocuksuz ciftler icin soyluyorum tabi kimse gelip yerlesemiyor aylarca
Bide acilmayan koltuklardan aldin mi 3ay sıkış tepis kaliyor mu bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?