esimin ailesi aylardir bizde kaliyor

Misafirliğinde kısa olanı makbul
herkesin evinin düzeni farklı yediği içtiği farklı yatma kalkma saati farklı
çok zor ne kadar severseniz sevin sabırda bir yere kadar
siz de rahat ediyorlarsa gitmek istemezler eviniz kaleriferliyse bir de erzurum da soba yakmaya ne gerek var

Evet konunuz da haklısınız ama erkek aileleri diye genelleme yapmanız yanlış. Benim abimin eşinin ailesi gelip kalıyordu aylarca. Yani kız ailesi kalıyordu erkek ailesi değil. Bence bunu kız tarafı erkek tarafı diye ayırmamak lazım. Düşüncesizlikle ilgili bir durum bu.

Esin demiomu bi rahat bırakın die.. tabi demez nede olsa el kızı hizmet edio.brnundan getircen madem senin burnundan gelioo

Bence ilişki de sesli davran ki rahatsiz olup gitsinler ya da hiç girme kocan göndersin

umurlarındamı da sizin özel sosyal hayatınız..rahatlar tabi torunda var..daa 3ay nedir ya ortada ciddi sebep yokken .ben doğumumu kara kara düşünmeye başladım şimdi bu konu yüzünden yazı burda geçireceklermişbence eve misafir davet edip onlarla ilgilenn hep.onlar var diye sosyal hayatınzdandaçocuğunuzun terbiyesndende ödün vermeyin.o çocuk sizinle kalacak saçma sapan şeyler öğrenip davranış haline getirmesn yavrucak ya

geldiklerinde sevdikleri yemekleri yap ve afiyetle yiyin sizin icin yaptim nail olsa 1 hafta sonra gidecekmissiniz de

Valla biz ne desek boş. Babaannemle dedemde böyleydi. Babamda çok memnundu bu durumdan. Bizimkilerin başka sorunları da vardı, boşandılar zaten ama insan eğer yüzyüzse anlatamazsınız.

Kaç yaşında insanlar. Emin olun biliyorlar rahatsız olduğunuzu. Aranızın bozulduğunu da biliyorlar. Ama yine de gitmeyecekler, çünkü umurlarında değil. Benimsemişler orayı, oğlumuzun evi deyip kalacaklar.

Ya çirkinleşeceksiniz, ya eşinizle çözeceksiniz, o konuşacak. Ya da artık rest çekip bitsin diyeceksiniz, belki bu şekilde yola gelirler.

Ayrıca bu durum benim için boşanma sebebidir. Size yaptıkları terbiyesizlik. Üzerinizde hakimiyet kurma derdindeler. Bir kadın evinin kraliçesidir, sizin elinizden almışlar bunu. Lütfen katlanmayın, bir plan yapın ve bir şekilde çözün bu durumu.

Benim kaç yaşında dedem, bir gün olsun ezdirmemiş anneannemi. Ne kendi akrabalarına, ne anneannemin akrabalarına. Misafir gelirse, 3 gün durur gidermiş. Hala şu yaşında, biri anneanneme bir şey desin, ortalığı yıkar.

İş eşinizde, bir şekilde çözmeniz lazım. Böyle yaşayamazsınız.

ben bekarım. kendi annem babam yanıma geldiklerinde hemen sıkılırlar. evlerini arkadaşlarını özlerler. ya ben çok kötüyüm ya siz fazla iyisiniz

Belli ki size gelince rahat ediyorlar. Siz da rahat etdirmeyin, mecburen gidicekler

Ya ne zaman gidecekleri bile belli değil mi?
Hani ağız ucuyla da olsa gitsek falan lafı geçmiyor mu?

Cok degisik bi aile yapilari var esim babasinin yaninda benle konusmaz cocugunu sevemez bu onlarda saygisizlik oluyo.kayinbabam odaya girince ayaga kalkiyolar bi acayip garipler.benim esim istanbulda yetistigi icin boyle degil biraz farkli bu insanlarin herseyi garip geliyo kulturel olarak cok farklilar.esimle tanistigimda ailesinin boyle olabilecegini hic dusunememistim

Bence eve sürekli arkadaşlarınızı, akrabalarınızı çağırın belki o zaman onlardan rahatsız olup da giderler. Tam anlamıyla duşuncesizlik resmen. Bir de bebeğiniz varmış. Onlarla birlikte işiniz iki üç katına çıkıyor tahmin edebiliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…