- Konu Sahibi melankoli88
-
Cunku kis geliyor memlekette olan ya da yazin bag bahce isi olup kisin bosa cikan kaynanalar hoopp gelinlerin yanindaSon günlerde ne kadar çok var bu konunun türevleri
Evet konunuz da haklısınız ama erkek aileleri diye genelleme yapmanız yanlış. Benim abimin eşinin ailesi gelip kalıyordu aylarca. Yani kız ailesi kalıyordu erkek ailesi değil. Bence bunu kız tarafı erkek tarafı diye ayırmamak lazım. Düşüncesizlikle ilgili bir durum bu.Uffff evim zaten kucuk kic kaca yasiyoruz.bu erkek aileleri neden bukadar anlayissiz oluyolar acaba rahatsizlik verdiklerinin farkinda degillermi.huzurum bozuldu bu yuzden yemin ederim pilimi pirtimi toplayip gitmeyi bile dusundum.neyapiyolarsa yapsinlar ailecek
Evet gidicez diyolar 1 aydir sonra vazgecip kaliyolar cok sikildim artik muhtemelen 1 hafta daha durup cikip gidicem.ailecek mutlu mesut yasasinlarYa ne zaman gidecekleri bile belli değil mi?
Hani ağız ucuyla da olsa gitsek falan lafı geçmiyor mu?
Aynen oyle esim ailesine cok duskun boyle oldugu halde onunda sikildigini farkediyorumEsin demiomu bi rahat bırakın die.. tabi demez nede olsa el kızı hizmet edio.brnundan getircen madem senin burnundan gelioo
3 ay çok fazla gibiBide oglum var 1,5 yasinda ona abuk subuk hareketler ogretiyolar yememesi gereken seyler yediriyolar tirlaticam yeminederim.uyariyorum yine aynilar
bende olsam öyle yapardım..ev üstüne ev olmaz..Evet gidicez diyolar 1 aydir sonra vazgecip kaliyolar cok sikildim artik muhtemelen 1 hafta daha durup cikip gidicem.ailecek mutlu mesut yasasinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?