şöyle bir örnek vereyim sevgilimle ciddi bir ilişkim var bu sene söz nişan olacak inşallah.gerçekten karakter olarak çok sağlam birisidir.huyu suyu tam benlik yani.ama ailesi çok tuhaf
ben tabi ailesinin içine girmediğim için tanımıyorum onları ama sevgilim anlatıyor laf arasında hatta o da yadırgıyor ailesinin bazı davranışlarını ama anne baba yani atsan atılmaz satsan satılmaz.
neyse...birgün bunlar ailecek otururken bir yerden konu açılmışta (biz sevgilimle muhtemelen ailelerimizin olmadığı şehirde çalışacağız tayin durumu yani) babası da " sen evlen biz annenle arada size kalmaya geliriz canımız sıkılır burda gezmeye geliriz" demiş.
halbuki 2 tane daha küçük çocukları var okuyan ama onları akrabalara bırakıp gelirlermiş
bunun üzerine sevgilim de" benim kendi hayatım olacak karımla, oturun oturduğunuz yerde canımız isteyince biz geliriz" demiş...yani daha şimdiden taviz vermemiş.
bu durum birazda eşinizle alakalı..eşiniz taviz vermezse bu kadar rahat davranamazlar.yani sevgi saygı da böyle ölçülmez böyle gösterilmez.