esimin ailesi aylardir bizde kaliyor

Benim eltim İstanbul içi uzak bir semte taşındı kendinin ve eşinin akrabaları olduğu semtten ama en fazla 1 saatlik mesafe, her geldiklerin de en az 2 gün kalıyorlar en son 2 hafta önce gelip kalmışlar, çocuğun salı günkü kontrolü için de en son pazardan gelip, perşembeye kadar kalmışlar. Nişanlımlarda kalıyorlar ve nişanlım da abisiyle yaşıyor, evde var 7 kişi, onlar da 4, eder 11 kişi, evde 90-95 m2 bir ev, nişanlım en son hala burdalar, bu gece de kalacaklar banyo yapacağım ama çekiniyorum demişti, misafir açısından tek iyi yönü eltimin misafiri sevmesi, durumun onu rahatsız etmemesi aksine, hoşuna gitmesi..

Ama bana sorarsan uzaktan hadi kabul edilir adamlar sık sık gelemez, gelince kalırlar. Ama tabii her geldiklerinde düzenli 1 ay dan fazla kalması insanı sıkar, bunaltır. 3 ay da 1 2 ay kaldıklarını düşününce kendi evinde sana vakit geçirebilceğin süre 1 ay kalıyor sadece, olmaz yani. Yahu anlamıyorum neden hiç acaba rahat edebiliyorlar mı diye düşünmezler ki?

INSALLAH sizin sevgiliniz gibi bir evladim olmaz.. besle kargayi oysun gozunu.. bu kadari da masallah Yani.. anasi da ne sevinmistir onu dogurdugunda, oglan dogurdum diye ! Babasi da ne gerinmistir oglum oldu diye ! Alin size oglan.. evine bile birakmiyor hem de daha evlenmeden. Hay masallah..

Bi laf var canım ya bu deveyi güdücen yada bu dıyardan gidicen sende ilerde kaynana olucan hep onu düşün yogtubede bi video var kadının kocasına yapması gereken DİE bir kadın kocasinin her yeri iltihap irin olsa yalayarak temizliceksin öle yapsan bile ödeyemezsin eşini seviyosan 12 ayin 3 ayini heba edicen

benimde oglum var bende zorluklarla buyutuyorum fakat bigun evlendiginde sirf onu ben buyuttum diye aylarca evinde kalip ne ona nede gelinime sikinti vermem.evladini dusunen.bunu yapmaz zaten.ben evlenmeden once hic kaynanama iyi gozukme cabasina girmedim ogullari sevdigi icin mecbur alicaklardi zaten.nasilsam oyle gozuktum

benimde oglum var bende zorluklarla buyutuyorum fakat bigun evlendiginde sirf onu ben buyuttum diye aylarca evinde kalip ne ona nede gelinime sikinti vermem.evladini dusunen.bunu yapmaz zaten.ben evlenmeden once hic kaynanama iyi gozukme cabasina girmedim ogullari sevdigi icin mecbur alicaklardi zaten.nasilsam oyle gozuktum

Bu tip benzetmeleri çok hastalıklı buluyorum. Söylemeden edemedim. Lütfen bu tip video, yazı ya da söylemlere itibar etmeyin. Aile olmanın, karı-koca olmanın anlamını anlayan bir insan, kadın olsun, erkek olsun farketmez, zaten ailesi ve eşi için bütün fedakarlıkları isteye isteye, sevine sevine yapar. Kendisini koşullandırmasına gerek yok.

Ama bu konuda, mağdur olan konu sahibi.

Bir benzeri de ben yaşadım yıllarca. Çocukluğumu bilemedim. Annem çok sıkıntı çekti. Burada ailesini, eşini düşünmesi gereken konu sahibi değil, kocası. Bir anne babanın oğlunun evine gelip uzun süre kalması, eğer hastalık ve yaşlılık gibi bir sorun yoksa, baştan ayağa bencillik ve fırsatçılıktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…