esimin ailesi aylardir bizde kaliyor

Canim benim esim de senin memleketten ve seni cok Iyi anliyorum. Benim kv ve kp de Her kiş gelilerdi Bana bi zararlari yoktu ama dedigin gibi iste rahat edemezdim duzen degisirdi Bu rahatsizligimi da esime bir kere yansittim cok uzuldu(bit daha sesimi cikarmadim),o da ailesine cok duskundur, Bu kista geleceklerdi ama malesef kv dem vefaat etti 2 ay once haliyle Bu sene gelen giden yok keske yasasaydi da gelseydi esimin o gozyaslarini gormeseydim,,,
Yani diyecegim o mi Zor biliyorum ama sabret yaslilarin duasini al guler yuz goster, hic gerilme onlarda senin alien artik olumlu dunya, inan esinlede daha mutlu olacaksin...

Erzurumlulara yatak döşek çürütenler derler ya:)))) boşa demiyorlar benimde eşim erzurumlu aynı dert bendede var ve üstelik bende yatılı misafiri hiç haz etmm.kaynanam şuan bende ve ilk bahara kadar kalacak 75 yaşında o sorun değilde onu görmeye gelipte gitmeyenler sıkıntı.aabır etmek lazım.erzurumlular gelenekselcidir oğlunun evi onundue ve kışlarıda oğulun yanındadırlar.boş verin geniş olun bakın sizde annesiniz birgün sixin evladınızda evlenecek o günleri düşünüp şu iki günlük dünyada kötü olmayın

Sizde kendi ailenizi çağırın.bu kadaaar.Yadaa evlere hırsız giriyomuş eşyaları bile parçalıyomuş bla bla bla Yada suriyeliler boş evlere yerleşiyomuş....

Eşinle sözleşin ve onların yanında kavga edin. Hatta sen sinirlen ve eşine kız herhangi bir sebepten. Eşinde boynunu büksün. Bir iki gün daha durup giderler

Allah aşkına onlar senin rahatını mı düşünecekler, kendi rahatlarını mı? :)

Düşüncesizlik .....
Ne desem bilemedim

Ben esime rahatsizligimi belli ettigimde pek uzulmedi cunku oda sikilmisa benziyor.sabrediyorum ama dusuncesizliklerine icten ice gicik oluyorum kendi ailemden boyle gormedigim icin bana garip geliyo.elimden gelen hizmeti yapiyorum ancak cok icli disli degilim sanko cok iyi davransam hic gitmezler gibi geliyo

Iyyyy Allah sabır versin,benim kayınvalide gelcek kalcak böle aman aman taşa duvara, allahım allahım büyük konuşmuyum dilimi ısırıyımda, kötü etkilemiyiim seni de, sabırlar

valla benim kayinvalidem geldi kaldi kayinpederimle yanimda 5 bucuk ay. Kizima bakmak icin gelmislerdi. Ben evde kalabaliktan hoslanirim, ama beni uzun sey bana karsi olan bazi davranislari olmustu. Cocugu elime vermek istememis gibi, yada mutfakta bisey yapicaksam pesimden kosup yapma heryeri kirletiyosun demesi gibi.
Aslinda biraz daha bana karsi anlayisli ve benim konumuma (kizim annesi oldugum, yada evin hanimi oldugum gibi,) hassasiyetle yaklassa, ve devamli ogluyla evlendigim icin acayip sansli bir insan oldugumu hatirlatip durmasa gul gibi gecinirim, hic te gocunmam.

siz yeni evlisiniz sanirsam ayni uygulama benim bir akrabamda da var 20 yillik evliler sanirsam yaslari 50lerde olan bir cift kendileri urlaya tasindilar ama benim akrabam olan bayanin esinin ailesi onlari birakmadi onlarda görümce kaynana kaynata hepberaber urlaya gittiler ki$i orda gecirirler artik. ...

Böyle bu durumda ne yapilir ki...

Esin kovamaz ..
Sen kovamazsin ..

Yani ne yapsan bos , mecburen gormemezlikten geleceksin artik..

Yada az ilgi alaka goster , hareketlerinle belli et istemedigini , belki anlarlarda giderler.

vallahi genis olayim diyorumda olamiyorum.benimde oglum var buyuse evlense bu iskenceyi ne ona nede karisina yapmam.zaten yapi olarak biyerde aylarca kalabilecek kadar genis rahat biri degilim.gercekten erzurumlular cok gelenekci ve abuk subuk cok adetleri var hic bana gore degil

Milletimi? Sanırım anne olmadınız henüz.

Anne olmadım, olduğumda da aylarca gidip evli barklı oğlumun evinde kalmam. Herkesin kendi evi kendi düzeni var. Evi olan insan neden aylarca evimde kalsın? Bunun anne olmakla değil düşünceli olmakla alakası var. Eşim, ben, çocuğum. Benim ailem budur, yanlarında rahat edeceğim insanlar da onlardır. Hasta olsa, bakılacak olsa sorun değil ama durduk yere aylarca kimse evimde kalamaz.

Kiz ayakkabilarina tuz Dök birazcik. Hemen giderler.
Ayakkabılarına tuz dökmek gerçekten işe yarıyor.
Yani öyle belli olacak gibi değil de birkac tane gibi...
Tecrübeyle sabit, çok yapmışımdır ben..

Kızlar bekarken kaynanalarının göxüne girmek için adeta kırk takla atarlar taki köprüyü geçene kadat.o köprü geçildimi tamam sanırlar ama bazen işlet öyle hesap ettikleti gibi gitmez.ahanda geldiler oğul ne desen anacım evimde kalma karım istemiyoro kadın beslesin büyütsün elin kızı alsın bizde elmi olalım?adama iki tetcih bırakalım ya anan ya ben!yahu nedir bu erkeklerin çilesi ben yakınlarda şahit oldum böyle bir olaya adam 10 yıl karım demiş ama şimdi anasını evinde boşanmayı bekliyor.tabikide iyi yapıyorlar kalsınlat demiyorum ama sabırrr.kalp kırmamak lazım yaptığın eminde sonunda gelir insanın karşısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…