• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi ayrımcılık yapıyor

Kastettiğim şey gelinler arası ayrımcılık yapılmaması ben de sevmem bilezik hepsini de bozdurdum zaten ama benim Kastettiğim neden 2 evlat arasında 2 gelin arasında böyle bir ayrımcılık yapılıyor 1 bilezik değil de bir hediye alsaydı mesela senin düğününde birsey yapamadım ama şimdi durumum iyi bu hediyeyi senin için düşündük diye anlatmak istediğim durum bu yani sizin oğlunuz olsa birine yardım edemeseniz diğerine durumunuz düzeldi diye etseniz bu ayrımcılık olmaz mı
Beklenti mutsuzluktur. İşinize yarayan şeylerde inat edin veya beklentiye girin. Siz 1 bileziğe kalmadım ayrımcılık var diyorsunuz ama kime neyi anlatacaksınız herkes biliyor. Eşiniz dert etmiyorsa? Bu kıskançlıktır. Önüne ayrımcılık eklemişsiniz. Ha insanız olur mu olur illaki bu tip düşünceler ama atlatalım.

Biz evlenirken durumları çok iyi değildi bide eşimin parası var nasıl olsa diye yardım etmek istemedi şimdi emekli oldu bütün emekli parasını şimdi evlenen oğluna harcıyor
Mesela eviniz var mı kimin? Size ev verdiler de altın yerine, diğerine mi altın yapıyorlar? Size hiçbir şey yapmadılarsa diğer geline neden yapıyorlar?

Biz evlenirken durumları çok iyi değildi bide eşimin parası var nasıl olsa diye yardım etmek istemedi şimdi emekli oldu bütün emekli parasını şimdi evlenen oğluna harcıyor
kendi kazanmadığınız paranın hesabını soramazsınız.size yapmamış diğer oğluna yapmış.kendince vardır bir sebebi.amma kafaya takmışsınız bu durumu.2 maaşlı insanlarsınız.gidin alın 1 bilezik daha kendinize gelinin bileziğine göz dikeceğinize

Kesinlikle bilezik derdinde değilim şuan 1 bilezik dediğiniz taktıkları bilezik 20 bin 6 bilezik 120 bin yapıyor yani niye böyle bir adaletsizlik yapıyorlar onu anlatmak istedim kaynim da polis kendi birikimi var durumu iyi yani
Yok arkadaş asıl ben bilezik derdinde değilim 😁😁😁

Beklentiler insanı yoruyor ve üzüyor. Ayrımcılık hissedildiğinde insan üzülür;ama bir yandan da sizden bir şey talep etmeye yüzleri olmaz. İyi tarafları da var.

Çalışan kadınsınız, muhtaç değilsiniz, yuvanıza bakın. Kinle, kuruntuyla doldurmayın kendinizi.

Benim ailem de evlat ayırıyor. Erkek kardeşime 3 (üç) ev verdiler bana 1 (bir).:KK61:..Ama eşim ağzını açsa " Hadi ordan, senin ailen bize ne verdi de sen benim aileme karışıyorsun" derim kibarca. :KK45: Daha gerek olmadı ama denir yani...
Rakamlarının yanına yazıyla yazmanıza koptum😂😂😂 siz çok yaşayın

Ben konu sahibin bilezik için üzüldüğünü düşünmüyorum. Sadece kaynının eşinden ne farkı vardı da ona hiçbir şey yapmazken şimdi herşeyi üstleniyorlar diye ister istemez düşünmüş. O zaman durumları yoktu diyip geçin. Kimseye muhtaç olmamak en iyisi aslında. Evlat ayrımı insanı üzer mi üzer düşününce ama bence kendinizi üzmeyin.

Haha hic gulecegim yoktu durduk yere size niye bir bilezik versinler agactan mi topluyorlar. Calisiyormussunuz da onunuze bakin haset etmeyin boyle seylere

Sizin eski konularınıza baktım da. Eşiniz cimrinin ve küfürbazın teki imiş. Sizin tek derdiniz şimdi elçiye takılan altın mı??

O zaman durumları yoktu şimdi var yapılır kısmına katılmıyorum ya şöyle katılmıyorum.Ailelerin çocuklara sevgi olarak da manevi maddi destek olarak da aynı ölçüde yaklaşması gerektiğini düşünüyorum. O zaman hiç-bir şey yapilmadiysa bugün yapılmışsa en azından konu sahibinin oğullarının gönlü hos olsun kötü hissetmesin diye altın olmasa da güzel bi ev eşyası varsa torun ona bisiler alınmalı hiçbiri olmuyorsa bile kızım oğlum biz size destek olamadık şimdi elimiz rahatladı da yapıyoruz deyip gönül almaları lazımdı.

Ben altına takilmazdim ama annemler yapsa eşime belli etmeden bozulur belki annemlere belli ederdim bimiyorum yani insan kendini kötü hisseder normal

Bir garipsiniz hakikaten bosverin bileziği düğünü.Kendi evliliğinize odaklanın.Boyle kocam olsa bunları dert etmek aklıma gelmezdi

Ben konu sahibin bilezik için üzüldüğünü düşünmüyorum. Sadece kaynının eşinden ne farkı vardı da ona hiçbir şey yapmazken şimdi herşeyi üstleniyorlar diye ister istemez düşünmüş. O zaman durumları yoktu diyip geçin. Kimseye muhtaç olmamak en iyisi aslında. Evlat ayrımı insanı üzer mi üzer düşününce ama bence kendinizi üzmeyin.
Tam da anlatmak istediğim buydu

Merhabalar hanımlar ben sizlere yine bir konu hakkında fikir almak istiyorum ben 6 sene önce evlendim eşimin ailesi biz evlenirken düğünümüzde hiçbir şey yapmadılar takıları düğünü ev eşyalarını hepsini eşim kendi birikimiyle yaptı yani düğünümde taktıkları takıyı bile eşimden almışlar bizim alacak gücümüz yok diye fakat şimdi eşimin erkek kardeşi evleniyor geline 6 bilezik yaptılar düğününü yapacağız diyorlar eşim bu duruma bozulsa da bsey demiyor tabiki bende bsey diyemiyorum ama içten içe çok da sinir oluyorum biz herseyimizi kendimiz yaptık bana düğünümde 1 bilezik bile takmadı ama şimdi yeni geline gitmiş benim bileziklerin aynısından 6 tane almış sizce ben mi abartıyorum sizin böyle bir duruma tepkiniz ne olurdu
Canım benim kayinpeder bana hiçbir şey yapmadigi gibi kardeşinin düğününü bizim yapmamızı bekliyor bana dokunmasın ne alıyorsa alsın yeni gelinine biz bahtsisiz

İnsan değer görmediğini hissediyor altın almayınca. Çok haklısın. Bence hakkın olan altını istemelisin ve iki yüzlülüklerini yüzlerine vurmalısın. Bir akşam yemeğine çağır herkesi ve o orada söyle herkesin içinde. Rencide nasıl edilirmiş görsünler
+1 veriyorum sana Calci.

En güzel yemeklerini yapmak suretiyle savaş boyalarını sür, herkesi o yemeğe çağır ve o yemeği hepsinin gülümseyerek boğazına diz.

+1 veriyorum sana Calci.

En güzel yemeklerini yapmak suretiyle savaş boyalarını sür, herkesi o yemeğe çağır ve o yemeği hepsinin gülümseyerek boğazına diz.
Yok öyle birsey yapmam ben sadece sizlerle dertleşmek istedim değerli fikirleriniz için teşekkür ederim

Biz evlendiğimiz zman eşime takılan takıları istedi eşim de düğünü kendim yaptım diye vermek istemedi onun için kayinpederim 1 ay bizimle hiç konuşmadı ama şimdi diğer oğluna herseyi yapıyor
O zaman durum cok farkli kusura bakmayin bu ayrıntılar verilmeyince ben farkli algılamışım .
Birinden düğün takılarını bile iste ötekine her seyi kendin yap pek hos olmamis tabi. Gucenmekte hakli da olsaniz inanin bir sey soylemeye değmez. En iyisi boşvermek.
Çünkü söyleseniz de anlaşılmayacak üzerine paragöz olacaksiniz. Psikolojiniz kaldiracak mi?

Ben gelen yorumlara şaşırıyorum. Nasıl yani boşver? Kimse kendi başına gelse boşver demez bence . Bu bir ayrımcılıktır.Birine yapıp birine yapılmaması. Anne olarak düşünüyorum vicdan yapardım oğluma da gelinime de hakkına girmeyeyim diye bir hediye yapar verirdim . Ben eşimin ailesine kendi ailemden daha çok özen gösterdim. Hiç yalnız bırakmadık nereye gitsek (yemeğe, gezmeye vs) hep götürdük . Doktorlarına hastalıklarına koştuk ilgilendik.sonra kv kızıma 1.5 ay bakar mısın diye rica ettik korona zamanı bakıcımız işi bırakmak istedi . Sadece 9-13 arası . Ben hastayım bakamam dedi . Ama hiç ilgilenmeyen ,gelip gitmeyen oğlunun eltinin çocuguna tam 6 ay sabah 8 akşam 7 baktı ve biz neden bize bakamam dedin onların çocuğuna baktın diye sorunca abin alınır cevabını aldık . Eşim boZuldu bende alındım o zaman dedi .Şimdi bu ayrımcılık değil mi ? Ben o günden beri kv ile konuşmuyorum doğru düzgün . Gidip gelmiyorum da . Bence sizde aranıza mesafe koyun . Hatta eşiniz konuşsun . Yaptıklarını bilsinler.

Back
X