Ben esimin ailesi o konuşsun dedim susdum birde benim annen şeker hastası en çok onun için sustum benim ailemi arayıp iftira atacağım diye tehditler yağdırdı bende annem üzülmesin dedim o üzerinde şekeri çıkıyor hastanelik oluyor üzüntü gelmiyor onsIyide sizin hataniz en basinda susmak ki zaten. En basinda ortaligi kasip kavursaniz tas ustunde tas koymasaniz kimse bisey demezdi. Ama siz denilenleri yutmus, ustune maddi destek gormus ortada bir sey yokken kufur etmissiniz.
Size yapilan bana yapilsa ben 3. Dunya savasini aile icinde cikarir. Ses cikarmayan kocayida annesine gobek bagiyla baglardim.
Saten ben onları kenara atmadim ben oğlundan çok arardım bu kavga olayına kadarOglunu alıyosun ailesini göz ardı ediyosun görüşmesini istemiyosun ,kusura bakma cok yalnış eşini doguran büyüten onlar sonuçta evlendiniz diye onları kenara atamazsın
Sen eşinin ve yuvanın huzurunu bozma alttan al .eşini seviyosan tabiSaten ben onları kenara atmadim ben oğlundan çok arardım bu kavga olayına kadar
Normalde bana iyi davranır ama ailesine karşıda ezdurir ailesinden kendide korkar dünyanın müdürünü eder anası babası ağzını açıp karşılık vermez dinlerSen eşinin ve yuvanın huzurunu bozma alttan al .eşini seviyosan tabi
KüfürünüNormalde bana iyi davranır ama ailesine karşıda ezdurir ailesinden kendide korkar dünyanın müdürünü eder anası babası ağzını açıp karşılık vermez dinler
Ne alakası var.. duymadığınız bir muhabbette varsayımla kimseye hakaret edemezsiniz bu yanlıştır.. Bazen biz de eşimle böyle espirileşiriz ama hiç karşısındaki kötü niyetli diye düşünmem.. Ki sizin de zannettiğniz gibi kötü birşey yokmuş konuşmada.. yine diyorum eşinizin annesine sizin ile alakalı bir durum yokken orospu diyemezsiniz bu yanlıştr. Geçmiş ile bugünü karıştıramazsınız bu da yanlıştr. Dolusunuzdur, sindiremediğiniz şeyler vardır haklısınızdır ama yine de o an size kadın birşey demediyse ona diyemezsiniz. Kocanız dedi size lafı ona kızabilirsiniz.Cunki eşim kizmazken annesiyle konusunca sinirleniyor ne desen batıyor ben orda iyi niyetle anne ne dedi diye sordum bunu bir çok ondan sorar eşime ne diyor annen diye amacım kötü değildi ama demekki onların konuşması kÖtuymysku o tepkiyi verdi
Peki ne yapmam gerek nasıl bir yol almalıyımNe alakası var.. duymadığınız bir muhabbette varsayımla kimseye hakaret edemezsiniz bu yanlıştır.. Bazen biz de eşimle böyle espirileşiriz ama hiç karşısındaki kötü niyetli diye düşünmem.. Ki sizin de zannettiğniz gibi kötü birşey yokmuş konuşmada.. yine diyorum eşinizin annesine sizin ile alakalı bir durum yokken orospu diyemezsiniz bu yanlıştr. Geçmiş ile bugünü karıştıramazsınız bu da yanlıştr. Dolusunuzdur, sindiremediğiniz şeyler vardır haklısınızdır ama yine de o an size kadın birşey demediyse ona diyemezsiniz. Kocanız dedi size lafı ona kızabilirsiniz.
Geçmişi geçmişta bırakmalısınız. Eşiniz size konuş diye baskı uygulamıyor.. Siz de eşinize karşmayın. Ve saygıyı elden bırakmayın. Sizin içiniz evinizde eşiniz ve cocuğuzla huzur ve mutluluk ise önemli olan dışarıdakileri dışarıda bırakıp.kapınızı kapatıp kendi ailenize bakın.. bilmediğin konularda boşa sinirlenip.kalp.kırmayın.. Bakınız huzursuzluğu size dokunuyor..Peki ne yapmam gerek nasıl bir yol almalıyım
Şuan bebegimde oldu büyük ihtimalle gidelim diyecek ama ben onları görmek istemiyorum tek giderse birşey demem ama annesinin korkusundan çocuğu da götürmem gerek diyecek ne yapacağım bilmiyorum gitmemek için gidersem çok daha kötü olurum bunu iyi biliyorumGeçmişi geçmişta bırakmalısınız. Eşiniz size konuş diye baskı uygulamıyor.. Siz de eşinize karşmayın. Ve saygıyı elden bırakmayın. Sizin içiniz evinizde eşiniz ve cocuğuzla huzur ve mutluluk ise önemli olan dışarıdakileri dışarıda bırakıp.kapınızı kapatıp kendi ailenize bakın.. bilmediğin konularda boşa sinirlenip.kalp.kırmayın.. Bakınız huzursuzluğu size dokunuyor..
Şöyle birşey.. ne kadar kötü olursa olsun o çocuk onları torunu.hem onlarıh torunlarını görmeye hakkı var hem de çocuğunuz babaanne dedesini bilerek büyümeye hakkı var.. bebeğiniz çok küçük.. eğer götürmek isterse tek göndermeyin. Mesafenizi koruyun. İçli dışlı olmayın.. Tekrar aynılarını yaparsa hiç muhattap dahi olmadan tamamen kesersiniz ilgiyi alakayı.. bebeğinizi de göndermezsiniz.. Şuan ortada kötü bir durum yok. Anı yaşayınŞuan bebegimde oldu büyük ihtimalle gidelim diyecek ama ben onları görmek istemiyorum tek giderse birşey demem ama annesinin korkusundan çocuğu da götürmem gerek diyecek ne yapacağım bilmiyorum gitmemek için gidersem çok daha kötü olurum bunu iyi biliyorum
Bi insan neden siz hiç bişey yapmadığınız halde o kadar küfür etsin ki. Olay o kadar büyümüşse sizin de payınız vardır. Kimse kimseye durduk yere bu şekilde davranmaz. Kayınvalidenizin yaptıkları hiç hoş değil ama en azından olanları sineye çekip sizinle konuşmak istemiş. Bana göre hatalı sizsiniz. Ayrıca eşiniz annenize aynı şeyi söylese gözünü oynarsınız. Dua edin sadece el kaldırmakla kalmış eşinizBundan 3 yıl önce kaynanamla tartışmam oldu bana ağzı alınmayacak küfürler söyledi annemden için bile ananı gelinleri kapıya atsin diye laflar dedi babamı arayıp kızın oğlumla gezerdi tozardı sözl bilmiyoruz diye bir sürü şey söylemiş küçük kızını arayıp bana orusbu çocuğu dedirtip kapattı bende bunları baba yapinca ona sadece sen benimle uğraşana kadar kocanın aldatmasiyla uğraş diye laf söyledim kocasının aldattığını biliyor ama oğluna karina söyleme demiş eşimde bana söylemişti bende o sinirle buna söyledim sonra oglunada arayıp şerefsiz falan diye laf saydı sonra biz 3 yıl görüşmedik eşim benden habersiz gorusuyormus telefonda telefonunu karıştırırken gordum bende bana o kadar laf dedi sen benden habersiz neden görüşüyorsun dediğimde seni silerim ailemi silmem dedi o bir yıldır görüşüyordu telefonla ben konuşmuyordum hamile kaldım ben 3 yil sonra eşim arabada konuşurken telefona beni istedi eşimde birden verince konuşmak zorunda kaldım benimle sanki yıllardır konuşuyormuşuz gibi bebek nasıl hamileliğin nasıl diye sordu bende saygılı bozmadan iyi deyip bir dk konuşup kapattım ama o konuşma beni o daha çok soğuttu nefretim bitmemiş aradan bir hafta geçti iki kere beni aradı açmadım eşimi aradi neden açmıyor diye o da korkusundan konuşmak istemiyor demedi yemek yapıyormuş ondan dedi sonra eşim isten çıktı durumları çok iyi bu arada 4 evi var biz kirada sürünüyoruz çok cimriler işden çıktım deyince bebekde olunca hastane parasını ve bebegimin verdigini arabasını o aldı digum yaptığım günde telefona beni ve annemi istemiş gözü aydın olsun deyim diye eşimde uyuyorlar diye geçiştirmis eşim annesi ne zaman arasa köşe bucak bir yer bulur sessiz sessiz konuşur dünde annesi aradi ben yanına gidince telefonun sesini kısıp konuştu bende neden kisiyon gizli konuşuyon dedim sanane işine bak sen konuşmuyorsun benim konuşmama karşıma dedi bende o sinirle orusbu annen ne diyor dedim o da nankörsun hamamlardan bize doğal ürün isteyecekmiş onu diyor diye dovmeye kalkti iki aylık bebegimin yaninda kizlar siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız çok mutluyum normalde kavgamız sadece bu ailesi yüzünden olur siz olsanız barisirmisiniz k bakmayın uzun oldu akıl alacağım kimse yok
Şundan eminim ki kibirli insanlar bana tepeden bakacaklar ve dışlanmış bir davranış olacak bunu göze alamam çocuğum tek gidebilecek duruma gelirse götürsün tabiki torunu saten ailesine resmini atar gösterir karışmam ama ben o eve gidemem bana evime gelirsen bok yersin ona göre gel diyen bir kadinin sofrasına oturursam o yemek boğazımda kalırŞöyle birşey.. ne kadar kötü olursa olsun o çocuk onları torunu.hem onlarıh torunlarını görmeye hakkı var hem de çocuğunuz babaanne dedesini bilerek büyümeye hakkı var.. bebeğiniz çok küçük.. eğer götürmek isterse tek göndermeyin. Mesafenizi koruyun. İçli dışlı olmayın.. Tekrar aynılarını yaparsa hiç muhattap dahi olmadan tamamen kesersiniz ilgiyi alakayı.. bebeğinizi de göndermezsiniz.. Şuan ortada kötü bir durum yok. Anı yaşayın
Gidip gitmemek sana kalmış.. sadece çocuğu mahrum etme yeterli. İyi gecelerŞundan eminim ki kibirli insanlar bana tepeden bakacaklar ve dışlanmış bir davranış olacak bunu göze alamam çocuğum tek gidebilecek duruma gelirse götürsün tabiki torunu saten ailesine resmini atar gösterir karışmam ama ben o eve gidemem bana evime gelirsen bok yersin ona göre gel diyen bir kadinin sofrasına oturursam o yemek boğazımda kalır
O kadar küfürü yiyen benim haklı olan onlar eşim benim soylemedigim lafları söylemiş bende sotlylrmedin dedim ama ağzına geleni saydı eşime attım mesajı böyle demissin diye annem iftira atıyor dedi doğru suçlu benim küfür duydugum için burda şunu anladım kufur eden haklı çıkıyorBi insan neden siz hiç bişey yapmadığınız halde o kadar küfür etsin ki. Olay o kadar büyümüşse sizin de payınız vardır. Kimse kimseye durduk yere bu şekilde davranmaz. Kayınvalidenizin yaptıkları hiç hoş değil ama en azından olanları sineye çekip sizinle konuşmak istemiş. Bana göre hatalı sizsiniz. Ayrıca eşiniz annenize aynı şeyi söylese gözünü oynarsınız. Dua edin sadece el kaldırmakla kalmış eşiniz
Bacım sende az değilsin valla. Kaynanandan aşağı kalır yanın yok.O kadar küfürü yiyen benim haklı olan onlar eşim benim soylemedigim lafları söylemiş bende sotlylrmedin dedim ama ağzına geleni saydı eşime attım mesajı böyle demissin diye annem iftira atıyor dedi doğru suçlu benim küfür duydugum için burda şunu anladım kufur eden haklı çıkıyor
öfkem dinmemiş dedin ya. doğru dinmediyse ağzına her küfür gelir. ben seni haklı gördüm.Bundan 3 yıl önce kaynanamla tartışmam oldu bana ağzı alınmayacak küfürler söyledi annemden için bile ananı gelinleri kapıya atsin diye laflar dedi babamı arayıp kızın oğlumla gezerdi tozardı sözl bilmiyoruz diye bir sürü şey söylemiş küçük kızını arayıp bana orusbu çocuğu dedirtip kapattı bende bunları baba yapinca ona sadece sen benimle uğraşana kadar kocanın aldatmasiyla uğraş diye laf söyledim kocasının aldattığını biliyor ama oğluna karina söyleme demiş eşimde bana söylemişti bende o sinirle buna söyledim sonra oglunada arayıp şerefsiz falan diye laf saydı sonra biz 3 yıl görüşmedik eşim benden habersiz gorusuyormus telefonda telefonunu karıştırırken gordum bende bana o kadar laf dedi sen benden habersiz neden görüşüyorsun dediğimde seni silerim ailemi silmem dedi o bir yıldır görüşüyordu telefonla ben konuşmuyordum hamile kaldım ben 3 yil sonra eşim arabada konuşurken telefona beni istedi eşimde birden verince konuşmak zorunda kaldım benimle sanki yıllardır konuşuyormuşuz gibi bebek nasıl hamileliğin nasıl diye sordu bende saygılı bozmadan iyi deyip bir dk konuşup kapattım ama o konuşma beni o daha çok soğuttu nefretim bitmemiş aradan bir hafta geçti iki kere beni aradı açmadım eşimi aradi neden açmıyor diye o da korkusundan konuşmak istemiyor demedi yemek yapıyormuş ondan dedi sonra eşim isten çıktı durumları çok iyi bu arada 4 evi var biz kirada sürünüyoruz çok cimriler işden çıktım deyince bebekde olunca hastane parasını ve bebegimin verdigini arabasını o aldı digum yaptığım günde telefona beni ve annemi istemiş gözü aydın olsun deyim diye eşimde uyuyorlar diye geçiştirmis eşim annesi ne zaman arasa köşe bucak bir yer bulur sessiz sessiz konuşur dünde annesi aradi ben yanına gidince telefonun sesini kısıp konuştu bende neden kisiyon gizli konuşuyon dedim sanane işine bak sen konuşmuyorsun benim konuşmama karşıma dedi bende o sinirle orusbu annen ne diyor dedim o da nankörsun hamamlardan bize doğal ürün isteyecekmiş onu diyor diye dovmeye kalkti iki aylık bebegimin yaninda kizlar siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız çok mutluyum normalde kavgamız sadece bu ailesi yüzünden olur siz olsanız barisirmisiniz k bakmayın uzun oldu akıl alacağım kimse yok
Adam görüş demiyorBundan 3 yıl önce kaynanamla tartışmam oldu bana ağzı alınmayacak küfürler söyledi annemden için bile ananı gelinleri kapıya atsin diye laflar dedi babamı arayıp kızın oğlumla gezerdi tozardı sözl bilmiyoruz diye bir sürü şey söylemiş küçük kızını arayıp bana orusbu çocuğu dedirtip kapattı bende bunları baba yapinca ona sadece sen benimle uğraşana kadar kocanın aldatmasiyla uğraş diye laf söyledim kocasının aldattığını biliyor ama oğluna karina söyleme demiş eşimde bana söylemişti bende o sinirle buna söyledim sonra oglunada arayıp şerefsiz falan diye laf saydı sonra biz 3 yıl görüşmedik eşim benden habersiz gorusuyormus telefonda telefonunu karıştırırken gordum bende bana o kadar laf dedi sen benden habersiz neden görüşüyorsun dediğimde seni silerim ailemi silmem dedi o bir yıldır görüşüyordu telefonla ben konuşmuyordum hamile kaldım ben 3 yil sonra eşim arabada konuşurken telefona beni istedi eşimde birden verince konuşmak zorunda kaldım benimle sanki yıllardır konuşuyormuşuz gibi bebek nasıl hamileliğin nasıl diye sordu bende saygılı bozmadan iyi deyip bir dk konuşup kapattım ama o konuşma beni o daha çok soğuttu nefretim bitmemiş aradan bir hafta geçti iki kere beni aradı açmadım eşimi aradi neden açmıyor diye o da korkusundan konuşmak istemiyor demedi yemek yapıyormuş ondan dedi sonra eşim isten çıktı durumları çok iyi bu arada 4 evi var biz kirada sürünüyoruz çok cimriler işden çıktım deyince bebekde olunca hastane parasını ve bebegimin verdigini arabasını o aldı digum yaptığım günde telefona beni ve annemi istemiş gözü aydın olsun deyim diye eşimde uyuyorlar diye geçiştirmis eşim annesi ne zaman arasa köşe bucak bir yer bulur sessiz sessiz konuşur dünde annesi aradi ben yanına gidince telefonun sesini kısıp konuştu bende neden kisiyon gizli konuşuyon dedim sanane işine bak sen konuşmuyorsun benim konuşmama karşıma dedi bende o sinirle orusbu annen ne diyor dedim o da nankörsun hamamlardan bize doğal ürün isteyecekmiş onu diyor diye dovmeye kalkti iki aylık bebegimin yaninda kizlar siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız çok mutluyum normalde kavgamız sadece bu ailesi yüzünden olur siz olsanız barisirmisiniz k bakmayın uzun oldu akıl alacağım kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?