- Konu Sahibi kirginmelek07
-
Sineye çekme işte. Alttan da alma. O erkekse sen de kadınsın. O insansa sen de insansın. Onlar aileyse seninki de aile.
Baştan sineye çekip alttan alınca tepeye çıkıyorlar işte.
Bu tavrına hemen bir son verip kendine değer vermelisin bence. Zararın neresinden dönülürse kardır.
Artık her şeyi göze aldım zaten... Arayıp sormuyorum onları... Bana değer verene bende değer veririm... Kimsenin kimseye böyle davranmaya hakkı yok... Çok fedakarlıklar yaptım... Ama değmezmiş...
Bence de.
Ararlarsa konuş, hakaret ederlerse kapat, kocana söyleme, kocan hakaret ederse tavrını koy. Fedakarlığı da kendi oğluna yap, sevgi görmediğin kimseye yapma
Tşk ederim... Ailemi üzmek istemediğimden onlar ile fazla dertleşemiyorum... Allah razı olsun sizden...
senle bu tarz konuşanklara nasıl izin veriyorsun. valla biri bana bunu dese kv kp kim olsa yer lafını oturur. bir dahada evime giremez. yüzümede bakamaz. özür dilemedikçe. ezdirmeyin kendinizi kimseyeTaşındığımız yer aileme yakın... Bana annenle babanla mı evlendin dedi... Senden ne karı olur ne başka bir şey dedi... Anlamıyorum neden bana böyle diyorsun dedim... Sen zaten hiç anlamadın anlamazsın da dedi... Ayrıca ben çocuğu onlardan kaçırıyormuşum... Onlar sevsinler istemiyormuşum... halbuki öyle bir şey yok
hic muhatap olma, esin konussun, sonra sen kotu olursun.. tasin ailenin yanina, uzatirlarsa da net konus, size yakin oturunca sorun yoktu, onlar da benim ailem, esimle boyle karar aldik dersin..Eşimle birlikte aldık kararı ama ailesine açılmayı her zaman erteledi... Ailesi başkalarından duydu... Benim karışmamamı kendisinin izah edeceğini söyledi her seferinde.. Arada kalan ben oldum yani...
Merhaba arkadaşlar...
Bnm sorunum eşimin ailesi ile ilgili... Yaşadığımız şehirden başka bir yere yerleşmeye karar verdik... Çok karma karışık bir olay... Bu yaz anne oldum... Çocuğuma daha iyi bir hayat sunabilmek adına köklü değişiklikler yapmaya karar verdik eşimle beraber... Eşimin ailesi ile ondan beri bir kez telde konuştum ve hakaretlere maruz kaldım... O gün bu gündür konuşmuyoruz... Bana çok ağır laflar ettiler... Eşime karşı hiç bir tavırları yok... Ona hiç laf soylemediler... Ne yapmam gerekiyor... Bazen eşim benden yana değil diye düşünmeden edemiyorum... Hep ben olayı buyutuyormuşum... Öyle diyor...
Ülkemizde evlilik algısı bu çünkü. Biz iki yetişkin yeni bir aile kurduğumuzu zannediyoruz ama erkeğin ailesi böyle bakmıyor. Kendilerine gelin aldı onlar. Yeni aile değil de onlara dahil oluvermişiz gibi. Malesef..Kendimden örnek vereyim.. Benim ailem hep olayların dışında, evliliğimin dışında kalır... Huzurumuz bozulmasın... Eşim onlardan soğumasın diye... Erkeklerin ailesi niye bu kadar titiz davranamıyor
Eşiniz tepki vermedi mi ailesine size hakaret ettikleri için
görüşmemekle iyi etmişsin ne yapsan yaranamıcaksın zaten, hep daha fazlasını isticekler hiç bir zaman memnun olmucaklar, ama görüşmemeniz eşinle aranızın bozulmasına hatta ayrılmanıza bile sebeb olabilir o yüzden bu ihtimallere hazırlıklı ol derim, eşin ana kuzularından sanırım zaten türkiyedeki erkeklerin çoğu öyle. Sana bunca laf hakaret edilirken, abartıyorsun demeside ana kuzuluğunun en büyük kanıtı. Sen onun ailesine hakaret et bakalım, gidip onlara abartıyosunuz karımın kötü bi niyeti yok ya diyebilcek mi.
Çocuğunu göstermeme gibi amacın yok ama işte zorla zorla seni bu yolada sokcaklar malesef
senle bu tarz konuşanklara nasıl izin veriyorsun. valla biri bana bunu dese kv kp kim olsa yer lafını oturur. bir dahada evime giremez. yüzümede bakamaz. özür dilemedikçe. ezdirmeyin kendinizi kimseye
Ben de epeydir onlarla görüşmüyorum ve bende resmen fobiye dönüştü onlarla görüşmekMerhaba arkadaşlar...
Bnm sorunum eşimin ailesi ile ilgili... Yaşadığımız şehirden başka bir yere yerleşmeye karar verdik... Çok karma karışık bir olay... Bu yaz anne oldum... Çocuğuma daha iyi bir hayat sunabilmek adına köklü değişiklikler yapmaya karar verdik eşimle beraber... Eşimin ailesi ile ondan beri bir kez telde konuştum ve hakaretlere maruz kaldım... O gün bu gündür konuşmuyoruz... Bana çok ağır laflar ettiler... Eşime karşı hiç bir tavırları yok... Ona hiç laf soylemediler... Ne yapmam gerekiyor... Bazen eşim benden yana değil diye düşünmeden edemiyorum... Hep ben olayı buyutuyormuşum... Öyle diyor...
Ülkemizde evlilik algısı bu çünkü. Biz iki yetişkin yeni bir aile kurduğumuzu zannediyoruz ama erkeğin ailesi böyle bakmıyor. Kendilerine gelin aldı onlar. Yeni aile değil de onlara dahil oluvermişiz gibi.
Ben de epeydir onlarla görüşmüyorum ve bende resmen fobiye dönüştü onlarla görüşmek
hic muhatap olma, esin konussun, sonra sen kotu olursun.. tasin ailenin yanina, uzatirlarsa da net konus, size yakin oturunca sorun yoktu, onlar da benim ailem, esimle boyle karar aldik dersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?