Eşimin ailesi bana psikolojik baskı uyguluyor...Dayanamıyorum...

Artık her şeyi göze aldım zaten... Arayıp sormuyorum onları... Bana değer verene bende değer veririm... Kimsenin kimseye böyle davranmaya hakkı yok... Çok fedakarlıklar yaptım... Ama değmezmiş...

Artık her şeyi göze aldım zaten... Arayıp sormuyorum onları... Bana değer verene bende değer veririm... Kimsenin kimseye böyle davranmaya hakkı yok... Çok fedakarlıklar yaptım... Ama değmezmiş...

Bence de.
Ararlarsa konuş, hakaret ederlerse kapat, kocana söyleme, kocan hakaret ederse tavrını koy. Fedakarlığı da kendi oğluna yap, sevgi görmediğin kimseye yapma

görüşmemekle iyi etmişsin ne yapsan yaranamıcaksın zaten, hep daha fazlasını isticekler hiç bir zaman memnun olmucaklar, ama görüşmemeniz eşinle aranızın bozulmasına hatta ayrılmanıza bile sebeb olabilir o yüzden bu ihtimallere hazırlıklı ol derim, eşin ana kuzularından sanırım zaten türkiyedeki erkeklerin çoğu öyle. Sana bunca laf hakaret edilirken, abartıyorsun demeside ana kuzuluğunun en büyük kanıtı. Sen onun ailesine hakaret et bakalım, gidip onlara abartıyosunuz karımın kötü bi niyeti yok ya diyebilcek mi.
Çocuğunu göstermeme gibi amacın yok ama işte zorla zorla seni bu yolada sokcaklar malesef

senle bu tarz konuşanklara nasıl izin veriyorsun. valla biri bana bunu dese kv kp kim olsa yer lafını oturur. bir dahada evime giremez. yüzümede bakamaz. özür dilemedikçe. ezdirmeyin kendinizi kimseye

Bir kaynana vakası daha.hay kaynanasız kalalım dicem onlarında evladı var tobe ya kız bunlar bize hiçmi nefes aldırmıcaklar. Allah nasıl biliyosa öyle yapsın onları.
Canım tabıkı opullarına bile demezler onu ellerinde tutacaklarki kendi istedıklerınk yaptırabılsınler.
Siz aldıgınız kararın arkasında durun eşinle iyi gecın butun kadınlıgını kullan ve tasınin
O kaynananın ettiği hakaretleride ona iade ediyoruz

boşveeeer..konuşup konuşup dursunlar..sen sinirlendikçe dahada fazlasını yaparlar..gülüp geç takmadığınıda görünce onlar deli olacaktırbu tüm ilişkilerde böyle değilmidirki:)eşin senden yanaymış karar ortakmış sonuçta..ee bebeğinde var sağ salim kuvağına almışın,9ay sıkıntı,doğum,lohusalık derken yıpranmışındır ama sonu güzel olmuş bak bebeğin kucağındaa..senn stresin onada yansıyor..onunla ilgilen sev kokla huzur bul onda..takma kaynanaymış ailesiymiş..kimse senden ve bebeğinn psikolojisinden değerli değil..

Eşimle birlikte aldık kararı ama ailesine açılmayı her zaman erteledi... Ailesi başkalarından duydu... Benim karışmamamı kendisinin izah edeceğini söyledi her seferinde.. Arada kalan ben oldum yani...
hic muhatap olma, esin konussun, sonra sen kotu olursun.. tasin ailenin yanina, uzatirlarsa da net konus, size yakin oturunca sorun yoktu, onlar da benim ailem, esimle boyle karar aldik dersin..

Eşiniz tepki vermedi mi ailesine size hakaret ettikleri için

Yine sizin ediniz daha iyiymiş cevaplarını vermiş gereken yerde. Benim eşim se korkuyor galiba onlara bişey söylemeye. Hiç yanımda durmadı inanin Yuvam yıkıldı tutarsa olduğundan benim hircinliklarimdan... hep söyledikleri cümle aynı bana bir eş olamadın sen bizim aileye gelin geldin çocuğu onlardan kaçırıyorsun vesaire abartılı büyütüyor her şeyi ;-)

Kendimden örnek vereyim.. Benim ailem hep olayların dışında, evliliğimin dışında kalır... Huzurumuz bozulmasın... Eşim onlardan soğumasın diye... Erkeklerin ailesi niye bu kadar titiz davranamıyor
Ülkemizde evlilik algısı bu çünkü. Biz iki yetişkin yeni bir aile kurduğumuzu zannediyoruz ama erkeğin ailesi böyle bakmıyor. Kendilerine gelin aldı onlar. Yeni aile değil de onlara dahil oluvermişiz gibi. Malesef..

Bundan sonra zaten hiç görüşmem... Bir kaç bir şey öğrendim... Bardak zaten taşmıştı...

senle bu tarz konuşanklara nasıl izin veriyorsun. valla biri bana bunu dese kv kp kim olsa yer lafını oturur. bir dahada evime giremez. yüzümede bakamaz. özür dilemedikçe. ezdirmeyin kendinizi kimseye

Bilmiyorum... Telde bunları duyunca şok oldum... Bu kadarını beklemiyordum... Sonradan demek istediğim çok şey varıd ama iş işten geçmişti...

Ben de epeydir onlarla görüşmüyorum ve bende resmen fobiye dönüştü onlarla görüşmek

hic muhatap olma, esin konussun, sonra sen kotu olursun.. tasin ailenin yanina, uzatirlarsa da net konus, size yakin oturunca sorun yoktu, onlar da benim ailem, esimle boyle karar aldik dersin..

Ne onlar arıyor ne de ben... Yokmuşum, hiç olmamışım gibi davranıyorlar... Bende aynı şekilde... Kimseye Allaha şükür muhtaç değilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…