Eşimin ailesi bana psikolojik baskı uyguluyor...Dayanamıyorum...

Tek düşüncem tek huzurum bebeğim zaten... Allahım evlat acısı göstermesin... Gerisi boş

Aynen uygulicammm tek istedikleri huzursuzluk çıkarmak... Kimseyi mutlu edemicem...

Esinin ailesi ne kadar yakin davransa bile kendi ailen gibi olmuyor bunu aklinizdan cikarmayin ve esinizi her zaman yakinda tutun gerisi faso fiso zaten :)

Esinin ailesi ne kadar yakin davransa bile kendi ailen gibi olmuyor bunu aklinizdan cikarmayin ve esinizi her zaman yakinda tutun gerisi faso fiso zaten :)

Aynen ama işte benim ailem eşimi el üstünde tutuyor... Her zaman sevgilerini saygılarını gösteriyorlar... İnsan ister istemez bana da öyle davranılsa güzel olurdu diyor

peki neden şehir değiştiriyorsunuz,sırf değişiklik olsun diye şehir degiştirmek kolay değil.nasıl aldınız bu kararı

Aynen ama işte benim ailem eşimi el üstünde tutuyor... Her zaman sevgilerini saygılarını gösteriyorlar... İnsan ister istemez bana da öyle davranılsa güzel olurdu diyor
Benim ailem de öyle esimi pasalar gibi ağirlarlar ama kv beni ve torununu umursamaz bile hic..
Simdu kaynimi nisanladilar onun nisanlisini el ustunde tutuyor bir ovmeler ki sorma
Ama banane esim yanimda olsun yeter gerisini silerim bende..

Benim ailem de öyle esimi pasalar gibi ağirlarlar ama kv beni ve torununu umursamaz bile hic..
Simdu kaynimi nisanladilar onun nisanlisini el ustunde tutuyor bir ovmeler ki sorma
Ama banane esim yanimda olsun yeter gerisini silerim bende..

Aynen öyle... Bende de aynı şekilde olur, ileride eltim olunca o da el üstünde tutulur... Ben "alamancıyım" diye bişey bilmiyorum sanıyorlar

Aynen öyle... Bende de aynı şekilde olur, ileride eltim olunca o da el üstünde tutulur... Ben "alamancıyım" diye bişey bilmiyorum sanıyorlar
Aman sanarlarsa sansınlar salla gitsin :)
En azindan sen ailenin yanina gidiyorsun ben yalnizim ailem uzakta ve dertlesek kimsem yok(kocaya da ailesiyle alakali bisey söylenmiyo ki )

Aman sanarlarsa sansınlar salla gitsin :)
En azindan sen ailenin yanina gidiyorsun ben yalnizim ailem uzakta ve dertlesek kimsem yok(kocaya da ailesiyle alakali bisey söylenmiyo ki )

Bende çok yalnız kaldım... Dertleşecek kimsem yoktu... sıkıntı çektik... Destek yoktu... allahım kimseye çektirtmesin...

Evet zordur gercekten bilirim neyse ki kurtuluyomusun gözünaydin ailen senide torunlarini da el ustunde tutar insAllah merak etme kv kp de saygili ol yeter ileride anlayacaklar kiymetini demedi deme

İlk görüşmenizde durup durduk yere mi saydırmaya başladılar?

Aranızda geçen olaylar ne bilmiyorum ama görüşmek zorunda değilsin, hele sevmek zorunda hiç değilsin.

Belki de en iyisi o... Ama ben böyle olsun istemezdim... Hep istenen gelin olayım... Beni sevsinler istedim... Meğerse hiç bir değerim yokmuş... Zerre kadar da sevilmiyormuşum
Ben de senin gibi düşünüyordum ve onları sevmiştim ama gerçek yüzlerini hep sonraya sakladılar, maddi ve manevi sömürge krallığı yaşıyorlar, evimde huzur bırakmadılar, eşimle çok severek evlendik hala da birbirimizi çok seviyoruz ama evin içinde iki ayrı buz kütlesine döndük, ben yaklaştıkça o bir köşede somurtuyor boşanmanın eşiğindeyiz

Kendini kimse için üzme heleki böyle cahil insanlar için hiç üzme.

Ailenle mi evlendin nedemek? Kaynanayla mı evlenicekmişsin.
Eşin politik davranıyomuş yanımda değil hissediyorum demişsin.
Yanında olmasa bırakır gider seni merak etme.

Cahil insanlarla muhattap olma.

eşinizin anne babası da olsa size böyle davranmaya hiç kimsenin hakkı yok.
cevabını verip susturacaksınız. bu yüzden eşle tartışmaya da gerek yok bence kim söylediyse ona verin cevabı bitsin gitsin.

Valla vız gelsin tırs gitsin boşver. Sana hakaret ederlerse, telefonla falan kayda al, eşine dinlettir. Birdahada muhaettap olma, aradıklarında açma, sen arama. Eşinde bahaneni sorarsa "küfür etmeleri için mi konuşayım, ya da hakaret duymak için mi" dersin. O senin ailen sorunlarınızı bana yansıymayın de. Çünkü kp-kv nin karışıp karışmaması, laf sokup sokmaması eşine bağlı. Benim eşimde başlarda politik davranırdı, biz ailesi yüzünden sorun yaşardık ses etmezdi, bende hep alttan aldım ama sonunda patladım. Sonuçta o ailesiyse bende karısıyım, bende onun ailesiyim.

genelde erkeklere pek laf söyleyemiyo kız aileleri.. söylese de kocası ile arası bozuluyo erkek karısına atarlanır karısı alttan alır bu nedenle hiç böyle sorunlar yansıtılmaz. sen damadına niye başka şehre gidiyosunuz diye bağıran kayınvalide gördün mü? yemez çünkü. karşılığında sanane cevabını alacağını bilir. ama kadınlar kayınvalidesine bunu diyemiyo işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…