- Konu Sahibi kirginmelek07
-
boşveeeer..konuşup konuşup dursunlar..sen sinirlendikçe dahada fazlasını yaparlar..gülüp geç takmadığınıda görünce onlar deli olacaktırbu tüm ilişkilerde böyle değilmidirki:)eşin senden yanaymış karar ortakmış sonuçta..ee bebeğinde var sağ salim kuvağına almışın,9ay sıkıntı,doğum,lohusalık derken yıpranmışındır ama sonu güzel olmuş bak bebeğin kucağındaa..senn stresin onada yansıyor..onunla ilgilen sev kokla huzur bul onda..takma kaynanaymış ailesiymiş..kimse senden ve bebeğinn psikolojisinden değerli değil..
Bir kaynana vakası daha.hay kaynanasız kalalım dicem onlarında evladı var tobe ya kız bunlar bize hiçmi nefes aldırmıcaklar. Allah nasıl biliyosa öyle yapsın onları.
Canım tabıkı opullarına bile demezler onu ellerinde tutacaklarki kendi istedıklerınk yaptırabılsınler.
Siz aldıgınız kararın arkasında durun eşinle iyi gecın butun kadınlıgını kullan ve tasınin
O kaynananın ettiği hakaretleride ona iade ediyoruz
Esinin ailesi ne kadar yakin davransa bile kendi ailen gibi olmuyor bunu aklinizdan cikarmayin ve esinizi her zaman yakinda tutun gerisi faso fiso zaten :)
Benim ailem de öyle esimi pasalar gibi ağirlarlar ama kv beni ve torununu umursamaz bile hic..Aynen ama işte benim ailem eşimi el üstünde tutuyor... Her zaman sevgilerini saygılarını gösteriyorlar... İnsan ister istemez bana da öyle davranılsa güzel olurdu diyor
peki neden şehir değiştiriyorsunuz,sırf değişiklik olsun diye şehir degiştirmek kolay değil.nasıl aldınız bu kararı
Benim ailem de öyle esimi pasalar gibi ağirlarlar ama kv beni ve torununu umursamaz bile hic..
Simdu kaynimi nisanladilar onun nisanlisini el ustunde tutuyor bir ovmeler ki sorma
Ama banane esim yanimda olsun yeter gerisini silerim bende..
Aman sanarlarsa sansınlar salla gitsin :)Aynen öyle... Bende de aynı şekilde olur, ileride eltim olunca o da el üstünde tutulur... Ben "alamancıyım" diye bişey bilmiyorum sanıyorlar
Aman sanarlarsa sansınlar salla gitsin :)
En azindan sen ailenin yanina gidiyorsun ben yalnizim ailem uzakta ve dertlesek kimsem yok(kocaya da ailesiyle alakali bisey söylenmiyo ki)
Bilmiyorum ki... Eşim bu konu hakkında konuşmak istemiyor... Sır gibi saklıyor... Fazla da üzerine gitmek istemiyorum
İlk görüşmenizde durup durduk yere mi saydırmaya başladılar?Merhaba arkadaşlar...
Bnm sorunum eşimin ailesi ile ilgili... Yaşadığımız şehirden başka bir yere yerleşmeye karar verdik... Çok karma karışık bir olay... Bu yaz anne oldum... Çocuğuma daha iyi bir hayat sunabilmek adına köklü değişiklikler yapmaya karar verdik eşimle beraber... Eşimin ailesi ile ondan beri bir kez telde konuştum ve hakaretlere maruz kaldım... O gün bu gündür konuşmuyoruz... Bana çok ağır laflar ettiler... Eşime karşı hiç bir tavırları yok... Ona hiç laf soylemediler... Ne yapmam gerekiyor... Bazen eşim benden yana değil diye düşünmeden edemiyorum... Hep ben olayı buyutuyormuşum... Öyle diyor...
Ben de senin gibi düşünüyordum ve onları sevmiştim ama gerçek yüzlerini hep sonraya sakladılar, maddi ve manevi sömürge krallığı yaşıyorlar, evimde huzur bırakmadılar, eşimle çok severek evlendik hala da birbirimizi çok seviyoruz ama evin içinde iki ayrı buz kütlesine döndük, ben yaklaştıkça o bir köşede somurtuyorBelki de en iyisi o... Ama ben böyle olsun istemezdim... Hep istenen gelin olayım... Beni sevsinler istedim... Meğerse hiç bir değerim yokmuş... Zerre kadar da sevilmiyormuşum
burda açılan konuların yüzde 80 eş ailesi sorunu
öcü mp bunların hepsi ya...hepsi de mi sorunlu...bende öyle olcaksam erkek bebem olmasın ya...yazıktır :)
yok ben zaten sen uyduruyorsun demiyorum ....ama demekki erkek anası,babası olunca insan değişiyor mu ne...
yani hakikkaten anlamıyorum...
bir oğul çekişmesi oluyor hayat boyu
yazık günah ya...hayır birde erkek de ailenin tarafına geçiyor ya...işte orda deliriyorum okudukça...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?