- 15 Kasım 2016
- 1.486
- 2.656
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak adamlar size ev vermiş tapusu niye üstümüze değil diyosun yardim etmiyolar diyosun.Rahat olduğu mu nerden çıkardın ben on senedir çalışıyorum ve şu an anneyim 2 aylık bebeğim var özürlü amcam ve babam var onları bırakıp nere gitcem anne m öldü 5 sene önce, yani sizi Allah a havale ediyorum ha bu arada eşimin ailesi şu an çok rahat
Allah her şeyi görür ve burda sizin gibi ler olduğu gibi iyi kalpli dobra at gözlüğüyle bakmayan lar da var ha benim bşrikmişim var diye yazmıştım ben on senedir çalışıyorum ve o para kızımın hakkı kimseye yedirmem
ayy valla deli olcam.hanfendi tapusunu vermemiş bile olsalar evi size vermişler ve siz o evi kendi rızanızla bırakıp babanız ve amcanızın bakımını üstlenmişsiniz.dokunmaya kıyamadığınız birikiminizde var öyle muhtaçlık bir durumunuzda yok sırf eşinin ailesinin durumu iyi diye beklenti içine girmişsin bizde diyoruz ki mecbur değiller.Yahu okumadınmı sen yazıyı biz şu anda işsiz eşimde çalışıyordu düne kadar boşanma istemem zor günümüzde benim ailem baştan beri bize yardımcı ama onun ailesi ev verdik diye hiç bir şey yapmıyor yani o evdede oturmuyorum şu an ve aidat ödüyoruz yani onların evleri arabalar rı her şeyi var ama eşim almış zmnında onlara hep annesini emekli etmiş altlarına araba çekmiş zmnında bu adamın parası nı yemişler sonra dan eşim üniversite okudu masraf larını ödemediler biz ödedik eşime yardım etmediler yani o eşim yaparken hakta eşim zor durumda olduğu zmn mi haksız lık para almak yani gerçekten adaletsizsiniz
var sukur gururumuz . ben kendi adima konusuyorum cocugum evlensede barklansada 70 yasinada gelse ben ondan sorumluyum zor gununde yanindayim evlenmesi ebevynligin bittigi anlamina gelmiyorValla bende evlenip barklanip evde oturup anne babadan yardım bekleyenleri anlamıyorum. Hiç gururunuz da mi yok?
Konu sahibi gitmiş ben açıklayayım.Bak adamlar size ev vermiş tapusu niye üstümüze değil diyosun yardim etmiyolar diyosun.
kira olarak zaten yardim ediyorlar.
Sen eşinle evlendin.Eşin çalisacak.
Eşimin ailesi cok rahat diyosun adamlar size ne yapsinki.surekli harçlikmı versin.
Eşin niye calismiyor? iştenmi çikarildi işmi ariyor? son olarak bebegim 2.5 aylikken ise baslamak durumunda kaldim ücretsiz iznede çikabilirdim.Ama mecburdum o dönem.
sizde mecbursunuz şuan.
yani 2 aylik bebegim var sizi allaha havale ediyorum demeyin,sizin yasadiklarinizin kac katini aşmişim ben zamaninda.
Siz bebeği kime bıraktınız ?Bak adamlar size ev vermiş tapusu niye üstümüze değil diyosun yardim etmiyolar diyosun.
kira olarak zaten yardim ediyorlar.
Sen eşinle evlendin.Eşin çalisacak.
Eşimin ailesi cok rahat diyosun adamlar size ne yapsinki.surekli harçlikmı versin.
Eşin niye calismiyor? iştenmi çikarildi işmi ariyor? son olarak bebegim 2.5 aylikken ise baslamak durumunda kaldim ücretsiz iznede çikabilirdim.Ama mecburdum o dönem.
sizde mecbursunuz şuan.
yani 2 aylik bebegim var sizi allaha havale ediyorum demeyin,sizin yasadiklarinizin kac katini aşmişim ben zamaninda.
Doguya o dönem atanmistim.Siz bebeği kime bıraktınız ?
Maşallah diyelimDoguya o dönem atanmistim.
İlk aylar annem geldi.
babam felç hastasi bu sürede ablam ilgilendi onunla.
sonra gitmek durumunda kaldi.
Bebeğim 4 aylik olunca bi velimden rica etmiştim.
Ona biraktim.
Kizim 10 aylik oluncada eve bakici aldim.Hala onlayiz sukur suan 33 aylik.
duzeni çok zor oturttum.
Siz istediğiniz kimseye istediğiniz yardımı yaparsınız bunda sıkıntı yok, sıkıntı çocuğunuzun bunu size mecbur kılması.var sukur gururumuz . ben kendi adima konusuyorum cocugum evlensede barklansada 70 yasinada gelse ben ondan sorumluyum zor gununde yanindayim evlenmesi ebevynligin bittigi anlamina gelmiyor
Bu durumsa esiniz gececek atağaYahu okumadınmı sen yazıyı biz şu anda işsiz eşimde çalışıyordu düne kadar boşanma istemem zor günümüzde benim ailem baştan beri bize yardımcı ama onun ailesi ev verdik diye hiç bir şey yapmıyor yani o evdede oturmuyorum şu an ve aidat ödüyoruz yani onların evleri arabalar rı her şeyi var ama eşim almış zmnında onlara hep annesini emekli etmiş altlarına araba çekmiş zmnında bu adamın parası nı yemişler sonra dan eşim üniversite okudu masraf larını ödemediler biz ödedik eşime yardım etmediler yani o eşim yaparken hakta eşim zor durumda olduğu zmn mi haksız lık para almak yani gerçekten adaletsizsiniz