Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 ay çalışmadığı içinmi çok sevdiğiniz eşinizi boşamayı düşünüyorsunuz.Eşim 2 aya kadar çalışıyordu niye sorumsuz insanın kötü zmnı olunca böylemi yapılır insan insana yardım eder böle niye söylüyorsunuz
Eşim 2 aydır şu virüs ten dolayı çalışmıyor, benim ailem yardım ediyor onunkiler etmiyor, ayrıyeten ben düne kadar çalışıyor dum çocuk olunca kaldı, kimsenin sırtından geçinemiyorum evde bizim üstümüze değil ztn
Erkekler pek yardım isteyemez ailelerinden utanır lar işte herkesin size dediği buydu yetiskinsiniz ya beklentilere girmemeniz lazim diyorlar zaten. Ellerinden geleni yapmışlar yani benim.burada size yazilanlardan anladigim buBilmiyorum babamlar la otururum ztn hep o yardım cı bana ha bu arada ben normal de çalışıp düne kadar babamlara hep mali de verdim ama benim üzüldüğüm konu eşim ailesi ne yardım lzm olduğu zaman hiç bir şekilde onları aramıyor onlar ın durumu iyiyken biz durum kötüyken niye böle diyorum onlar durumu biliyo zorla isteyemem diyo bu konuda napcam bilmiyorum eşime haksızlık yapmak ta istemiyorum zor günümde yanımda ydı çünkü elinden bu kadar geliyo onunda, ha bu arada eşimde ben de şimdiye kdr çalıştık ben 10 senedir çalışıyordum ve aile m ne zaman zorda kalsa koştum, burdaki insan lar da n sadece eşim hakkında napmalıyım gerçek ten kendimi kötü hissediyorum, yuvamıda bozmak istemiyorum, ama onun ailesi varken hiç bir şey yapmıyor eşmdd bişi demiyor bu konu beni delirtiyor
İşte derdi o kendi birikimini harcatan bir eş ne işe yarar bari babası versin tribİne girmiş konu sahibi ve eş kötü bir zamanda olduğu için boşansamda olur diyo ama tam kararını verebilmiş değil. Memurmuş zamanında konu sahibi bırakmasaymış neye güvenip bırakmış eşe mü eşin ailesine mi babasının emekli maaşına mi ? Eşinin tapusu olsa boşamak lafı çıkmayacak ağzından.. zor zamandaysanız ev almayı değil geçiminizi sağlamayı düşüneceksiniz birikim var ama ev için çocuğa bakamam kp baksın ne güzel kafalarişte herneyse evlilikte senin benim yok oda çalıştığını gelip sana vermiş adamın suçu ne ki ondan boşansam mi diyorsunuz .bende sandım ki baya zor durumdasınız ama birikiminizde varmiş tek derdiniz kv ve kp in durumunun sizden daha iyi olması ve size vermemesi öyleyse.ama anlayın vermek zorunda değiller madem evlisiniz Herşeyi eşinizle yapacaksınız
Ailesi yapacağını yapmış kocada iş yok. Bu konuyu onunla halletmeniz gerek.Merhaba arkadaşlar ben severek evlendim eşimin ailesi bana başta iyiydi sonra uzak dur durdular, eşim şu an çalışmıyor ve benim ailem bize bakıyor, eşim ailesinden para iste miyor iste diyorum, onlar durumu biliyorlar onlar vermiyor sa npim diyor, ailesi nin iki evi var birini bize verdi ler ama tapu onlar ın üstüne, bi ay aidat geciksin kayınpeder arıyor hmn ödeyin diye bu durum çok sinir imi bozuyor, haksızmı düşünüyorum, eşim onlardan lzm olduğu zmn para istemesi gerekmezmi, hep babamın emekli maaşı ndan yiyoruz, boşanmayı bile düşündüm, eşimi seviyorum, sen haklısın diyo bana sen de arama sorma diyo, ama hiç bir şey yapmıyor bu konuda, eşim çalıştı nı bize getir ir verir hiç para kaçırmadı ama aldığı maaş yetmediği gün çok oldu hep babam yardım etti, arkadaşlar ben im yeni doğan bi kızım var ama bu sorunlardan ayrılmak istiyorum eşimden, yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
Şimdiki gelinler böyle mi düşünüyor ben şokAile benim ailem yardım ediyor hyt pahalı, ev bizim üstümüze değil arkadaşım, ve yeni torunları oldu bakmak zorunda lar eşim ztn çalışan bi insan dı bi aya kadar benim dediğim insan sıkışınca aile yrd m eder başkası değil, benim ailem yardım etmemeli sonuçta ben gelinim
Birde 2 aydır çalışmıyor eşi virüsten dolayı demekki böyle bi 6 ay olsa çiğ çiğ yiyecek herkesiİyice saçmaladın. Kimse size bakmak zorunda değil. İyiymiş ama bu kafa ; bakmak zorunda filaninanıyo musun buna. Evlenmeseydiniz geçinemeyecektiniz madem . Ayrıca bu kadar sorun yapıyosan ben gelinim diye diye ailene söyle para vermesinler size . Keske kirada otursaydın da anlasaydın karşı tarafın kıymetini. Şu zamanda 1000 tl kira veriyoruz. Eşim tek çalışıyor. Bebeğim az daha büyüsün işime geri dönücem . Ama senin gibi asla ailen bize para versin vermek zorunda demedim . Aksine bebeğimizin koynuna para sıkıştırıyolar kızıyorum sizinde durumunuz iyi değil vermeyin bize diye .