- 28 Eylül 2015
- 5.409
- 15.255
- 248
2 ay cok uzun bir zaman değil sorumlu insan çocuğu doğmadan para biriktirir birşey olursa bizi idare etsin diye.Ben kadin olarak tum dogumlarimdan once para biriktirdim dogum sonu çalışmadığım dönemde kimsenin eline bakmayayım diye.Eşim 2 aya kadar çalışıyordu niye sorumsuz insanın kötü zmnı olunca böylemi yapılır insan insana yardım eder böle niye söylüyorsunuz
haklisin demekle karın doymuyor evlendiysen hele bide çocuk yaptıysan bakmak icin ne is olursa yapacaksin yani.Belki annesi babasi oglunun huyunu bildiginden yardim etmiyor sorumlulugu alsin evi gecndirmeyi bilsin istiyorlar.sonucta ev vermisler bu zamanda buyuk nimet kirada olmamak.Merhaba arkadaşlar ben severek evlendim eşimin ailesi bana başta iyiydi sonra uzak dur durdular, eşim şu an çalışmıyor ve benim ailem bize bakıyor, eşim ailesinden para iste miyor iste diyorum, onlar durumu biliyorlar onlar vermiyor sa npim diyor, ailesi nin iki evi var birini bize verdi ler ama tapu onlar ın üstüne, bi ay aidat geciksin kayınpeder arıyor hmn ödeyin diye bu durum çok sinir imi bozuyor, haksızmı düşünüyorum, eşim onlardan lzm olduğu zmn para istemesi gerekmezmi, hep babamın emekli maaşı ndan yiyoruz, boşanmayı bile düşündüm, eşimi seviyorum, sen haklısın diyo bana sen de arama sorma diyo, ama hiç bir şey yapmıyor bu konuda, eşim çalıştı nı bize getir ir verir hiç para kaçırmadı ama aldığı maaş yetmediği gün çok oldu hep babam yardım etti, arkadaşlar ben im yeni doğan bi kızım var ama bu sorunlardan ayrılmak istiyorum eşimden, yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
Iyi gün dostu sunuz siz demekki böyle bi sebepten insan boşanmayı düşünür mu daha ne yapsın inlarlar ev vermişler size bunlardan şunu çıkardım siz eşinizi sevmiyorsunuzMerhaba arkadaşlar ben severek evlendim eşimin ailesi bana başta iyiydi sonra uzak dur durdular, eşim şu an çalışmıyor ve benim ailem bize bakıyor, eşim ailesinden para iste miyor iste diyorum, onlar durumu biliyorlar onlar vermiyor sa npim diyor, ailesi nin iki evi var birini bize verdi ler ama tapu onlar ın üstüne, bi ay aidat geciksin kayınpeder arıyor hmn ödeyin diye bu durum çok sinir imi bozuyor, haksızmı düşünüyorum, eşim onlardan lzm olduğu zmn para istemesi gerekmezmi, hep babamın emekli maaşı ndan yiyoruz, boşanmayı bile düşündüm, eşimi seviyorum, sen haklısın diyo bana sen de arama sorma diyo, ama hiç bir şey yapmıyor bu konuda, eşim çalıştı nı bize getir ir verir hiç para kaçırmadı ama aldığı maaş yetmediği gün çok oldu hep babam yardım etti, arkadaşlar ben im yeni doğan bi kızım var ama bu sorunlardan ayrılmak istiyorum eşimden, yanlışmı düşünüyorum bilmiyorum
Ayyy şu yazdıklarıniza inanamıyorum ya ne demek size bakmak zorundalar hiçte öyle bir zorunluluklari yok hayret bir şey bence sen boşan bu kocadan git babanin evine bu düşünceyle çok sürmez bu evlilik.. insanlar başınıza sokacak bir ev vermiş şükrtmiyorsunuz kirada değiliz diye birde bize bakmıyorlar diyorsunuz bu zorluktan cocuk yapmasaydiniz geçiminizi garantiye alsaydıniz kimseden bir beklentini olmazdı.. o bebeğe bakamak babaannesi ve dedesinin görevi değil sizin göreviniz..Aile benim ailem yardım ediyor hyt pahalı, ev bizim üstümüze değil arkadaşım, ve yeni torunları oldu bakmak zorunda lar eşim ztn çalışan bi insan dı bi aya kadar benim dediğim insan sıkışınca aile yrd m eder başkası değil, benim ailem yardım etmemeli sonuçta ben gelinim
ay laflara bak ya, bi demişsin ki çocuk olana kadar çalışıyodum şimdi diyosun babama amcama bakıyorum.eee hayatın madem bu şekildeydi o çocuğu niye yaptın?ay bi de aidat veriyolarmış vah vaah normal insanlar kira falan da ödüyolar haberin var mı? kira yok, aileden para geliyo neymiş aidat ödüyolarmış ahhh içim parçalandıııı.kimse kimseye yardım etmek zorunda değil kaldı ki bi taraf para veriyo bi taraf ev vermiş kirasız oturuyosunuz.Ay sinirim zıpladı yaHerkes linç atmış ama bakın benim annem yok kayınvalidem de çocuk bakmıyor ki yüzüme bakmıyorlar ztn, ayrıyeten ben babama ve özürlü amcam a da bakıyorum nasıl çalışim mecbur um gerçek ten bazı insanlar halden anlamıyor çocuğum büyüsün çalışcam bi şekilde, ama daha çok küçük benim dediğim insan sıkıştı ğı znm yardım edilmeli sonuçta biri torun biri gelin ha bu arada onların verdiği evde değil babamın evinde oturu yoruz o ev boş aidat biz ödüyoruz bide
Bence sen çok boş yapıyosun . Bir kişi bile sana hak vermedi şurda oturda düşün demek bi yerde yanlışım var diye . At gözlüklerini çıkarOnlar kaç yaşındaydı küçük çocuklar ı varmıydı o sırada yada bakmaları gerek en özürlü bi hasta bence büyük konuşanlar var burda
Niye üstünüze versinler evi allah aşkına mantıklı olun biraz .kıra vermiyorsunuz daha napsinlar. Ha tmm 2 3 aylığına biraz evede destek verseler çok iyi olurmuş ama kira vermeden oturursunuz zaten niye ustunuze tapu verilsin adamlar daha sag hayatta baska evlatlarida vardir buyuk ihtimal niye tapu verilsin ben onu anlamadım açıkçasıCnm eşim aşçı, virüs yüzünden 2 aydır işten çıkarıldı, iş ler açılınca bakcak yine, bu arda bebeğimiz doğdu, eşimin ailesi ev verdi ama bizim üstümüze değil ki, çok sıkıştık ve baştan beri her zaman benim babam yrdm etti bize, soruyorum, sonuçta ben gelinim onlarıın bakması araması sorması lzm, onu geçtim eşim onlardan para istemiyor onların durumu daha iyi bizden
Evi niye kiraya vermiyorsunuzArkadaşlar ben şu an çalışamam çalışamam anlayın insan halinden ya, Ben hem çocuğuma hem babama hem özür lü amcama bakıyorum napım kendimi i kesim ev verdiler hiçte o evde oturmadık utanmasalar bizden para isticekler ztn o evinde eşin yurt dışında çalışıp almış ama tapu baba üstüne anlayışsız lık bu ev var diye bu ne kıskançlık ya, bak üç kiş i bakıyorum diyorum üç, siz iyi değil siniz herhalde rmzn gününde ah almayın ben Ce bilip bilmeden yeter aaaa
Bilmiyorum babamlar la otururum ztn hep o yardım cı bana ha bu arada ben normal de çalışıp düne kadar babamlara hep mali de verdim ama benim üzüldüğüm konu eşim ailesi ne yardım lzm olduğu zaman hiç bir şekilde onları aramıyor onlar ın durumu iyiyken biz durum kötüyken niye böle diyorum onlar durumu biliyo zorla isteyemem diyo bu konuda napcam bilmiyorum eşime haksızlık yapmak ta istemiyorum zor günümde yanımda ydı çünkü elinden bu kadar geliyo onunda, ha bu arada eşimde ben de şimdiye kdr çalıştık ben 10 senedir çalışıyordum ve aile m ne zaman zorda kalsa koştum, burdaki insan lar da n sadece eşim hakkında napmalıyım gerçek ten kendimi kötü hissediyorum, yuvamıda bozmak istemiyorum, ama onun ailesi varken hiç bir şey yapmıyor eşmdd bişi demiyor bu konu beni delirtiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?