Eşimin ailesi bana uzak duruyor ve maddi yardım etmiyor eşim çalışmıyor

böyle birşey için boşanmak mı ?
yanlış mı okudum ben
kb ev vermiş kendi babası emekli maaşından veriyor
ama kb daha fazla para vermediği için sevdiği kocasından boşanmak istiyor ?

çok enteresan bi vaka,
teşhisleri bi göz atsam iyi olacak ..

eşin arayıpya iş bulamıyorsa siz çalışın bu arada eşin haklı adam nasıl para istesinki sanırım siz rahatsıznız bırak bunkonularda

Eşim 2 aya kadar çalışıyordu niye sorumsuz insanın kötü zmnı olunca böylemi yapılır insan insana yardım eder böle niye söylüyorsunuz
2 ay cok uzun bir zaman değil sorumlu insan çocuğu doğmadan para biriktirir birşey olursa bizi idare etsin diye.Ben kadin olarak tum dogumlarimdan once para biriktirdim dogum sonu çalışmadığım dönemde kimsenin eline bakmayayım diye.

İnsanız düşer kalkarız aileler destek verir vermez ona bir şey diyemem herkesin yapısı, bakış açısı farklı.
Siz yeni bebeğiniz olduğu için çalışamıyorsunuz peki ya eşiniz bunun için gayret ediyor mu?
Ki internetten network şirketlerinden karınca kararınca el harçlığı da elde edilebilir diye düşünüyorum.
Ne yapıyor, çıkıp iş arıyor mu?
Bir erkek gerekirse çoluğunu çocuğunu yüzü yere eğmeyip iş bulacak kendi sektörü olmasa bile gayret edecek.
Kayınbabanız size destek oluyor nasıl olmuyor? En az 1000-1500 TL arası kira masrafınız yok. Biz çalışan insanların kirayı ödediğimiz anda e maaş yine bitti sözlerini bilemiyorsunuz şu an.
Böyle durumlarda boşanmak ilk çare değildir. Eşiniz neye dayanarak çalışmıyor.

haklisin demekle karın doymuyor evlendiysen hele bide çocuk yaptıysan bakmak icin ne is olursa yapacaksin yani.Belki annesi babasi oglunun huyunu bildiginden yardim etmiyor sorumlulugu alsin evi gecndirmeyi bilsin istiyorlar.sonucta ev vermisler bu zamanda buyuk nimet kirada olmamak.

Bilmiyorum babamlar la otururum ztn hep o yardım cı bana ha bu arada ben normal de çalışıp düne kadar babamlara hep mali de verdim ama benim üzüldüğüm konu eşim ailesi ne yardım lzm olduğu zaman hiç bir şekilde onları aramıyor onlar ın durumu iyiyken biz durum kötüyken niye böle diyorum onlar durumu biliyo zorla isteyemem diyo bu konuda napcam bilmiyorum eşime haksızlık yapmak ta istemiyorum zor günümde yanımda ydı çünkü elinden bu kadar geliyo onunda, ha bu arada eşimde ben de şimdiye kdr çalıştık ben 10 senedir çalışıyordum ve aile m ne zaman zorda kalsa koştum, burdaki insan lar da n sadece eşim hakkında napmalıyım gerçek ten kendimi kötü hissediyorum, yuvamıda bozmak istemiyorum, ama onun ailesi varken hiç bir şey yapmıyor eşmdd bişi demiyor bu konu beni delirtiyor

Iyi gün dostu sunuz siz demekki böyle bi sebepten insan boşanmayı düşünür mu daha ne yapsın inlarlar ev vermişler size bunlardan şunu çıkardım siz eşinizi sevmiyorsunuz

Ayyy şu yazdıklarıniza inanamıyorum ya ne demek size bakmak zorundalar hiçte öyle bir zorunluluklari yok hayret bir şey bence sen boşan bu kocadan git babanin evine bu düşünceyle çok sürmez bu evlilik.. insanlar başınıza sokacak bir ev vermiş şükrtmiyorsunuz kirada değiliz diye birde bize bakmıyorlar diyorsunuz bu zorluktan cocuk yapmasaydiniz geçiminizi garantiye alsaydıniz kimseden bir beklentini olmazdı.. o bebeğe bakamak babaannesi ve dedesinin görevi değil sizin göreviniz..

ay laflara bak ya, bi demişsin ki çocuk olana kadar çalışıyodum şimdi diyosun babama amcama bakıyorum.eee hayatın madem bu şekildeydi o çocuğu niye yaptın?ay bi de aidat veriyolarmış vah vaah normal insanlar kira falan da ödüyolar haberin var mı? kira yok, aileden para geliyo neymiş aidat ödüyolarmış ahhh içim parçalandıııı.kimse kimseye yardım etmek zorunda değil kaldı ki bi taraf para veriyo bi taraf ev vermiş kirasız oturuyosunuz.Ay sinirim zıpladı ya

Onlar kaç yaşındaydı küçük çocuklar ı varmıydı o sırada yada bakmaları gerek en özürlü bi hasta bence büyük konuşanlar var burda
Bence sen çok boş yapıyosun . Bir kişi bile sana hak vermedi şurda oturda düşün demek bi yerde yanlışım var diye . At gözlüklerini çıkar

Arkadaşlar ben şu an çalışamam çalışamam anlayın insan halinden ya, Ben hem çocuğuma hem babama hem özür lü amcama bakıyorum napım kendimi i kesim ev verdiler hiçte o evde oturmadık utanmasalar bizden para isticekler ztn o evinde eşin yurt dışında çalışıp almış ama tapu baba üstüne anlayışsız lık bu ev var diye bu ne kıskançlık ya, bak üç kiş i bakıyorum diyorum üç, siz iyi değil siniz herhalde rmzn gününde ah almayın ben Ce bilip bilmeden yeter aaaa

Şaka mısınuz siz? Eşiniz çalışmıyor evine bakamıyor eşinizin ailesi ev vermiş vay tapuyu vermemiş zorunda mı? Kira vermiyorsunuz sayelerinde yani onu bile vermek zorunda değiller ne demek para vermiyorlar falan

ailenizin size yardım etmesi kabul edilemez,koskoca insanlarsınız evlenmeyi bilmişsiniz ama sorumluluk bilinci yok ikinizde de.. bir de çocuk var.. ailesine laf söyleyeceğinize eşinize sesiniz çıksın niye çalışıp bize bakamıyorsun diye gururlu olun biraz,ya insanlar kira vermeyin diye evinde oturtuyor vay efendim aidatı bize ödetiyorlar falan yüzsüzlük resmen valla evliliğin sorumluluğunu alamayacak insanlar da evlenmesin anne babaya bu yaşta yüksünüz..

Niye üstünüze versinler evi allah aşkına mantıklı olun biraz .kıra vermiyorsunuz daha napsinlar. Ha tmm 2 3 aylığına biraz evede destek verseler çok iyi olurmuş ama kira vermeden oturursunuz zaten niye ustunuze tapu verilsin adamlar daha sag hayatta baska evlatlarida vardir buyuk ihtimal niye tapu verilsin ben onu anlamadım açıkçası

Adamlar ev vermiş daha ne istiyosunuz iki insan calisin kazanin yasayin evi olmayip tek kisi calisip gecinen bir suru aile var siz bu dunyaya milletin sirtindan gecinmek icinmi geldiniz? Madem durum yoktu cocuk neden var ikinizde girin ise calisin zihniyet okadar kotu ki rezalet

Evi niye kiraya vermiyorsunuz
Babaniza ve amcaniza bakmak sizinle ilgili birsey siz babaniza amcaniza bakıyorsunuz diye kv kp yükünüzü hafifletmeye çalışamaz ki bunu beklemek olmaz.
Bir de babam yardim ediyor demeyin hasta amca ve baba ikisine bakıyorsunuz maddi karşılıklı olarak. Amcaniza da baktiginiz icin engelli yakınına bakanlar maddi destek talep edebiliyor yardim alabilirsiniz devletten

Niye yüküz 2 aya kdr biz bakıyorduk onlara eşimde ben de ailemize zmnda çok para verdik eşim ailesi ne verdiği paralarla iki defa evlenirdi ben söylemiyim küçük dilini yutarsın znnderim burda bazıları ailesi ne çok uzak ve hiç yardım etmemişler yazık çok yazık siz değil benim yaptıklarımı özürlü bi amca bakabilirsiniz arkanızı dönerde gidedinizki vicdan sıfır ki bazı şeyleri garip karşılık veriyorsunuz biz yardım yaparken iyide onlar yapınxamo kötü, vall a olan bana oldu gül gibi mesleğimide bıraktım en iyi si boşanmak yalnız yaşamak

Eş ailesinden değil eşinizden bekleyeceksiniz. Bu şekilde bir sonuca varabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…