- 7 Nisan 2016
- 312
- 300
- 33
- Konu Sahibi Renklipuantiye
Merhabalar belki kimilerine basit gelir ama sevilmemek çok koyuyor insana, 2011de eşimle tanıştık 3yıllık evliyim, 21 aylık kızım var , ne yaptıysam sevmediler beni , kv ile ilk tanıtıştiğimda sever zannettim yapısı öyledir tanımıyor diye düşündüm, gecer tanıyınca soğukluğu dedım ama gecmedı, çok zor bir hamılelık gecırdim annem dışında yardıma gelen olmadı, cocuk 2yasında hala bir desteği yok, çocuğa bakayım işini hallet kızım demedi bu aya kadar, ve şimdi yeni gelen etliye çok ılımlılar çıldırırım , eşimin ailesi eşim yokken hiç sohbet etmez, onun yanında normaller o gidince suratları değişiyor, misafir gibi gelip giderler, ben oturmazdım nişanlıyken çaylara bakmaktan şimdiki gelin tabağını bitiriyor canı isterse kalkıyor, ben saf gibi koşturdum hep yaranamadım, canım gelinim canım görümce muhabbetleri yapıyorlar yeni gelinle görümcem ben yıllardır yakın olunsun istedim. Böyle muamele görmedim, neyim eksik anlamıyorum, ailemden 1bucuk saat uzaktayım bu yalnızlığıma son verip onlara yakın bir yere taşınmak istiyorum, anneme arada kızımı bırakıp kpssye çalışmak veya bir işe girmek istiyorum. Eşim taşınırsam işine uzak kalacak, böyle de ben temelli ev hanımı napsam bilmiyorum..
Son düzenleme: