Eşimin ailesi başından beri sevemedi beni ne yapacağımı şaşırdım bıktım artık:((

Renklipuantiye

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
312
300
33
Merhabalar belki kimilerine basit gelir ama sevilmemek çok koyuyor insana, 2011de eşimle tanıştık 3yıllık evliyim, 21 aylık kızım var , ne yaptıysam sevmediler beni , kv ile ilk tanıtıştiğimda sever zannettim yapısı öyledir tanımıyor diye düşündüm, gecer tanıyınca soğukluğu dedım ama gecmedı, çok zor bir hamılelık gecırdim annem dışında yardıma gelen olmadı, cocuk 2yasında hala bir desteği yok, çocuğa bakayım işini hallet kızım demedi bu aya kadar, ve şimdi yeni gelen etliye çok ılımlılar çıldırırım , eşimin ailesi eşim yokken hiç sohbet etmez, onun yanında normaller o gidince suratları değişiyor, misafir gibi gelip giderler, ben oturmazdım nişanlıyken çaylara bakmaktan şimdiki gelin tabağını bitiriyor canı isterse kalkıyor, ben saf gibi koşturdum hep yaranamadım, canım gelinim canım görümce muhabbetleri yapıyorlar yeni gelinle görümcem ben yıllardır yakın olunsun istedim. Böyle muamele görmedim, neyim eksik anlamıyorum, ailemden 1bucuk saat uzaktayım bu yalnızlığıma son verip onlara yakın bir yere taşınmak istiyorum, anneme arada kızımı bırakıp kpssye çalışmak veya bir işe girmek istiyorum. Eşim taşınırsam işine uzak kalacak, böyle de ben temelli ev hanımı napsam bilmiyorum..

Son düzenleme:
Seninle ayni kaderi yasayan birini taniyorum ablam oglu ve kizi var simdi oglu 10 yasinda kizi 1 ve 12 swnedir senin yasadiginin daha beterini yasiyor akil vermek gibi olmasin ordan kac akil hastasi ederler seni kocan tasinmaya olumlu bakiyorken tasin ki yakında oda annesini ailesini hakli gorecek 1 kişiye karsi kocaman ailesi mi yalan konusacak moduna girmeden kac benim ablam 12 senenin sonunda onu delirttirdikleri evden kurtulup ise basladi bu yil o her dk telefonda aglayan ablam gitti is diye yanip tutusan ablam geldi o kadar degisti ki artik ne kayin validesini nede gorumcelerini eltisini onemsiyor hala ayni apart. Yasiyorlar ama ablam onlarin dedigini yaptigini artik gozu gormuyor umursamiyor hatta kurtul ordan benim ablamda peygamber sabri var

Benim kayin validem de oyle ama ben o kadar hak arayan biriyimki ablam gibi kendimi ezdirecegime bosanirim dedim esim beni cok seviyor onun icin evlendikten 3 ay sonra ailesinin yanina gittik cok ısrar ettiler bende tamam dedim balik bastan koksun surekli beni karaladiklarina sahit oldum esimin erkek kardesleri ablalari olmadigi için bana hemen isindilar bende onlara ama o anasi babasi ac gozluler bana hep itici gelmisti ki yuzlerini esimle kactoktan sonra gösterdiler tasindiktan sonra hep koy işleri yapmaya zorladilar bende yapmadim daha dogrusu esim yaptirmadi birgun o kadar saygisizlardiki yemegimi birakip odama kactim arkamdan esime git dov demisler esim asla bana boyle birsey yapamaz yaparsa sonucunu biliyor ki sevgisi de yaptirmaz bunu azindan kacirsi birgun benimde elime koz gecti ya dururmuyum hani siz insan insani dovmez essek mi bu felan demislerdi yuzlerine vurdum evden gitmeye karar verdik kiralik ev bakiyorduk ki ne olsun alyanslarimizi calmis kayinvalode hala sinirim tepeme cikiyor hatirladikca ben ondan baska alyans yuzuk takmam demistim olene kadar bunu biliyor ya kullanacak hirsiz polislik oluyorduk ki esim sus benim icin dedi simdi ne onlar bana dert olabiliyor nede karisabiliyorlar onlar yuzunden esim ise girmedi simdi calisiyor allahya 300 tl ev donuyor onlarda haber almak icin kirvaniyor ama ben asla onlari affetmem esimimde affetmesine izin vermicem onlar kendi kendine karar alip bosamaya kaltilar bizi bunlara karsilik allaj belalarini veriyor cok sukur

Allah aşkına kpss den önce bir paragraf nasıl yazılır,Türkçe nedir ,nasıl kullanılır onu bir öğrenin Hoppa
Hiç mi kontrol etmiyorsunuz bu yazdiklarinizi ?
Ay canim ders ver istersen bize tatlim o sinir anlari gelince ne paragraf ne yazi goruyor insan suan bile benim elim titriyor hatirladikca

Evet 5 20 cunku esim ise gidecek ve kahvalti hazirlamam gerek ve gecmis sabahin 5 bile bana sinir krizi gecittiriyor

Siz mısınız konu sahibi beni etiketleyip durmayın ikide birde .
Madem erken kalkıyorsunuz o zaman sizde bir iş bulun ve dünyadaki tek sorunun kv görümce olmadığı konusunda aydınlanın ..
Bitti ..

Allah aşkına kpss den önce bir paragraf nasıl yazılır,Türkçe nedir ,nasıl kullanılır onu bir öğrenin Hoppa
Hiç mi kontrol etmiyorsunuz bu yazdiklarinizi ?
Edebiyat öğretmeniyim , tabii ki biliyorum sadece yeni telefona alışamadım hepsi bu, ne olduğunu bilmeden nasıl da yapıştırıyorsunuz cevabı..

Benim kayin validem de oyle ama ben o kadar hak arayan biriyimki ablam gibi kendimi ezdirecegime bosanirim dedim esim beni cok seviyor onun icin evlendikten 3 ay sonra ailesinin yanina gittik cok ısrar ettiler bende tamam dedim balik bastan koksun surekli beni karaladiklarina sahit oldum esimin erkek kardesleri ablalari olmadigi için bana hemen isindilar bende onlara ama o anasi babasi ac gozluler bana hep itici gelmisti ki yuzlerini esimle kactoktan sonra gösterdiler tasindiktan sonra hep koy işleri yapmaya zorladilar bende yapmadim daha dogrusu esim yaptirmadi birgun o kadar saygisizlardiki yemegimi birakip odama kactim arkamdan esime git dov demisler esim asla bana boyle birsey yapamaz yaparsa sonucunu biliyor ki sevgisi de yaptirmaz bunu azindan kacirsi birgun benimde elime koz gecti ya dururmuyum hani siz insan insani dovmez essek mi bu felan demislerdi yuzlerine vurdum evden gitmeye karar verdik kiralik ev bakiyorduk ki ne olsun alyanslarimizi calmis kayinvalode hala sinirim tepeme cikiyor hatirladikca ben ondan baska alyans yuzuk takmam demistim olene kadar bunu biliyor ya kullanacak hirsiz polislik oluyorduk ki esim sus benim icin dedi simdi ne onlar bana dert olabiliyor nede karisabiliyorlar onlar yuzunden esim ise girmedi simdi calisiyor allahya 300 tl ev donuyor onlarda haber almak icin kirvaniyor ama ben asla onlari affetmem esimimde affetmesine izin vermicem onlar kendi kendine karar alip bosamaya kaltilar bizi bunlara karsilik allaj belalarini veriyor cok sukur
Benimkinde çalma çırpma yok ama yüzüne bakmıyorlar selam vermezsen vermiyorlar, kayınbirader hitap etmiyor, kapalı gelin istediler şimdi yenisi öyle o yaranıryartık, hiç yağ çekemem, yenisi yapıyor öyle olan kazanıyormuş , görüyorum:/

Siz mısınız konu sahibi beni etiketleyip durmayın ikide birde .
Madem erken kalkıyorsunuz o zaman sizde bir iş bulun ve dünyadaki tek sorunun kv görümce olmadığı konusunda aydınlanın ..
Bitti ..
Yazık siEs insanlarla uğraşmaktan başka işiniz yok anladık

Seninle ayni kaderi yasayan birini taniyorum ablam oglu ve kizi var simdi oglu 10 yasinda kizi 1 ve 12 swnedir senin yasadiginin daha beterini yasiyor akil vermek gibi olmasin ordan kac akil hastasi ederler seni kocan tasinmaya olumlu bakiyorken tasin ki yakında oda annesini ailesini hakli gorecek 1 kişiye karsi kocaman ailesi mi yalan konusacak moduna girmeden kac benim ablam 12 senenin sonunda onu delirttirdikleri evden kurtulup ise basladi bu yil o her dk telefonda aglayan ablam gitti is diye yanip tutusan ablam geldi o kadar degisti ki artik ne kayin validesini nede gorumcelerini eltisini onemsiyor hala ayni apart. Yasiyorlar ama ablam onlarin dedigini yaptigini artik gozu gormuyor umursamiyor hatta kurtul ordan benim ablamda peygamber sabri var
Eşim şimdiye kadar sıcak bakmıyord taşınmaya hala dadbakmıyor ama haklıyım, hayatımıza bakmamız çalışmam lazım diyedbakarız taşınma işine diyor, şimdiye kadarkhep bana abartıyorsun dedi yeni yeni ya anladı beni yada geçiştiriyorgbilmiyorum, eşim bana karşı iyi olmasa hiç çekemiycem bunları

Back
X