• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi başından beri sevemedi beni ne yapacağımı şaşırdım bıktım artık:((

Bazı insanlar böyledir bize göre çok başka bu sebepten ben hiç uğraşmadım yaranmak için onlar bana göre iyi gözüksede beni sevmiyorlar nerden mi biliyorum özel günlerde benimle fotoğraf çekilirken ki suratlarından:)o sebepten ne özel günlerde bir araya geliyorum onlarla ne fotoğraf çektiriyorum hiç yokmuşum gibi onlar için öyle davranıyorum :))

Size sizin gibilerini mi çıkardı?
O yüzden mi sizi sevmediler :KK66:
Evet canım sen kötülüğünlekrahatla öyle oldu, yeniykızın babası var ezemediler yemedi, bizde yok rahat suratsyaptılar, ondan, ayrıca kapalı değiliz ya uymadık kriterlerine sevin sen mutluluklar, neyin ne olduğunu bilmeden insanı üzün bakalıöbsizi hayatta kimler ğzecel bugünün yarıno da var Allah büyük benimle uğraştıgın bu sabahı hatırlatır sana ilahiiadalet birgün

Eşim şimdiye kadar sıcak bakmıyord taşınmaya hala dadbakmıyor ama haklıyım, hayatımıza bakmamız çalışmam lazım diyedbakarız taşınma işine diyor, şimdiye kadarkhep bana abartıyorsun dedi yeni yeni ya anladı beni yada geçiştiriyorgbilmiyorum, eşim bana karşı iyi olmasa hiç çekemiycem bunları
Canim calisacagim de tasin bak erkek anneye duskundur anlamaz benim esim de anlamazdi boyle net bir sekilde yaptiklarini gosterdim ki benim kv hala inkar etti ama esim de gordu

Bazı insanlar böyledir bize göre çok başka bu sebepten ben hiç uğraşmadım yaranmak için onlar bana göre iyi gözüksede beni sevmiyorlar nerden mi biliyorum özel günlerde benimle fotoğraf çekilirken ki suratlarından:)o sebepten ne özel günlerde bir araya geliyorum onlarla ne fotoğraf çektiriyorum hiç yokmuşum gibi onlar için öyle davranıyorum :))
Aynen bizim de süper fotoğraflarımız var:) iyiigeldiniz ya sağolun içim şişmişti yalnızlıktan

Canim calisacagim de tasin bak erkek anneye duskundur anlamaz benim esim de anlamazdi boyle net bir sekilde yaptiklarini gosterdim ki benim kv hala inkar etti ama esim de gordu
Artık ben mi abartıyorum normal mi demeye başlayacaktım kendimden şüphe eder olmuştum beni anlayanlar gördümgiyi geldinizgsakinleştim valla sağolun:)

Evet canım sen kötülüğünlekrahatla öyle oldu, yeniykızın babası var ezemediler yemedi, bizde yok rahat suratsyaptılar, ondan, ayrıca kapalı değiliz ya uymadık kriterlerine sevin sen mutluluklar, neyin ne olduğunu bilmeden insanı üzün bakalıöbsizi hayatta kimler ğzecel bugünün yarıno da var Allah büyük benimle uğraştıgın bu sabahı hatırlatır sana ilahiiadalet birgün

Eeehhh ama .
Bela okuyan sen ,yazdığından bi halt anlaşılmayan sen ,ikide birde etiketleyen sen ..
Ne belası bu ?
Sevmemişler işte zorla mi ?
Yeni eltiyi seviyorlar diye çatlamışsın ikiye .
Sabahın köründe gelip konu açabiliyorsun .
12 yıllık evliyim ben ,kv yle de sorunum olmadi .
Hatta çok içine oturacak ama beni çok sever :KK70:
Bi de ben bela okumam ama okuyan siz gibi beyinsizlerin hep başına gelir ..
Seninki de başına gelmiş işte kendi çirkef halinin yansımasıni görüyorsun
oh iyi olmuş!!!!

Gelin geldiğim yerde hiç komşu yok hamileyken rahatsızım çıkamadım çocuk ancak büyüdü yalnızlıktan bunalıyor insan, eşimin ailesiyle yakınyolurum zannetmiştim amaayalnız kaldım burada en iyisi taşınmak

Boşverin bazılarını gözardı edin:))amaç size ceza aldırmak münakaşaya girmeyin hiç görmezden gelin :))

Kız tereliye Iyi ki gözardı ettin bizi maşallah hic görmüyorsun artık:D
Al işte bi tane daha sevilmeyen ama zorla kv nin evine çöreklenen gelin vakasi daha :D

Eeehhh ama .
Bela okuyan sen ,yazdığından bi halt anlaşılmayan sen ,ikide birde etiketleyen sen ..
Ne belası bu ?
Sevmemişler işte zorla mi ?
Yeni eltiyi seviyorlar diye çatlamışsın ikiye .
Sabahın köründe gelip konu açabiliyorsun .
12 yıllık evliyim ben ,kv yle de sorunum olmadi .
Hatta çok içine oturacak ama beni çok sever :KK70:
Bi de ben bela okumam ama okuyan siz gibi beyinsizlerin hep başına gelir ..
Seninki de başına gelmiş işte kendi çirkef halinin yansımasıni görüyorsun
oh iyi olmuş!!!!
Bela değil hakettiğin dua canım senin algına göre değişir

Benim kv daha kotu. Biz ayni evde yaşadik, benim de hamileliyim kotu gecti. İlk 4 ayi yataktan kalkamadim. Bi kere nasilsin demedi, bir bardak su vermedi. Surekli odama girip benden yemek istiyordu. Eve misafir cagirir, sonra da odama girip benden misafire hizmet, misafir icin cesitli yemekler isterdi. Misafir gittikden sonra gunlerce kendime gelemezdim agridan. Dogum sezeryanla oldu yine yardim etmedi. Bebeyim ameliyat oldu yardim etmedi, Hem cocuga, hem eve, hem kaynanaya baktim. Bana neler neler cektirdi de, yazarsam saatlarimi alir. Benim ailem baska ulkede. Turkiyede bi tek ablam var, o da baska sehirde. Yani kimsesizim.
Siz anlattikca kenimi gordum sanki yazdiklarinizda. ALLAH yardımcınız olsun ...

Benim kv daha kotu. Biz ayni evde yaşadik, benim de hamileliyim kotu gecti. İlk 4 ayi yataktan kalkamadim. Bi kere nasilsin demedi, bir bardak su vermedi. Surekli odama girip benden yemek istiyordu. Eve misafir cagirir, sonra da odama girip benden misafire hizmet, misafir icin cesitli yemekler isterdi. Misafir gittikden sonra gunlerce kendime gelemezdim agridan. Dogum sezeryanla oldu yine yardim etmedi. Bebeyim ameliyat oldu yardim etmedi, Hem cocuga, hem eve, hem kaynanaya baktim. Bana neler neler cektirdi de, yazarsam saatlarimi alir. Benim ailem baska ulkede. Turkiyede bi tek ablam var, o da baska sehirde. Yani kimsesizim.
Siz anlattikca kenimi gordum sanki yazdiklarinizda. ALLAH yardımcınız olsun ...
Sağol kardeşim allahAsenin de yardımcın olsun

Tek tek şikayet ettim canım
Eline sağlık normal olan kaç insan böyle yorumlarda bulunur.Bir yerden kaynanadan laf yesem bir yerde kocadan sesimi çıkaramayıp içimde biriktirsem gelip burada aynen böyle yorumlar yapardım sanırım:))

Biliyor musunuzkv ye aldığım hediye havluyu kıymet vermeyip kızın hediye nişan sandığına ekledi, konu havluhdeğil amaahediye edilen şey tekrar hediye olarak verilmez başkasına, niye öyle yaptın annnedeyincedde ben görmedim görğmce koymuş dedi halbuki o vermezse koyamaz görümce onu,, yıllar önce bi tablo yapmıştım hediye ettim indirmiştir, dsdim çivi mi düştü, tutmuyor al götür dedi, ogluna bak çivi tutmuyormus dedim çak olmazsa götğrelim onun yanında bu defa çakarız matkapla diyor güler misin ağlar mısın

Biliyor musunuzkv ye aldığım hediye havluyu kıymet vermeyip kızın hediye nişan sandığına ekledi, konu havluhdeğil amaahediye edilen şey tekrar hediye olarak verilmez başkasına, niye öyle yaptın annnedeyincedde ben görmedim görğmce koymuş dedi halbuki o vermezse koyamaz görümce onu,, yıllar önce bi tablo yapmıştım hediye ettim indirmiştir, dsdim çivi mi düştü, tutmuyor al götür dedi, ogluna bak çivi tutmuyormus dedim çak olmazsa götğrelim onun yanında bu defa çakarız matkapla diyor güler misin ağlar mısın
Kız bana hatıra diye nişan bohçamda eşimin anneannesinin birsürü eski püskü eşyası geldi oda hediye bana ama eski beterin beteri var takma:)...

Back
X