Eşimin ailesi başından beri sevemedi beni ne yapacağımı şaşırdım bıktım artık:((

Allah bu kayinvalideleri napmasin sanki hic derdimiz tasamiz yok birde kostek olurlar biri bana acima derdi bende dedigini yaptim acimayin ya esiniz kiziyor mu yokken haddini bildirin ailenize diyin babaannemde fena bir kv anneme cektirmis yengeme de cektiriyordu kizi dogum yaptigindan 1 haf. Sonra dovmusler ben duyunca şok abisini arattirdim telefonumdan abisi polis azina silah dayamis amcamin simdi el üstünde tutuyorlar boyle hapsetmeyin kendinizi cesur olun

Kız bana hatıra diye nişan bohçamda eşimin anneannesinin birsürü eski püskü eşyası geldi oda hediye bana ama eski beterin beteri var takma:)...
Allahim guler misin aglar misin bana hicbirsey gelmedi aksine yuzugumu caldi pis cadi yuzugu kv begendi aldi bide o aldi ya kendi mali saniyor

Allah bu kayinvalideleri napmasin sanki hic derdimiz tasamiz yok birde kostek olurlar biri bana acima derdi bende dedigini yaptim acimayin ya esiniz kiziyor mu yokken haddini bildirin ailenize diyin babaannemde fena bir kv anneme cektirmis yengeme de cektiriyordu kizi dogum yaptigindan 1 haf. Sonra dovmusler ben duyunca şok abisini arattirdim telefonumdan abisi polis azina silah dayamis amcamin simdi el üstünde tutuyorlar boyle hapsetmeyin kendinizi cesur olun
Geçende kaynanamı gördüm biryerde görmezden geldim geldi seni gördüm dedi yanıma oturdu elini öpmeyip samimi olmadım hal hatır bile sormadım eşime hiçbirşey diyememiş bu haftada rüyasında görmüş birbirimize sarılıyormuşuz öööğ yani gerçekten artık tiksindim.

Allahim guler misin aglar misin bana hicbirsey gelmedi aksine yuzugumu caldi pis cadi yuzugu kv begendi aldi bide o aldi ya kendi mali saniyor
Eskileri getireceğine hiç getirmeseydi keşke bizimde düğünde takılanları cebe attılar konularımda hep var

Eskileri getireceğine hiç getirmeseydi keşke bizimde düğünde takılanları cebe attılar konularımda hep var
Yinede birsey verilmis kuzum ya eski meski bizimki esyama kadar caldi saklama kabimi yada sigara kullugu nedir ya ona kadar caldi

Yinede birsey verilmis kuzum ya eski meski bizimki esyama kadar caldi saklama kabimi yada sigara kullugu nedir ya ona kadar caldi
Valla verileni hakaret olarak algıladık biz 1,5 sene oldu verdiği gibi duruyorlar zaten müsait bir zamanda iade edeceğim istemişti zaten birkaçkez beğenmediğimi bildiği için 2-3 yastık vermiş yastıkların ortası sarı sarı onun kirini mi temizleyeceğim yani...

Valla verileni hakaret olarak algıladık biz 1,5 sene oldu verdiği gibi duruyorlar zaten müsait bir zamanda iade edeceğim istemişti zaten birkaçkez beğenmediğimi bildiği için 2-3 yastık vermiş yastıkların ortası sarı sarı onun kirini mi temizleyeceğim yani...
Kendi ceyizinden mi kalmis kv nin ben olsam direk sorarim ya ben o kadar oldugunu dusunmemistim canim

Kendi ceyizinden mi kalmis kv nin ben olsam direk sorarim ya ben o kadar oldugunu dusunmemistim canim
Ya bildiğin kullanılmış yastıklar ya ne çeyizden kalması yastık yorganı direk eve götürmüşler annemede getirmediler bohçayla beraber eve gittim birde baktım yastıkları almış temiz fermuarlı kılıflara geçirmiş içi rezalet ne akıl ne mantık anlamıyorum sözde temiz biri ama gerçekten çözemedim bu hareketi annem böyle birşey yapmaya kalksa anneme su mu yok yıkayalım derdim ama benim görümce hep arazi o dönemler...

Seninle ayni kaderi yasayan birini taniyorum ablam oglu ve kizi var simdi oglu 10 yasinda kizi 1 ve 12 swnedir senin yasadiginin daha beterini yasiyor akil vermek gibi olmasin ordan kac akil hastasi ederler seni kocan tasinmaya olumlu bakiyorken tasin ki yakında oda annesini ailesini hakli gorecek 1 kişiye karsi kocaman ailesi mi yalan konusacak moduna girmeden kac benim ablam 12 senenin sonunda onu delirttirdikleri evden kurtulup ise basladi bu yil o her dk telefonda aglayan ablam gitti is diye yanip tutusan ablam geldi o kadar degisti ki artik ne kayin validesini nede gorumcelerini eltisini onemsiyor hala ayni apart. Yasiyorlar ama ablam onlarin dedigini yaptigini artik gozu gormuyor umursamiyor hatta kurtul ordan benim ablamda peygamber sabri var
benim eşimin ailesi de beni sevmez
sen de onları sevme:)

Merhabalar belki kimilerine basit gelir amaasevilmemek çok koyuyor insana, 2011de eşimle tanıştık 3yıllkk evliyim 21aylık kızım var ne yaptıysam sevmediler benib kv ile ilk tanıtıştiğimda severszannettim yapısı öyledir tanımıyor diye gecer tanıyınca soğukluğu dedım ama gecmedı, çok zor bir hamılelık gecırdim annem dışında yardıma gelen olmadı, cocuk 2yasında hala bibxestegı yokybi çocuğa bakayım işini hallet kızımkdemedi bu aya kadar, ve şimdi yeni gelen etliye çok ılımlılar çıldırıcam, eşimin ailesi eşim yokken hiç sohbetsetmez, onun yanında normaller ooggidince suratları değişiyor, misafir gibi gelip giderler, ben oturmazd nişanlıyken çaylara bakmaktan şimdiki gelin tabagını bitiriypr canı isterse kalkıyor, ben saf gibi koşturdu hep yaranamadım, canıö gelinim canım görümce muhabbetleri yapıyolar yeni gelinleggörümcem ben yıllardır yakın olumsunistedim böyle muaöele görmedim, neyim eksik anlamıypruö,ailemden 1bucuk saat uzaktayım bu yalnızlıgıma son verıp onlara yakın birbyere tasınmak istiyorum,anneme arada kızımıkbırakıpbkpssye çalışmak veya bır işe girmek istiyprumis eşim taşınırsam işine uzakukalacak, böyle de ben temelli ev hanımı napsam bilmıyprum
Bunu okuyan kör oldu.

Eşin oradan taşınma konusunda ılımlı ise derhal taşın.
Bir de hayati kendine bukadar yük etme derim. Kv seni sevse ne olur sevmese ne olur. Eşinle iyi misin coluk cocugun saglikli mi gerisi muhim degil inan.
Eşinn seni sevmesi deger vermesi yeter.
Onlar sevmesede buyuk kayip degil.
Sakin kendini sevdrmeye kendini ispatlamaya calisma. Brak.
Ben senn yerinde olsam taşınırdm.
Haftada ya da uzakliga gore ayda bir ziyaretlerine gelirsnz inan daha guzel olur senn icin :)

Neden kayınvalideden bu kadar çok beklenti içine giriyorsunuz?Onu yapmadı, şunu yapmadı. Eltime şunu aldı,bana eski verdi vs. vs. Ayrı evde olsanız çocuğunuzu tek büyütmeyecek misiniz? Bazıları daha çok sevilir , Neden sorun sadece kayınvalidede belki elti daha cana yakın geldi ? Yok surat yaptı. İnanın hayat böyle kaynanayla hayatını zindan etmeye değmez. Ben şunu yaptım,eltim yapmıyor. Eltiyle sidik yarışınamı girdiniz. Sizde yapmasaydınız yada yaptınız diye eltiniz de yapmak zorunda değil. Bırakın kaynanayı ,eltiyi kendinize bakın . Sonra bu kadar düşünmeye sinir hastası olursunuz. Sizin ilk hedefiniz iyi bir evlat yetişmeniz olmalı gerisi teferruat inanın

Amaaan hangi kv kp görümce gelini sevmiş benim küçük görümce (32 yasinda) ben varken hic yanimizda oturmaz amaaa bi ablası gelsin görmeniz lazım yani benim yanımda oturmamasina neden ne bende anlamıyorum://

Benim kv daha kotu. Biz ayni evde yaşadik, benim de hamileliyim kotu gecti. İlk 4 ayi yataktan kalkamadim. Bi kere nasilsin demedi, bir bardak su vermedi. Surekli odama girip benden yemek istiyordu. Eve misafir cagirir, sonra da odama girip benden misafire hizmet, misafir icin cesitli yemekler isterdi. Misafir gittikden sonra gunlerce kendime gelemezdim agridan. Dogum sezeryanla oldu yine yardim etmedi. Bebeyim ameliyat oldu yardim etmedi, Hem cocuga, hem eve, hem kaynanaya baktim. Bana neler neler cektirdi de, yazarsam saatlarimi alir. Benim ailem baska ulkede. Turkiyede bi tek ablam var, o da baska sehirde. Yani kimsesizim.
Siz anlattikca kenimi gordum sanki yazdiklarinizda. ALLAH yardımcınız olsun ...

Cok uzuldum ya:( esin falan bisey demiyor muydu.Simdi nasil durum?

Konu sahibi sizde neyinize dert ediniyorsunuz.Ne guzel iste misafir gibi gelip gidiyorlar basinizda degiller.Mesafe en guzeli.Zaten ne yapsan yaranilmaz en iyisi bos vermek onlar sizi yok sayiyor ise sizde oyle yapin.Yeni gelini ile takilsin siz keyfinize bakin:)

Ayrica üzülmeyin çok kişide sizin yaşadıklarınızı yani daha doğrusu uzak dursun istiyorlar. Size değer vermeyene sizde vermeyin ciddiye almayın misafir gibi gelip gitmek bence en güzeli mesafe şart. Hiç kafanıza takmayın sınavınızà çalışın boş insanların tavırlarıyla uğraşmayın derim.

Size sizin gibilerini mi çıkardı?
O yüzden mi sizi sevmediler :KK66:
:KK70:
witch hunt witch hunt fazla uğraştın yeter bacım:KK48:

Konu sahibi işiniz gücünüz olmadığı ve etrafınızda sosyal ortam olmadığı için şu kv di görümce idi fazla takıyorsunuz oysa o kadar boş ki onların yaptıkları. İşten eve gelince yorgunluktan öleceğiniz için aman çaya gelmesinler bir hafta sonum var onlara harcayarak diye kendiniz delireceksiniz o yüzden sizin acilen kendinize uğraş bulmanız lazım. Üzülmeyin ailenize yakın bir yere taşının veya kızı yarım gün veya tam gün kreşe verin varsa belediyenin kurslarına yazılın.

Merhabalar belki kimilerine basit gelir amaasevilmemek çok koyuyor insana, 2011de eşimle tanıştık 3yıllkk evliyim 21aylık kızım var ne yaptıysam sevmediler benib kv ile ilk tanıtıştiğimda severszannettim yapısı öyledir tanımıyor diye gecer tanıyınca soğukluğu dedım ama gecmedı, çok zor bir hamılelık gecırdim annem dışında yardıma gelen olmadı, cocuk 2yasında hala bibxestegı yokybi çocuğa bakayım işini hallet kızımkdemedi bu aya kadar, ve şimdi yeni gelen etliye çok ılımlılar çıldırıcam, eşimin ailesi eşim yokken hiç sohbetsetmez, onun yanında normaller ooggidince suratları değişiyor, misafir gibi gelip giderler, ben oturmazd nişanlıyken çaylara bakmaktan şimdiki gelin tabagını bitiriypr canı isterse kalkıyor, ben saf gibi koşturdu hep yaranamadım, canıö gelinim canım görümce muhabbetleri yapıyolar yeni gelinleggörümcem ben yıllardır yakın olumsunistedim böyle muaöele görmedim, neyim eksik anlamıypruö,ailemden 1bucuk saat uzaktayım bu yalnızlıgıma son verıp onlara yakın birbyere tasınmak istiyorum,anneme arada kızımıkbırakıpbkpssye çalışmak veya bır işe girmek istiyprumis eşim taşınırsam işine uzakukalacak, böyle de ben temelli ev hanımı napsam bilmıyprum

benim eltim yok kaynım bosanmıs yıllar önce ama olsa onada oyle özel muamele yapar kv sırf benı sinir etmek için ama ben sinir olmam çünkü önemsemiyorum kendisini keşke hiç gelmese hiç gitmesek geçen bir arkadas kardeslerimi yemege cagırmadı kv dıye konu acmıstı benım annem amelıyat oldu arayıp gecmıs olsun demedı bırakın gelmeyı ama yan komsusunun fransada yengesı ölmüş diye baş saglıgına gitti. önemsedimmi hayır. ondan geelcek hayır Allahtan gelsın daha da yanmda durdukca canımı sıkıyor evımın koltuk örtüsüne halısına herseyıne karısıyor herseye bır yorum bır fıkrı var cahil cüheyla. sizde önemsemeyin önemserseniz canınız yanar.hiçde işini gücünü göremem yatalak degil bişey deil otursun yapsın. ben calısıyorum bana ıma edıyor bazen evı pıs mıs nezaman temız kı banane ben kendı evımı zor supuruorm

:KK70:
witch hunt witch hunt fazla uğraştın yeter bacım:KK48:

Konu sahibi işiniz gücünüz olmadığı ve etrafınızda sosyal ortam olmadığı için şu kv di görümce idi fazla takıyorsunuz oysa o kadar boş ki onların yaptıkları. İşten eve gelince yorgunluktan öleceğiniz için aman çaya gelmesinler bir hafta sonum var onlara harcayarak diye kendiniz delireceksiniz o yüzden sizin acilen kendinize uğraş bulmanız lazım. Üzülmeyin ailenize yakın bir yere taşının veya kızı yarım gün veya tam gün kreşe verin varsa belediyenin kurslarına yazılın.

Lak lak laf yarıştırmayı biliyorlar :)
Benle kakisacaklarina kaynanalarına çıksın sesleri ..
Ama yok tabi anca burda kaynana mağduru ezikler 1.kongresini açarlar...

Back
X