Merhabalar belki kimilerine basit gelir amaasevilmemek çok koyuyor insana, 2011de eşimle tanıştık 3yıllkk evliyim 21aylık kızım var ne yaptıysam sevmediler benib kv ile ilk tanıtıştiğimda severszannettim yapısı öyledir tanımıyor diye gecer tanıyınca soğukluğu dedım ama gecmedı, çok zor bir hamılelık gecırdim annem dışında yardıma gelen olmadı, cocuk 2yasında hala bibxestegı yokybi çocuğa bakayım işini hallet kızımkdemedi bu aya kadar, ve şimdi yeni gelen etliye çok ılımlılar çıldırıcam, eşimin ailesi eşim yokken hiç sohbetsetmez, onun yanında normaller ooggidince suratları değişiyor, misafir gibi gelip giderler, ben oturmazd nişanlıyken çaylara bakmaktan şimdiki gelin tabagını bitiriypr canı isterse kalkıyor, ben saf gibi koşturdu hep yaranamadım, canıö gelinim canım görümce muhabbetleri yapıyolar yeni gelinleggörümcem ben yıllardır yakın olumsunistedim böyle muaöele görmedim, neyim eksik anlamıypruö,ailemden 1bucuk saat uzaktayım bu yalnızlıgıma son verıp onlara yakın birbyere tasınmak istiyorum,anneme arada kızımıkbırakıpbkpssye çalışmak veya bır işe girmek istiyprumis eşim taşınırsam işine uzakukalacak, böyle de ben temelli ev hanımı napsam bilmıyprum