• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi başından beri sevemedi beni ne yapacağımı şaşırdım bıktım artık:((

Hmmmmm siteye girdim ki 8 sayfalık bu konu için 8 sayfalık kötü içerik yapılmış, bu kadar çok kib olunca kavga gürültü çok olmuş demektir hemen meşhuuuuuur türküm gelir aklıma.

Bağa girdim bağ budanmış bağa bülbül dadanmışşşşş, bağa girdim bağ budanmış bağa bülbül dadanmışşşş, 45 yaşında da Mune hanım çok kötü banlarmışşşşş, 45 yaşında da mune hanım çok kötü banlarmışşşşşş:KK52:

Ben anlayamıyorum insanlardan neden bir beklenti içindesiniz?
Kimse işinizi yapın da ben çocuğa bakiym demez tabi ki. Bu beklentiye de girmeyin çocuk yaparken etrafınızda ki insanlara güvenerek yapmamışsınızdır herhalde? Benim de bu şehirde kv dışında kimsen yok ama sağolsun 1 çorba bile yapmıyor zor zamanlarımda. Bi beklentim de olmadı. Kim nasıl yaklaşıyorsa aynı şekilde yaklaşın yeter.
Merhaba Bu cevabımın bir kısmı size devamı üzerine almak isteyenlere, tabii ki güvenerek yapmadık fakat biz böyle gamsız sevgisiz büyümedik, büyütülmedik, annem gelinine nasıl koşuyorsa aynı iyi niyeti beklemek çok büyük bir beklenti olmasa gerek, ayrıca klavyede sıkıntı var ama herkes buna takmış kişiliğime yansıtmış ve bağdaştırmış, gecenin bir vakti üzüntüyle aceleyle yazılmış bir yazıya nasıl bu kadar yazımdı imlaydı diye üstelersiniz anlayamıyorum.ben birileri halden anlar dertleşirim diye girdim ama insanlar birbirine destek olmaktansa uğraşmayı seçiyorlar iyi günler hepinize.

Birincisi hediyeyi hediye etmek sünnettir.
İkincisi gerçekten okuyana kadar canım çıktı.
Yazım yanlışını da belki anlarım ama siz kelimeleri komple yazamamışsınız :işsiz:

Katılıyorum :skandal:
Ben hediyeleşmek sünnettir diye biliyorum fakat hediye edilen aynı şey başkasına verilirse değersizlere olur ikisi farklı şeyler, biz kıymet bilip görmek istedik hepsi bu.

mesajlarınızı düzenleseniz.
arkadaş uyarmış siz çıkışmışsınız.
mesleğinize saygıdan bari düzenleyin bir zahmet.
ne anlatmak istediğiniz anlaşılmıyor. okuyup yorum yapmak isteyenlerede yazık dimi?

soruna gelince sevmiyorlarsa sevmesinler çok mu lazımlar. şurda 3 senedir hayatınızda olan insanlar altı üstü.
Fırsat bulup çocuğu uyutup ancak düzenleyebilir ve insanların ne kadar anlayışlı olduğunu bu platformda bile gördüm ne yazık ki..

Merhaba Bu cevabımın bir kısmı size devamı üzerine almak isteyenlere, tabii ki güvenerek yapmadık fakat biz böyle gamsız sevgisiz büyümedik, büyütülmedik, annem gelinine nasıl koşuyorsa aynı iyi niyeti beklemek çok büyük bir beklenti olmasa gerek, ayrıca klavyede sıkıntı var ama herkes buna takmış kişiliğime yansıtmış ve bağdaştırmış, gecenin bir vakti üzüntüyle aceleyle yazılmış bir yazıya nasıl bu kadar yazımdı imlaydı diye üstelersiniz anlayamıyorum.ben birileri halden anlar dertleşirim diye girdim ama insanlar birbirine destek olmaktansa uğraşmayı seçiyorlar iyi günler hepinize.

Ben seni anlıyorum.
Kimseye güvenerek çocuk yapmadık tabi ki fakat ateş, titreme , halsizlik , göz kararması , baş dönmesi yaşarken bir kv de torunlarına bakmak yerine çeyiz sermeye giderse ben insanlığını sorgular ve mesafe koyarım. Merhametsiz birinden herşeyi beklerim.

Aa nerden şikayet ediliyor bunu bilmiyordum benimde bir konuma saldırı olmuştu bilseydim hemen şikayet ederdim. Buranın sanki muhtarı olmuş kalıplaşmış kişiler var istediği gibi konu olmazsa basıyorlar hakareti densizler
Hemen yorumun altında şikayet et butonu var artık ne yazmışsa onu yazın hakaret mi aşağılama mı bildirin gereken yapılsın :)

Ben yazma şeklinize birşey demedim ki.
Neyse ailem benim de sevgi doludur,öyle gördüm öyle büyüdüm fakat karşı taraf öyle olmayınca boşu boşuna beklentiye girmeye gerek yok.
Boşuna üzülürsünüz.

Merhabalar belki kimilerine basit gelir ama sevilmemek çok koyuyor insana, 2011de eşimle tanıştık 3yıllık evliyim, 21 aylık kızım var , ne yaptıysam sevmediler beni , kv ile ilk tanıtıştiğimda sever zannettim yapısı öyledir tanımıyor diye düşündüm, gecer tanıyınca soğukluğu dedım ama gecmedı, çok zor bir hamılelık gecırdim annem dışında yardıma gelen olmadı, cocuk 2yasında hala bir desteği yok, çocuğa bakayım işini hallet kızım demedi bu aya kadar, ve şimdi yeni gelen etliye çok ılımlılar çıldırırım , eşimin ailesi eşim yokken hiç sohbet etmez, onun yanında normaller o gidince suratları değişiyor, misafir gibi gelip giderler, ben oturmazdım nişanlıyken çaylara bakmaktan şimdiki gelin tabağını bitiriyor canı isterse kalkıyor, ben saf gibi koşturdum hep yaranamadım, canım gelinim canım görümce muhabbetleri yapıyorlar yeni gelinle görümcem ben yıllardır yakın olunsun istedim. Böyle muamele görmedim, neyim eksik anlamıyorum, ailemden 1bucuk saat uzaktayım bu yalnızlığıma son verip onlara yakın bir yere taşınmak istiyorum, anneme arada kızımı bırakıp kpssye çalışmak veya bir işe girmek istiyorum. Eşim taşınırsam işine uzak kalacak, böyle de ben temelli ev hanımı napsam bilmiyorum..

sizi sevmek zorundalar mı veya kendınızı sevdırmek zorunda mısınız ?
nıye bukadar kasıyorsunuz kı bosverın
sız saygıda kusur etmeyın onlar da saygıda kusur etmesın bu yeterlı bence...

eltınle ıletısımlerı tutmus olabılır ondan daha yakın olabılırler bunda bukadar uzulecek ne var kı

boşverin yaa sevmesinler. ben ve eşim yıllardır esimin ailesiyle konuşmuyoruz. bayramda bile aramayiz.. en büyük destek eşten gelir bence.. sorunu en başta eşinizle çözün veya bağları koparin

Back
X