meraba arkadaşlar ben 7 aylık evliyim eşimi çok seviyorum ancak şu kısa zamanda çok büyük bir sorunumuz var.eşimin annesi ve babası beni eşimden kıskanıyorlar.niye eşim beni çok seviyor diye 4 tane ablasıda var onlarda dahil bu kıskanmanın içine neymiş ben yokken onlar varmış eşim24 yaşında 3aylıkta asker 4 ay yanımda kaldı sadece buarada eşimin ailesiyle beraber oturuyoruz malum sorunlar daha büyük oluyor böyle.inanırmısınız kendi ailemden çok değer verdim hepsine ama hata yapmışım.eşimin annesi babası biz bi konuda tartışalım hemen konunun içine atlıyolar bnde buna çok sinir oluyorum çünkü olaylar büyüyüor eşime kaç kere dediim onların yanında bana laf söyleme küçük düşürme diye ama her defasında yapıo kaynanamda hemen atlıyor.daha bugün kahvaltı hazırlıyorum eşimde izinli kendi annemin taklidini yaptı(kaç kere yapma dememe rağmen)kaynanamda hemen taklidini yaptı bnde eşime kızdım kaç kere dedim sana yapma diye kızım sana söylüyorum gelinim sen anla misali bilmiyorum kızlar çok doluyum bu anlattıklarım hiç birşey daha nasıl yazıcam bilmioyrum yardım edin kızlar lütfen başka anlatıcak kimsem yok... senağlama :gitme: