Eşimin ailesi bulunduğumuz şehre taşınıyor

başka tanıdık yok hiç bilmedikleri bir yere geliyorlar ama görümce var neyseki bilmiyorum artık düşündükçe ağlayasım geliyor :KK70:
Korkutmak istemem ama Allah yardımcınız olsun 😑
Eşiniz nasıl biri? Hemen onlara uyum sağlayıp, ' surekli gelecekler, gidecekler, görüşeceğiz' diye zorlar mi sizi?

Korkutmak istemem ama Allah yardımcınız olsun 😑
Eşiniz nasıl biri? Hemen onlara uyum sağlayıp, ' surekli gelecekler, gidecekler, görüşeceğiz' diye zorlar mi sizi?
annesi aşırı manipüle ediyor eşimi. yani annesinin dediği ve yaptığı her şey doğrudur eşime göre. o yüzden buraya geldiklerinde bizi çağırsalar gitmesek ben suçlu olurum bunu biliyorum. daha önce geldiklerinde görümcede kalmıştılar kv kp ve diğer görümce. 2 gün yorgunum gitmeyelim oraya dedim diye kıyamet koptu ben kötü gelin oldum falan değişikler yaaa uğraşılmaz.

annesi aşırı manipüle ediyor eşimi. yani annesinin dediği ve yaptığı her şey doğrudur eşime göre. o yüzden buraya geldiklerinde bizi çağırsalar gitmesek ben suçlu olurum bunu biliyorum. daha önce geldiklerinde görümcede kalmıştılar kv kp ve diğer görümce. 2 gün yorgunum gitmeyelim oraya dedim diye kıyamet koptu ben kötü gelin oldum falan değişikler yaaa uğraşılmaz.
Hadi ya. Eşiniz sıkıntılı o zaman, Inşallah çalışıyorsunuzdur

cidden büyük konuşmamak gerekirmiş arkadaşlar.
geçen gün eşimin ailesi 1 ay kalmaya gelecek diye biri konu açmıştı oraya da yazmıştım ki benim için max. 1 hafta yeterli sonrasını düşünemiyorum diye. :110:
bugün bir de ne duyayım eşimin ailesi bulunduğumuz şehire taşınıyormuş eyvahlar olsun.:KK35:
kayınvalidem fitne fesat bir insan genel olarak görümceler de öyle. ne yapacağım bilmiyorum gözüm çok korktu. hayatımız ne şekilde değişir nasıl olur tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
Dik duran bir eşiniz yoksa size boşanma avukatının numarasını vereyim. Geçmiş olsun

Son düzenleme:

Allah yardimciniz olsun.
Ben es ailesini sorun olarak görmem. Samimiyet kurmaktan da cekinmem. Bi sorun olursa en nihayetinde kapi kapanir disarida kalirlar. Yeter ki o kapiyi kapatacak eş olsun.

Malesef sizde kapiyi ardina kadar acacak model var. Sorununuz ne gorumce, ne kayinvalide. Sorun onlara imkan taniyan esiniz.

napiyim bi tane bile arkadaşım yok bu şehirde aklıma burası geliyor hemen.
gelip buraya yazıyorum :110:
Bence abartıyorsunuz.. Gelirlerse gelsinler ilk başta biraz ilgilenirsiniz gezmeler falan sonra biter gider. Zaten pandemi var ne gezmesi ne gelip gitmesi.. Bişey olmaz yani merak etmeyin.. Çoğu insan ailelerle aynı şehirde yaşıyor ;)

cidden büyük konuşmamak gerekirmiş arkadaşlar.
geçen gün eşimin ailesi 1 ay kalmaya gelecek diye biri konu açmıştı oraya da yazmıştım ki benim için max. 1 hafta yeterli sonrasını düşünemiyorum diye. :110:
bugün bir de ne duyayım eşimin ailesi bulunduğumuz şehire taşınıyormuş eyvahlar olsun.:KK35:
kayınvalidem fitne fesat bir insan genel olarak görümceler de öyle. ne yapacağım bilmiyorum gözüm çok korktu. hayatımız ne şekilde değişir nasıl olur tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
Ben aynı memlekette yaşıyorum aramız aynı sizin ki gibi 5 dakika inanın diyeceğim tek şey kırılsalarda küsselerde kesinlikle yüz verme. Sık sık görüşme ben 2 ay oldu ne evlerine adım attım nede evime çağırdım telefonlada konuşmuyorum arkandan ne. Derlerse desinler kesinlikle takma hayatını yaşa keyfine bak

Bence abartıyorsunuz.. Gelirlerse gelsinler ilk başta biraz ilgilenirsiniz gezmeler falan sonra biter gider. Zaten pandemi var ne gezmesi ne gelip gitmesi.. Bişey olmaz yani merak etmeyin.. Çoğu insan ailelerle aynı şehirde yaşıyor :KK66:
ya keşke şuraya kv kp ve görümcenin bir günlük hayatını çekip atabilsem :( çok çok tuhaflar görümce annesiyle kafayı bozmuş mesela başım ağrıyor der kv görümcenin gözleri dolar eli ayağına karışır ya kansersen ya hastaysan diye tribe girer.
günde 30 kere görüntülü görüşürler görümcemde nerdeyse 50 yasında bu arada.
biz bile her akşam görüntülü görüşüyoruz :( böyle işte değişik nasıl anlatılır bilmiyorum yapışık ikiz gibi gezen bir aile

Bence abartıyorsunuz.. Gelirlerse gelsinler ilk başta biraz ilgilenirsiniz gezmeler falan sonra biter gider. Zaten pandemi var ne gezmesi ne gelip gitmesi.. Bişey olmaz yani merak etmeyin.. Çoğu insan ailelerle aynı şehirde yaşıyor :KK66:
Bende aynı şehirde yaşıyorum yeni evlenince çok bunalttilar tek görüştükleri kişi bendim başka çevre hiç yapmamışlar, o kadar bunaldım ki bir gün evde bağıra çağıra kavga ettim , haftanın 5 günü kesin görüşmek zorundaydık, daha kapıdan çıkarken kv hemen yarın da biz geliriz derdi , bize gelirdi salı da siz gelirsiniz diye emri vakiler yapardı ve biz zincirleme olarak gidip gelme halindeydik, en son ben delirince eşim düzene soktu , yoksa boşanırdık kesin , şimdi kafam rahat bazen 2 haftada bir görüşüyoruz, arada da çok seyrek telde Konusurz, bu şekilde yoluna koyduk hamdolsun, umarım konu sahibi de zamanla aşar, ama eş çok önemli...

diğer görümce eşinden boşandı. birazda çocuğu kaçırma düşünceleri var bana kalırsa %50 çocuğu babadan uzaklaştırma %50 biz burdayız diye
nasil yani. bir cocuk asiri olumsuz birsey olmadıgı surece babadan kaciriilir mi, asil çocuğa zarar bu...

Back
X