• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi bulunduğumuz şehre taşınıyor

baştan tahammül edebileceğiniz seviyeyi koruyun. eğer yeni geldiler yok şehre alışsınlar falan diye her akşam giderseniz bu beklenecek, bir de üzerine haklı da olsanız bir şey söylerseniz "evinde yemek mi pişiriyor:ukala:"kimi sevimsiz laflar olabilir.

Not: şahsi tecrübem yok, kv ile aramda 700-800 km falan var. ama biz o şehre taşınmayı düşünüyoruz yakın zamanda, kendim için böyle bir düzeni baştan tutuurmayı düşünüyorum, eşimle de konuştuk, baştan sık gidip alıştırırsak hep beklerler, asla yatılı kalmayalım mutlaka akşam eve dönelim vs diye.
o yatılı kalma derdinden ben ablasında yaşadım ablasına gidiyorduk aynı şehirdeyiz illa kalın da kalın ya sabah işe gidicem ona göre düzenim var laf anlamıyorlar o yüzden asssssla kalmayın orda

evimize taşınmıyorlar ama daha şimdiden her akşam bizde yiyin yemeği , yok şuraya gideriz şunu yaparız diye başladılar bile.
e desınler ne olacak
sankı benı cok severlermıs gıbı bana da demıslerdı bende herkesın kendı ev duzenı ıs guc bır hayat kosusturması zaten gorusuruz artık demıs hep ertelemıstım sonra zaten aramamaya basladılar

her cagırdıklarında gıdersenız gorusmeye baslarsınız sızın elınızde sureklı gorusmeyın sorun cozulur

aynı semte geliyorlar aramız max. 5 dakika olacak
Bence mesafeyi koyun çok gidip gelmeyin. Eşiniz gidip gelsin istediğinde. Arayı çok da uzatmadan belli aralıklarla görüşün siz. Eşi oğlu istediği zaman görüşür eşiniz. Aynı şehirde olduğu halde aralarında bir sorun olmadığı halde ayda 1 görüşenler varmış. Bir de bunu övünerek anlatıyor. Gelini anlıyorum da insan ailesini niye 1 ayda görür ki...

Baştan nasıl davranırsanız öyle gider ona göre çokta sıkıntı yaratmadan bir şekilde kendinize uydurın eşinizi. Ama eşiniz onlar için size patlayacak biriyse kendisi sürekli gitmek ister gibi geldi bana

cidden büyük konuşmamak gerekirmiş arkadaşlar.
geçen gün eşimin ailesi 1 ay kalmaya gelecek diye biri konu açmıştı oraya da yazmıştım ki benim için max. 1 hafta yeterli sonrasını düşünemiyorum diye. :110:
bugün bir de ne duyayım eşimin ailesi bulunduğumuz şehire taşınıyormuş eyvahlar olsun.:KK35:
kayınvalidem fitne fesat bir insan genel olarak görümceler de öyle. ne yapacağım bilmiyorum gözüm çok korktu. hayatımız ne şekilde değişir nasıl olur tecrübelerinizden yararlanmak isterim.
Siz başka şehre taşının mümkünse. 🙈

Back
X