- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
- Konu Sahibi Gelincik88
-
Eşiniz hatalı, arada denge kuramıyor aşırı anneci, sizi 3 aylık bebekle nasıl eve gönderiyor anlamadım.Yüregim parcalandi cok kötüyüm suan
Hayır sen kimseyi zorla sevmek zorunda değilsin canım ama eşinin hatri için saygı göster ama eşin gideceği zaman sen git çocuk duruyor de kaynananda biraz yüzünü as iki üç kere yap bidaha istemezler zaten biraz dişli olmak gerek canım senin bu geçtiğini yoldan bnde geçtimHanimlar ben cok bunaldim
Tepki vermek isteyenlere bastan diyeyim ben esimin ailesink hic bir zaman hor görmedim sevdim seviyorum. Esimin ailesi oldugu icindd saygj ve sevgi duymak zorundayim bunuda biliyorum.
Ben cok bunaldim
Esimi seviyorum oda cok iyidir bana karsi ailesiyle dengeyi her zaman saglar saglamaya calisir. Ezdirmemeye calisir.
1 görümcem var hep el üstünde tutulmus gözlerinden rahatsiz oldugu icin
Kayinvalidem yalniz ama karsi apartmanda yasiyor. Görümcem 50km kadar uzaklikta.
Hep istiyolar ki onlarin dedigi sekilde olsun hersey ve herkes görümcemin etrafinda dönsün kendisi evli ama kendi esinden cok benim esim alisverisini vs yapar.
Kabile hayati yasayalim isterler hep biarada hep elbirlik.
Bense sakinligi cekirdek aile olmayi seviyorum. Sadece esimin ailesine karsi degil. Misafirlige genelde cok gitmem.
Cok bunaldim hep ayni konular konusulur.
3bucuk aylik bebegim var hep görümcemin cocuklariyla kiyaslanir. Kardes kardese bile cok fark var....anlamiyolar onlar herseyi daha iyi biliyor....
Bebegimde benim gibi sakinligi seviyor onlar kucagina alinca agliyor. Aglasin sevelim diyolar ben dayanamiyorum aliyorum. Kucaklarindan aldigim icin ben kötü gelin oldum.
Bugün cok cok aglattilar yavrumu.
Suan esim kayinvalidede onlarla oturuyor sohbet ediyor. Ben evime geldim.
Basimi alip gidesim var o kadar bunaldim.
Eve girdim yavruma aglaya aglaya sarildim.
Abartmasanız ya.Yüregim parcalandi cok kötüyüm suan
Karsi apartmanda oturuyorlarmis zaten. Niye gönderemesin ? Durmak istemiyorsan koyar pusete gecer eve.Eşiniz hatalı, arada denge kuramıyor aşırı anneci, sizi 3 aylık bebekle nasıl eve gönderiyor anlamadım.
Ayrıca siz niye kvden gidiyorsunuz çocuk ağlıyor benim kucağımda dursun ana kuzusu o diye bastırın ayrıca ağlatmayın çocuğu göbek fıtığı olur halasını sevecek diye çocuğu fıtık yapamam biraz büyüsün sevildiğini anlayınca o da sever diyin.
Siz bastıracaksınız biraz baskın olun kuzu kuzu niye eve dönüyorsunuz ben olsam canına okurdum hepsinin bir de eve dönüp ağlamışsınız hay allah
Eşiniz hatalı, arada denge kuramıyor aşırı anneci, sizi 3 aylık bebekle nasıl eve gönderiyor anlamadım.
Ayrıca siz niye kvden gidiyorsunuz çocuk ağlıyor benim kucağımda dursun ana kuzusu o diye bastırın ayrıca ağlatmayın çocuğu göbek fıtığı olur halasını sevecek diye çocuğu fıtık yapamam biraz büyüsün sevildiğini anlayınca o da sever diyin.
Siz bastıracaksınız biraz baskın olun kuzu kuzu niye eve dönüyorsunuz ben olsam canına okurdum hepsinin bir de eve dönüp ağlamışsınız hay allah
Karsi apartmanda oturuyorlarmis zaten. Niye gönderemesin ? Durmak istemiyorsan koyar pusete gecer eve.
Burda okumustum ne yürüme mesafesi kadar yakin nede geldiklerinde yatili kalacak kadar uzak oturmali. Aynen öyle!Buradaki konular yüzünden kv görümce ve eltiyle aynı şehirde dahi oturmaya karşı fobim oluştu.
Bin kez söyledim Am yine söyleyeyim herkes kendi hayatıyla ilgilensin bu kadar milletin birbirine karışması nedir anlamıyorum.
bence hic kimse bile bile torununu aglatmak istemez. Demek ki sevmek istiyorlar. Ağlamasına kıyamamanız normal ama onlarda sevmesinler mi? Diger konularda haklı olabilirsiniz. esinizle konusmayı denemelisiniz..
Hanimlar ben cok bunaldim
Tepki vermek isteyenlere bastan diyeyim ben esimin ailesink hic bir zaman hor görmedim sevdim seviyorum. Esimin ailesi oldugu icindd saygj ve sevgi duymak zorundayim bunuda biliyorum.
Ben cok bunaldim
Esimi seviyorum oda cok iyidir bana karsi ailesiyle dengeyi her zaman saglar saglamaya calisir. Ezdirmemeye calisir.
1 görümcem var hep el üstünde tutulmus gözlerinden rahatsiz oldugu icin
Kayinvalidem yalniz ama karsi apartmanda yasiyor. Görümcem 50km kadar uzaklikta.
Hep istiyolar ki onlarin dedigi sekilde olsun hersey ve herkes görümcemin etrafinda dönsün kendisi evli ama kendi esinden cok benim esim alisverisini vs yapar.
Kabile hayati yasayalim isterler hep biarada hep elbirlik.
Bense sakinligi cekirdek aile olmayi seviyorum. Sadece esimin ailesine karsi degil. Misafirlige genelde cok gitmem.
Cok bunaldim hep ayni konular konusulur.
3bucuk aylik bebegim var hep görümcemin cocuklariyla kiyaslanir. Kardes kardese bile cok fark var....anlamiyolar onlar herseyi daha iyi biliyor....
Bebegimde benim gibi sakinligi seviyor onlar kucagina alinca agliyor. Aglasin sevelim diyolar ben dayanamiyorum aliyorum. Kucaklarindan aldigim icin ben kötü gelin oldum.
Bugün cok cok aglattilar yavrumu.
Suan esim kayinvalidede onlarla oturuyor sohbet ediyor. Ben evime geldim.
Basimi alip gidesim var o kadar bunaldim.
Eve girdim yavruma aglaya aglaya sarildim.
Neden göndersin, aile onlar canı sıkılınca morali bozulunca ortamı terkettirilecek oyuncakları değil, ailesinin yanında olması lazım, karşı apartmanda bile olsa 3 aylık bebekle yeni lohusadan çıkmış kadını moral bozukluğu ile eve göndermesinin nasıl bir açıklaması olabilir. Bazılarının kafa fezada cidden deKarsi apartmanda oturuyorlarmis zaten. Niye gönderemesin ? Durmak istemiyorsan koyar pusete gecer eve.
Hayır, çünkü izin vermedim mıncıklanmasına.Orda kalmak degil ben zaten gitmek bile istemiyordum yogun birgünden sonra aksam sakinlik istiyo yavrum.
Iyi oldu eve gelmemiz 1 saat sonra esimde geldi. Beni aglayarak gördü güzellikle anlattim.. bakalim simdilik anladi görünüyor
Benim aglamam konusuna gelince dün yani konuyu actigim gün bebek mevlidi okuttuk ve üstümüze gelen bebegimi kucagina almak isteyen minciklayan cok oldu. Iyice bunaldim!!
O yüzden agliyordum... hic basiniza gelmedimi??
Kayinvalide bebegi dovuyor sanacak sizi duyanda.. ne var kucagina aldiysa en dogal hakki.. bebektir tabi aglicaktir.. ozelikle aglatmiyordurKötü gelin oldum ah vah dersen daha çok çekersin...
Tepkinin koyacaksın, gerekirse mesafe koy, çok gitme...bahane mı yok...
3.5 aylık bebek sürekli emmek ister..kv gidince sürekli emzirme halinde ol yada uyut...o bebeğin annesi sensin, yani koruyucusu...sende koruyamazsan yazık değil mi?
Yerinizde olsam hatır gönül dinlemem, kırar geçerim herkesi....bir kere had bildirdin mı, bir daha hadsizlik yapan olmaz....
Ben ve bebeğim ağlayacağına onlar ağlasın...
3bucuk aylik bebek ağlaya ağlayamı alışıcak anlamadımda?Tamam bunalmis olabilirsiniz.. ama cocugunuz kayinvalideniz kucaginda agladi diye ne diye hemen kucaklarindan almaya calisiyorsunuz.. birakin cocugunuz kayinvalidenizede alissin 1 aglar 2 aglar.. cocuk ninesini sevmicek boyle yapmaya devam ederseniz.. kayinvalideniz size giciklanmasi icinde bence buyuk sebeb. Benim gelinimde hemen torunumu alsa kucagimdan bende gucenirdim.. birak sevsinler.. zarar vermezler
Kucak gezdirmeki oluyo ya babaannesi ne olacak iki sevseDedesi babannesi halasi olabilirler ama bebek agliyorsa da kucaklarinda tabi ki vermemekte haklisin. Minicik daha annesini ister tabi ki. Kiyamam ben ona ya hem zaten bu kadar kucuk bebek kucaktan kucaga gezdirilmez...
Kokusuna alissin ne var bunda. ? El degil kayinvalide. Torunudur alsin hevesini.. biz anne olarak bile bazen kucagimizdan birakmak istemiyor bakmalara doyamiyoruz.. sevmeyede kiyamiyoruz o ayri.. ama arada bir kucagina alsin. Gelin endiseli bakislarini kayinvalideden cekince. Kaynana zaten al kizim agliyor der3bucuk aylik bebek ağlaya ağlayamı alışıcak anlamadımda?
DemezKucak gezdirmeki oluyo ya babaannesi ne olacak iki sevse
Kokusuna alissin ne var bunda. ? El degil kayinvalide. Torunudur alsin hevesini.. biz anne olarak bile bazen kucagimizdan birakmak istemiyor bakmalara doyamiyoruz.. sevmeyede kiyamiyoruz o ayri.. ama arada bir kucagina alsin. Gelin endiseli bakislarini kayinvalideden cekince. Kaynana zaten al kizim agliyor der
Oyle babaannelerde mi var..? Insan torunun aglamasindan keyif alirmi hic? BilemiyorumDemez
hatta bebek ağladıkça dahada güler hoşuna gider
Konu sahibini anliyorum ben
Ben aglayan bir bebegi kokusuna alisacak diye kucagina vermem kimsenin bu kendi annemde olsa farketmez.. gordukce alisir.. herkesin kendi fikri. Bebegi en iyi annesi hisseder o rahatsizsa bu durumdan bebeginin aglamasi onu huzursuz ediyorsa almakta hakkidir. Siz verin ben vermem..bu kadar basit..Kucak gezdirmeki oluyo ya babaannesi ne olacak iki sevse
Kokusuna alissin ne var bunda. ? El degil kayinvalide. Torunudur alsin hevesini.. biz anne olarak bile bazen kucagimizdan birakmak istemiyor bakmalara doyamiyoruz.. sevmeyede kiyamiyoruz o ayri.. ama arada bir kucagina alsin. Gelin endiseli bakislarini kayinvalideden cekince. Kaynana zaten al kizim agliyor der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?