Esimin ailesi cok bunaldim😭

Yüregim parcalandi cok kötüyüm suan
Eşiniz hatalı, arada denge kuramıyor aşırı anneci, sizi 3 aylık bebekle nasıl eve gönderiyor anlamadım.
Ayrıca siz niye kvden gidiyorsunuz çocuk ağlıyor benim kucağımda dursun ana kuzusu o diye bastırın ayrıca ağlatmayın çocuğu göbek fıtığı olur halasını sevecek diye çocuğu fıtık yapamam biraz büyüsün sevildiğini anlayınca o da sever diyin.
Siz bastıracaksınız biraz baskın olun kuzu kuzu niye eve dönüyorsunuz ben olsam canına okurdum hepsinin bir de eve dönüp ağlamışsınız hay allah

Hayır sen kimseyi zorla sevmek zorunda değilsin canım ama eşinin hatri için saygı göster ama eşin gideceği zaman sen git çocuk duruyor de kaynananda biraz yüzünü as iki üç kere yap bidaha istemezler zaten biraz dişli olmak gerek canım senin bu geçtiğini yoldan bnde geçtim

Karsi apartmanda oturuyorlarmis zaten. Niye gönderemesin ? Durmak istemiyorsan koyar pusete gecer eve.

Karsi apartmanda oturuyorlarmis zaten. Niye gönderemesin ? Durmak istemiyorsan koyar pusete gecer eve.

Orda kalmak degil ben zaten gitmek bile istemiyordum yogun birgünden sonra aksam sakinlik istiyo yavrum.
Iyi oldu eve gelmemiz 1 saat sonra esimde geldi. Beni aglayarak gördü güzellikle anlattim.. bakalim simdilik anladi görünüyor
Benim aglamam konusuna gelince dün yani konuyu actigim gün bebek mevlidi okuttuk ve üstümüze gelen bebegimi kucagina almak isteyen minciklayan cok oldu. Iyice bunaldim!!
O yüzden agliyordum... hic basiniza gelmedimi??

Burda okumustum ne yürüme mesafesi kadar yakin nede geldiklerinde yatili kalacak kadar uzak oturmali. Aynen öyle!

bence hic kimse bile bile torununu aglatmak istemez. Demek ki sevmek istiyorlar. Ağlamasına kıyamamanız normal ama onlarda sevmesinler mi? Diger konularda haklı olabilirsiniz. esinizle konusmayı denemelisiniz..

Evet sevmesinler. Cidden torunu sevselerdi, aglatmak istemezlerdi. Bu nasil bir tezzatlik? Sevmek ille kucaga almak ilemi oluyor? Bebegi rahat biraksalar zaten zaman ile bebek alisir. Bu sekilde konu sahibide geriliyor, bebekte geriliyor.

3,5 aylık bebeğin annesi dışındaki insanların kucağında ağlaması çok normal değil mi?

Bence çok gerekli durum olmadıkça başkalarının biraz beklemesi gerekiyor. Tüm mikroplara açık bebekler ve vücutları çok hassas öyle kucaktan kucağa dolaşması çok saçma. Keşke eşinizin ailesi biraz daha anlayışlı olsa. Siz de doğrudan muhatap olmadan esiniz aracılığıyla sakince anlatmaya çalışın. Biraz ele avuca gelsin doya doya seversiniz ama şimdi daha sevilme zamanı değil, bu kadar ağlaması çok zararlı bebekler için. Güven duygusu zarar görüyor geceleri çok huzursuz oluyor hatta gelecekteki psikolojisini de etkileniyormus diye ifade etmeye çalışın, üzülmeyin düzene girer mutlaka.

Neden göndersin, aile onlar canı sıkılınca morali bozulunca ortamı terkettirilecek oyuncakları değil, ailesinin yanında olması lazım, karşı apartmanda bile olsa 3 aylık bebekle yeni lohusadan çıkmış kadını moral bozukluğu ile eve göndermesinin nasıl bir açıklaması olabilir. Bazılarının kafa fezada cidden de

Hayır, çünkü izin vermedim mıncıklanmasına.
Konuyu yarım anlattığınız için de neden ağladığınız anlaşılmadı.
Hem ağlarım hem giderim yapmışsınız size söylenecek birşey yok maalesef.

Tamam bunalmis olabilirsiniz.. ama cocugunuz kayinvalideniz kucaginda agladi diye ne diye hemen kucaklarindan almaya calisiyorsunuz.. birakin cocugunuz kayinvalidenizede alissin 1 aglar 2 aglar.. cocuk ninesini sevmicek boyle yapmaya devam ederseniz.. kayinvalideniz size giciklanmasi icinde bence buyuk sebeb. Benim gelinimde hemen torunumu alsa kucagimdan bende gucenirdim.. birak sevsinler.. zarar vermezler

Kayinvalide bebegi dovuyor sanacak sizi duyanda.. ne var kucagina aldiysa en dogal hakki.. bebektir tabi aglicaktir.. ozelikle aglatmiyordur

Biraz insaf ya.. kendi babaannelerimizde pay bicelim.. nasil severler bizi kendi evlatlarindan ustun tutarlar.. tabikide sevecekler bebek agladi diye hemen kucaktan almakta nedir.. zaten durmayinca kvdesi annesine verecektir

Tabiki sevecek de evladı ağlayınca dayanamaz insan. Buradaki arkadaşlar karşınızda evladımız ağladığında ne kadar duyarsız kalırsınız içiniz acır . Benim evladım yok ama olsaydı bende alırdım kucaklarından. Bi dönem ben de aynı ailesi ile sürekli beraberdim ördek aile gibi . Ama çok şükür başka şehire taşındım kurtuldum.

Dedesi babannesi halasi olabilirler ama bebek agliyorsa da kucaklarinda tabi ki vermemekte haklisin. Minicik daha annesini ister tabi ki. Kiyamam ben ona ya hem zaten bu kadar kucuk bebek kucaktan kucaga gezdirilmez...

3bucuk aylik bebek ağlaya ağlayamı alışıcak anlamadımda?

Dedesi babannesi halasi olabilirler ama bebek agliyorsa da kucaklarinda tabi ki vermemekte haklisin. Minicik daha annesini ister tabi ki. Kiyamam ben ona ya hem zaten bu kadar kucuk bebek kucaktan kucaga gezdirilmez...
Kucak gezdirmeki oluyo ya babaannesi ne olacak iki sevse
3bucuk aylik bebek ağlaya ağlayamı alışıcak anlamadımda?
Kokusuna alissin ne var bunda. ? El degil kayinvalide. Torunudur alsin hevesini.. biz anne olarak bile bazen kucagimizdan birakmak istemiyor bakmalara doyamiyoruz.. sevmeyede kiyamiyoruz o ayri.. ama arada bir kucagina alsin. Gelin endiseli bakislarini kayinvalideden cekince. Kaynana zaten al kizim agliyor der

Demez
hatta bebek ağladıkça dahada güler hoşuna gider
Konu sahibini anliyorum ben

Ben aglayan bir bebegi kokusuna alisacak diye kucagina vermem kimsenin bu kendi annemde olsa farketmez.. gordukce alisir.. herkesin kendi fikri. Bebegi en iyi annesi hisseder o rahatsizsa bu durumdan bebeginin aglamasi onu huzursuz ediyorsa almakta hakkidir. Siz verin ben vermem..bu kadar basit..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…