- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi Gelincik88
-
Illaki.. ama yinede gucendirmeden anne durmuyor herhalde alayim istersen demek daha makbuldur. Oda verecektir illaki.. kimse huzursuz olmazsin yanlis anlasilmazsin..Ben aglayan bir bebegi kokusuna alisacak diye kucagina vermem kimsenin bu kendi annemde olsa farketmez.. gordukce alisir.. herkesin kendi fikri. Bebegi en iyi annesi hisseder o rahatsizsa bu durumdan bebeginin aglamasi onu huzursuz ediyorsa almakta hakkidir. Siz verin ben vermem..bu kadar basit..
Kucak gezdirmeki oluyo ya babaannesi ne olacak iki sevse
Kokusuna alissin ne var bunda. ? El degil kayinvalide. Torunudur alsin hevesini.. biz anne olarak bile bazen kucagimizdan birakmak istemiyor bakmalara doyamiyoruz.. sevmeyede kiyamiyoruz o ayri.. ama arada bir kucagina alsin. Gelin endiseli bakislarini kayinvalideden cekince. Kaynana zaten al kizim agliyor der
Sizde ordaymissiniz gibi yazmissiniz.. tabi goz onune getirip yorumluyorum.. kayinvalide ne diye kotu gelin desin.. kucagindan alma seklide onemli.. ocuden cocugu kurtarir gibi aldiysa.. kim olsa alinirel kadar bebek babaanne kokusuna neden alissin yahu. cok gereksiz.
durup durup herkese bi cevap yazmissiniz.
sanki ordaydiniz gördünüz hepsini gibi. annesi o, o nasil isterse öyle olur. ayrica bebek aglatilmaz. aglar aglar susar diye bi olay yok orda. annesine ihtiyaç duyuyodur guvende hissetmiyodur agliyodur. buyuyunc sevsinler. kimsey bi yere kacirmiyo çocuğu
TakmaHanimlar ben cok bunaldim
Tepki vermek isteyenlere bastan diyeyim ben esimin ailesink hic bir zaman hor görmedim sevdim seviyorum. Esimin ailesi oldugu icindd saygj ve sevgi duymak zorundayim bunuda biliyorum.
Ben cok bunaldim
Esimi seviyorum oda cok iyidir bana karsi ailesiyle dengeyi her zaman saglar saglamaya calisir. Ezdirmemeye calisir.
1 görümcem var hep el üstünde tutulmus gözlerinden rahatsiz oldugu icin
Kayinvalidem yalniz ama karsi apartmanda yasiyor. Görümcem 50km kadar uzaklikta.
Hep istiyolar ki onlarin dedigi sekilde olsun hersey ve herkes görümcemin etrafinda dönsün kendisi evli ama kendi esinden cok benim esim alisverisini vs yapar.
Kabile hayati yasayalim isterler hep biarada hep elbirlik.
Bense sakinligi cekirdek aile olmayi seviyorum. Sadece esimin ailesine karsi degil. Misafirlige genelde cok gitmem.
Cok bunaldim hep ayni konular konusulur.
3bucuk aylik bebegim var hep görümcemin cocuklariyla kiyaslanir. Kardes kardese bile cok fark var....anlamiyolar onlar herseyi daha iyi biliyor....
Bebegimde benim gibi sakinligi seviyor onlar kucagina alinca agliyor. Aglasin sevelim diyolar ben dayanamiyorum aliyorum. Kucaklarindan aldigim icin ben kötü gelin oldum.
Bugün cok cok aglattilar yavrumu.
Suan esim kayinvalidede onlarla oturuyor sohbet ediyor. Ben evime geldim.
Basimi alip gidesim var o kadar bunaldim.
Eve girdim yavruma aglaya aglaya sarildim.
Ama anladigim kadariyla bunlar aglamasina ragmen onlarda kalsin istiyorlar aglamaktan mahvoldu yavrum yazmis ben ona uzuldum. Yani zaten onlarin kendiliginden vermeleri lazim. Benim bebegimde durmazdi hemen verirlerdi ama vermezlerse de ben ceker alirim aglatmak dogru degil. Hem daha gercekten minik mikrop bile kapar. Ben o kadar kucukken cok tedirgin oluyordum operler filan diye allah korusun. Gecen tv de vardi bir bebegi opmus buyuklerden biri hastalik kapmis beyininden rahatsizlandi bebek hem de geri donusu olmayan bir hastalik kapti.Illaki.. ama yinede gucendirmeden anne durmuyor herhalde alayim istersen demek daha makbuldur. Oda verecektir illaki.. kimse huzursuz olmazsin yanlis anlasilmazsin..
Hanimlar ben cok bunaldim
Tepki vermek isteyenlere bastan diyeyim ben esimin ailesink hic bir zaman hor görmedim sevdim seviyorum. Esimin ailesi oldugu icindd saygj ve sevgi duymak zorundayim bunuda biliyorum.
Ben cok bunaldim
Esimi seviyorum oda cok iyidir bana karsi ailesiyle dengeyi her zaman saglar saglamaya calisir. Ezdirmemeye calisir.
1 görümcem var hep el üstünde tutulmus gözlerinden rahatsiz oldugu icin
Kayinvalidem yalniz ama karsi apartmanda yasiyor. Görümcem 50km kadar uzaklikta.
Hep istiyolar ki onlarin dedigi sekilde olsun hersey ve herkes görümcemin etrafinda dönsün kendisi evli ama kendi esinden cok benim esim alisverisini vs yapar.
Kabile hayati yasayalim isterler hep biarada hep elbirlik.
Bense sakinligi cekirdek aile olmayi seviyorum. Sadece esimin ailesine karsi degil. Misafirlige genelde cok gitmem.
Cok bunaldim hep ayni konular konusulur.
3bucuk aylik bebegim var hep görümcemin cocuklariyla kiyaslanir. Kardes kardese bile cok fark var....anlamiyolar onlar herseyi daha iyi biliyor....
Bebegimde benim gibi sakinligi seviyor onlar kucagina alinca agliyor. Aglasin sevelim diyolar ben dayanamiyorum aliyorum. Kucaklarindan aldigim icin ben kötü gelin oldum.
Bugün cok cok aglattilar yavrumu.
Suan esim kayinvalidede o
Eşiniz hatalı, arada denge kuramıyor aşırı anneci, sizi 3 aylık bebekle nasıl eve gönderiyor anlamadım.
Ayrıca siz niye kvden gidiyorsunuz çocuk ağlıyor benim kucağımda dursun ana kuzusu o diye bastırın ayrıca ağlatmayın çocuğu göbek fıtığı olur halasını sevecek diye çocuğu fıtık yapamam biraz büyüsün sevildiğini anlayınca o da sever diyin.
Siz bastıracaksınız biraz baskın olun kuzu kuzu niye eve dönüyorsunuz ben olsam canına okurdum hepsinin bir de eve dönüp ağlamışsınız hay allah
Allah korusun opulmesine bende karsiyim..Ama anladigim kadariyla bunlar aglamasina ragmen onlarda kalsin istiyorlar aglamaktan mahvoldu yavrum yazmis ben ona uzuldum. Yani zaten onlarin kendiliginden vermeleri lazim. Benim bebegimde durmazdi hemen verirlerdi ama vermezlerse de ben ceker alirim aglatmak dogru degil. Hem daha gercekten minik mikrop bile kapar. Ben o kadar kucukken cok tedirgin oluyordum operler filan diye allah korusun. Gecen tv de vardi bir bebegi opmus buyuklerden biri hastalik kapmis beyininden rahatsizlandi bebek hem de geri donusu olmayan bir hastalik kapti.
Sizde ordaymissiniz gibi yazmissiniz.. tabi goz onune getirip yorumluyorum.. kayinvalide ne diye kotu gelin desin.. kucagindan alma seklide onemli.. ocuden cocugu kurtarir gibi aldiysa.. kim olsa alinir
Ama o mantikta biri oper bence. Ama kvni sevmen ne guzel ya ozendim sana.Allah korusun opulmesine bende karsiyim..
Vallah ben calisan bir aneydim mecburen kayinvalidem bakiyordu.. kayinvalidem bebegi opmelere kiyamazdi.. cok seviyor torununu.. bazen bebek benim kucagmdan aglarken daha o diyordu kizim ver istersen diye.. ne bilimm.. bebek belki agrisi var ondan agliyor.. babaanne hic haz duyarmi bebek agliyor diyeKısacası bebek aglaya aglaya alıstırılmaz. Ayrica onlarin kokusu diye bir sey yok anne kokusu olur. Onlarin kokusunu almasin zaten oyle bir ihtiyaci yok. Uzaktan sevsinler simdilik vermeyin bebeginizi bende vermem.
Bilmiyorum yorumlar bana abbes geliyor.. ben kaynanami cok sevdigime herhalde
Canim kalp kirmaya degmez babaanne oda.guzel dile anlati versin.esim de dahil "seveyim" diye beni isteyen minicik bebegi alamaz kucağımdan. sevmeyiversinler.
insanlar hevesini alacak diye benim çocuğum niye aglasin. iki yaşına kadar cocuk anneyle yapışık olur. isterse başkalarıyla iletisime gecer. kucaklarina gider. sever. ne olursa olsun bebeğe de saygı duymak zorundayız.
hiç bir anne durup dururken çekiştirmez çocuğunu ki konu sahibi surekli aglatiyolar demis. surekliyse tabiki ocuden kaciriyo gibi kaçıracaklar zira öcü onlar bebek icin.
Yok sasiriyorum.. hepimiz babaanne olacaz insaallah insan bebegi aglatmak istermi. Bakmaya kiyamaz.. ne kusuru canim tabii senin aklina direk senin yasadigin geldi dogal olarak... bende o yonde hic kotu bisey yasamadigima Allaha sukur.. kayinbabana diyecek kelime bulamiyorum canim !!!maşallah diyeyim iliskinize. maalesef herkes sizin kadar sansli degil. benim kayınpederim de hoduktur bebek konusunda. 15 günlük bebegi uyurken tokatlayip uyandirmaya calisti
yani burda konu açılınca herkesin gözünün önüne yaşadığı bildiği gelir. konu sahibi cok yanli olsa kıskançlık yapsa zaten haksizsin derlerdi.
size de sert cikmak istemedim kusura bakmayin. ama ulkece sizin anlattığınız gibi iyi niyetli insana hasretiz çoğumuz
Inan bende oyle dusunuyorum..Biraz abartmışsın 3.5 aylık bebek daha anneyi ayırt edemiyor onlarda zaten torunlarına zarar verecek kadar cani insanlar değillerdir yani belki bebek acıkmıltır onlar kucaga aldı diye niye ağlasın ki.
GelmediOrda kalmak degil ben zaten gitmek bile istemiyordum yogun birgünden sonra aksam sakinlik istiyo yavrum.
Iyi oldu eve gelmemiz 1 saat sonra esimde geldi. Beni aglayarak gördü güzellikle anlattim.. bakalim simdilik anladi görünüyor
Benim aglamam konusuna gelince dün yani konuyu actigim gün bebek mevlidi okuttuk ve üstümüze gelen bebegimi kucagina almak isteyen minciklayan cok oldu. Iyice bunaldim!!
O yüzden agliyordum... hic basiniza gelmedimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?