Esimin ailesi cok bunaldim😭

Illaki.. ama yinede gucendirmeden anne durmuyor herhalde alayim istersen demek daha makbuldur. Oda verecektir illaki.. kimse huzursuz olmazsin yanlis anlasilmazsin..

el kadar bebek babaanne kokusuna neden alissin yahu. cok gereksiz.

durup durup herkese bi cevap yazmissiniz.

sanki ordaydiniz gördünüz hepsini gibi. annesi o, o nasil isterse öyle olur. ayrica bebek aglatilmaz. aglar aglar susar diye bi olay yok orda. annesine ihtiyaç duyuyodur guvende hissetmiyodur agliyodur. buyuyunc sevsinler. kimsey bi yere kacirmiyo çocuğu

Sizde ordaymissiniz gibi yazmissiniz.. tabi goz onune getirip yorumluyorum.. kayinvalide ne diye kotu gelin desin.. kucagindan alma seklide onemli.. ocuden cocugu kurtarir gibi aldiysa.. kim olsa alinir

Takma

Ağlasın sevelim mi? Yok daha neler.Ne biçim insanlar var ya ?! Görüşün ama kucaklarına vermeyin.Çocuğunuz onlara alışsın yalnız kalmayın çocuğunuzla beraber siz de gidin ama siz istediğiniz ölçüde gidin.Kucaklarına da vermeyin.Bu arada eşinizin ailesini sevmek zorunda da değilsiniz.Saygı gösterin yeter.

Illaki.. ama yinede gucendirmeden anne durmuyor herhalde alayim istersen demek daha makbuldur. Oda verecektir illaki.. kimse huzursuz olmazsin yanlis anlasilmazsin..
Ama anladigim kadariyla bunlar aglamasina ragmen onlarda kalsin istiyorlar aglamaktan mahvoldu yavrum yazmis ben ona uzuldum. Yani zaten onlarin kendiliginden vermeleri lazim. Benim bebegimde durmazdi hemen verirlerdi ama vermezlerse de ben ceker alirim aglatmak dogru degil. Hem daha gercekten minik mikrop bile kapar. Ben o kadar kucukken cok tedirgin oluyordum operler filan diye allah korusun. Gecen tv de vardi bir bebegi opmus buyuklerden biri hastalik kapmis beyininden rahatsizlandi bebek hem de geri donusu olmayan bir hastalik kapti.

Allah korusun opulmesine bende karsiyim..

Sizde ordaymissiniz gibi yazmissiniz.. tabi goz onune getirip yorumluyorum.. kayinvalide ne diye kotu gelin desin.. kucagindan alma seklide onemli.. ocuden cocugu kurtarir gibi aldiysa.. kim olsa alinir

esim de dahil "seveyim" diye beni isteyen minicik bebegi alamaz kucağımdan. sevmeyiversinler.
insanlar hevesini alacak diye benim çocuğum niye aglasin. iki yaşına kadar cocuk anneyle yapışık olur. isterse başkalarıyla iletisime gecer. kucaklarina gider. sever. ne olursa olsun bebeğe de saygı duymak zorundayız.

hiç bir anne durup dururken çekiştirmez çocuğunu ki konu sahibi surekli aglatiyolar demis. surekliyse tabiki ocuden kaciriyo gibi kaçıracaklar zira öcü onlar bebek icin.

Kısacası bebek aglaya aglaya alıstırılmaz. Ayrica onlarin kokusu diye bir sey yok anne kokusu olur. Onlarin kokusunu almasin zaten oyle bir ihtiyaci yok. Uzaktan sevsinler simdilik vermeyin bebeginizi bende vermem.
Vallah ben calisan bir aneydim mecburen kayinvalidem bakiyordu.. kayinvalidem bebegi opmelere kiyamazdi.. cok seviyor torununu.. bazen bebek benim kucagmdan aglarken daha o diyordu kizim ver istersen diye.. ne bilimm.. bebek belki agrisi var ondan agliyor.. babaanne hic haz duyarmi bebek agliyor diye

Bilmiyorum yorumlar bana abbes geliyor.. ben kaynanami cok sevdigime herhalde

maşallah diyeyim iliskinize. maalesef herkes sizin kadar sansli degil. benim kayınpederim de hoduktur bebek konusunda. 15 günlük bebegi uyurken tokatlayip uyandirmaya calisti

yani burda konu açılınca herkesin gözünün önüne yaşadığı bildiği gelir. konu sahibi cok yanli olsa kıskançlık yapsa zaten haksizsin derlerdi.

size de sert cikmak istemedim kusura bakmayin. ama ulkece sizin anlattığınız gibi iyi niyetli insana hasretiz çoğumuz

Canim kalp kirmaya degmez babaanne oda.guzel dile anlati versin.

Yok sasiriyorum.. hepimiz babaanne olacaz insaallah insan bebegi aglatmak istermi. Bakmaya kiyamaz.. ne kusuru canim tabii senin aklina direk senin yasadigin geldi dogal olarak... bende o yonde hic kotu bisey yasamadigima Allaha sukur.. kayinbabana diyecek kelime bulamiyorum canim !!!

Biraz abartmışsın 3.5 aylık bebek daha anneyi ayırt edemiyor onlarda zaten torunlarına zarar verecek kadar cani insanlar değillerdir yani belki bebek acıkmıltır onlar kucaga aldı diye niye ağlasın ki.

Gelmedi

Bebekler yaķın eşrafı taniyarak doğarlar. Aç ise, alır doyurursunuz. Ama babane kucağinda ağladı diye almak bana tuhaf geldi. Siz annesisiniz evet ama onun babası, babanesi, dedesi de var.

Ben her fıraatta ailesini bilmesinden tarafım. Bol bol da vakit geçirmelerine imkan sağlıyorum. O yüzden sizinle empati yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…