Esimin ailesi cok bunaldim😭

Artık evliliklerde mahremiyet özel hayat diye bişey kalmadı.... Evlenmenin amacını onlar yanlış anlamışlar eşinle bu konuyu konuştunmu hiç? Bence güzel bir dille halini anlat kendi hayatınızıda ikiniz beraber yaşamak istediğini söyle herşey dozunda kalmalı yerinde olsam hele çocuğumu kesinlikle ağlatmalarına izin vermezdim
Sevilecekse insan gibi dozunda sevilir
Ağlatarak sevmekden zevk mi alıyolar
Küçücük bebe onun şuan tek ihtiyacı ana kokusu... İşte insanlar bişeyin dozunu kaçırdığı anda huzursuzluklar başlıyor
Gerektiği yerde tavrını koy ki anlasınlar
Herkes yerini bilmeli.... Afedersiniz b.kunu çıkarmanın kimseye bir faydası yok

Almasinlar canim
Bana gelince susuyor bebek demek ki onlar sıkıştırip seviyorlar bagirarak konusuyolar benim yavrum bunlara aliskim degil.
Ben baskasinin bebeginide kucagima alip ortaya bagira bagira laf yetistirmem.
Görümcemin en kücük oglu hala pesimden ayrilmaz.
Ben cocuklarin hizasina inip dinlerim cünkü onlari birey yerine koyarim. Bunun dogru oldugunu düşündüğüm icin haa annesi farkli düşünür yapmaz onun tercihi....

Hele bide çocuk doğar doğmaz hemen koşup gelenlere ayrı sinir olurum gel kardeşim gel ama zamanında gel
Bide çat kapı gelirlerya yahu kadın yeni doğum yapmış ağrısı sızısı var kendine bile bakacak halde değil evinde muhtemelen pijamayla gecelikle dolaşır zaten boyna emzirmekle meşgul.... hadi onuda geçtim geliyosan bari bir tas yemek götür kadıncağızada bir faydan dokunsun dimi yapanlara sözüm yok ama bu kadar meraklı ve bencil olmakda iyi bişey değil

Sizin istekleriniz gayet normal. Kendi aileniz var ve kendi düzeninizi yaşamak istiyorsunuz. Sürekli onlarla birlikte olmak zorunda değilsiniz. İlk olarak ziyaretlerinizi haftada 1 e indirin ama bunu eşinizle mantıklı konuşarak kararlaştırın. Kendisi istiyorsa ne zaman giderse gitsin kısıtlamayın. Zamanla alışacaktır.

Vallah bende oyle dediniz demedmki.. empati kurmaya calisiyorum..psikopat olmadigi surece bir babaanne cocugunu aglatmaz demek istedim.. bizler babaanne kucaginda buyuduk belkide bu yuzden boyle dusunuyorum
Ben babaanne kucaginda buyumedim acaba ondan mi boyleyim. Ogluma da babannesi bakmadi annem hasta haliyle bakmaya calisiyor yanina da bir tane bakici tuttum. Ben istemedim babannesinin bakmasini. Muhattap olmamak adina.anneme de kiyamadim bir tane de yardimci bayan tuttum.

Evet olabilir.. benimde kaynanam cok iyi diye boyle yorumluyo olabilirim babaannem bizi cok severdi.. simartirdi.. annem ise disiplinlidir.. dogal olarak ben bu tur seyleri problem etmem.. yok bebek agladı diye ocuden kacirio gibi bebegi almam.. hayat kisa canim kalp kirmamak lazim..

Çok haklısınız ben de çok bunalırım böyle koloni halinde yaşamak nedir yani. Bir de 3,5 aylık bebekte kıyaslama yapacak ne buluyorlar ki tuhaf doğrusu.

Ya hala öcüden kacirir gibi deyip olayi saptirma pesindesin.. ama neyse daha fazla ne demek istedigim hakkinda kendimi yoramiycam.. cok farkli yerlerden bakıyoruz. Zaten bebeginin aglamasinin hicbir onemi yok.. aglasin ne olacak ki degil mi alisir zorla catlasin huzursuz olsun yeter ki babannesi sevsin aman babanne kokusu cok degerli cok kıymetli... anne dedigin ne ki babaanne olsun yeter ki anne olmasa da olur aslinda. Iyi gecelerr...bu da son mesajimdi..

Hepinize cok tesekkür ederim.
2 günde kendime geldim biraz.
Ben bundan sonra bebegimi kimsenin aglatmasina izin vermiyecegim tatli dille dener sonuna kadar giderim...
Ben kendimi sindirmicem onlarin fikirleri farkli olabilir benim fikirlerime düsüncelerime onlarda saygi duymak zorunda!

Ben hic aglaya aglaya catlasin bebek diyormuyum...asil sen saptiriyorsun.. anne olmasada olur aslindaymis.. ben boyle birsey demedim.. saptiran sensin! Ben insanlari kirmadan kibarca anlatsak zaten anlayacaktir diyorum..

Aynen kuzum bebegini en iyi sen hissedebilirsin. Esini de ailesini de taniyan sensin. Biz ne desek bos aslinda. Sen annelik ic gudulerinle icinden geldigi gibi bebegini de esinin ailesini de uzmeden davranirsin. Dogumda daha yeni aslinda hassas zamanlarin.

Biraz abartmışsın 3.5 aylık bebek daha anneyi ayırt edemiyor onlarda zaten torunlarına zarar verecek kadar cani insanlar değillerdir yani belki bebek acıkmıltır onlar kucaga aldı diye niye ağlasın ki.
Sizin çocuğunuz var mı? Bebekler annelerini ayırd edebilirler. Tüm insanlar iyi babaanne anneanne dede olamaz. Herkes farklıdır. Demek ki çok sikistirmislar konu sahibini ve bebeğini.

Evinizi uzağa taşıma ihtimaliniz yok mu. Eşiniz nereli sanki biraz doğu kültürü varmış gibi geldi bana. Doğuda ilişkiler cok sıkı olur çünkü. Kayınvalidenizle düzgün bir şekilde konussanız diyecegım ama ters de tepebilir en iyisi taşınmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…