- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Gelincik88
-
Almasinlar canimMerakımı mazur görün de bebek hiç kucağınıza da ağlamıyor mu ?
Kayınvalideniz de zevkine ağlatmıyordur değil mi?
Çok fazla hassas davranmışsınız. Emin olun şu yazdıklarınızı okusalar kucaklarına dahi almazlar.
Hanimlar ben cok bunaldim
Tepki vermek isteyenlere bastan diyeyim ben esimin ailesink hic bir zaman hor görmedim sevdim seviyorum. Esimin ailesi oldugu icindd saygj ve sevgi duymak zorundayim bunuda biliyorum.
Ben cok bunaldim
Esimi seviyorum oda cok iyidir bana karsi ailesiyle dengeyi her zaman saglar saglamaya calisir. Ezdirmemeye calisir.
1 görümcem var hep el üstünde tutulmus gözlerinden rahatsiz oldugu icin
Kayinvalidem yalniz ama karsi apartmanda yasiyor. Görümcem 50km kadar uzaklikta.
Hep istiyolar ki onlarin dedigi sekilde olsun hersey ve herkes görümcemin etrafinda dönsün kendisi evli ama kendi esinden cok benim esim alisverisini vs yapar.
Kabile hayati yasayalim isterler hep biarada hep elbirlik.
Bense sakinligi cekirdek aile olmayi seviyorum. Sadece esimin ailesine karsi degil. Misafirlige genelde cok gitmem.
Cok bunaldim hep ayni konular konusulur.
3bucuk aylik bebegim var hep görümcemin cocuklariyla kiyaslanir. Kardes kardese bile cok fark var....anlamiyolar onlar herseyi daha iyi biliyor....
Bebegimde benim gibi sakinligi seviyor onlar kucagina alinca agliyor. Aglasin sevelim diyolar ben dayanamiyorum aliyorum. Kucaklarindan aldigim icin ben kötü gelin oldum.
Bugün cok cok aglattilar yavrumu.
Suan esim kayinvalidede onlarla oturuyor sohbet ediyor. Ben evime geldim.
Basimi alip gidesim var o kadar bunaldim.
Eve girdim yavruma aglaya aglaya sarildim.
Ben babaanne kucaginda buyumedim acaba ondan mi boyleyim. Ogluma da babannesi bakmadi annem hasta haliyle bakmaya calisiyor yanina da bir tane bakici tuttum. Ben istemedim babannesinin bakmasini. Muhattap olmamak adina.anneme de kiyamadim bir tane de yardimci bayan tuttum.Vallah bende oyle dediniz demedmki.. empati kurmaya calisiyorum..psikopat olmadigi surece bir babaanne cocugunu aglatmaz demek istedim.. bizler babaanne kucaginda buyuduk belkide bu yuzden boyle dusunuyorum
Çok haklısınız ben de çok bunalırım böyle koloni halinde yaşamak nedir yani. Bir de 3,5 aylık bebekte kıyaslama yapacak ne buluyorlar ki tuhaf doğrusu.Hanimlar ben cok bunaldim
Tepki vermek isteyenlere bastan diyeyim ben esimin ailesink hic bir zaman hor görmedim sevdim seviyorum. Esimin ailesi oldugu icindd saygj ve sevgi duymak zorundayim bunuda biliyorum.
Ben cok bunaldim
Esimi seviyorum oda cok iyidir bana karsi ailesiyle dengeyi her zaman saglar saglamaya calisir. Ezdirmemeye calisir.
1 görümcem var hep el üstünde tutulmus gözlerinden rahatsiz oldugu icin
Kayinvalidem yalniz ama karsi apartmanda yasiyor. Görümcem 50km kadar uzaklikta.
Hep istiyolar ki onlarin dedigi sekilde olsun hersey ve herkes görümcemin etrafinda dönsün kendisi evli ama kendi esinden cok benim esim alisverisini vs yapar.
Kabile hayati yasayalim isterler hep biarada hep elbirlik.
Bense sakinligi cekirdek aile olmayi seviyorum. Sadece esimin ailesine karsi degil. Misafirlige genelde cok gitmem.
Cok bunaldim hep ayni konular konusulur.
3bucuk aylik bebegim var hep görümcemin cocuklariyla kiyaslanir. Kardes kardese bile cok fark var....anlamiyolar onlar herseyi daha iyi biliyor....
Bebegimde benim gibi sakinligi seviyor onlar kucagina alinca agliyor. Aglasin sevelim diyolar ben dayanamiyorum aliyorum. Kucaklarindan aldigim icin ben kötü gelin oldum.
Bugün cok cok aglattilar yavrumu.
Suan esim kayinvalidede onlarla oturuyor sohbet ediyor. Ben evime geldim.
Basimi alip gidesim var o kadar bunaldim.
Eve girdim yavruma aglaya aglaya sarildim.
Ya hala öcüden kacirir gibi deyip olayi saptirma pesindesin.. ama neyse daha fazla ne demek istedigim hakkinda kendimi yoramiycam.. cok farkli yerlerden bakıyoruz. Zaten bebeginin aglamasinin hicbir onemi yok.. aglasin ne olacak ki degil mi alisir zorla catlasin huzursuz olsun yeter ki babannesi sevsin aman babanne kokusu cok degerli cok kıymetli... anne dedigin ne ki babaanne olsun yeter ki anne olmasa da olur aslinda. Iyi gecelerr...bu da son mesajimdi..Evet olabilir.. benimde kaynanam cok iyi diye boyle yorumluyo olabilirimbabaannem bizi cok severdi.. simartirdi.. annem ise disiplinlidir.. dogal olarak ben bu tur seyleri problem etmem.. yok bebek agladı diye ocuden kacirio gibi bebegi almam.. hayat kisa canim kalp kirmamak lazim..
Ben hic aglaya aglaya catlasin bebek diyormuyum...asil sen saptiriyorsun.. anne olmasada olur aslindaymis.. ben boyle birsey demedim.. saptiran sensin! Ben insanlari kirmadan kibarca anlatsak zaten anlayacaktir diyorum..Ya hala öcüden kacirir gibi deyip olayi saptirma pesindesin.. ama neyse daha fazla ne demek istedigim hakkinda kendimi yoramiycam.. cok farkli yerlerden bakıyoruz. Zaten bebeginin aglamasinin hicbir onemi yok.. aglasin ne olacak ki degil mi alisir zorla catlasin huzursuz olsun yeter ki babannesi sevsin aman babanne kokusu cok degerli cok kıymetli... anne dedigin ne ki babaanne olsun yeter ki anne olmasa da olur aslinda. Iyi gecelerr...bu da son mesajimdi..
Aynen kuzum bebegini en iyi sen hissedebilirsin. Esini de ailesini de taniyan sensin. Biz ne desek bos aslinda. Sen annelik ic gudulerinle icinden geldigi gibi bebegini de esinin ailesini de uzmeden davranirsin. Dogumda daha yeni aslinda hassas zamanlarin.Hepinize cok tesekkür ederim.
2 günde kendime geldim biraz.
Ben bundan sonra bebegimi kimsenin aglatmasina izin vermiyecegim tatli dille dener sonuna kadar giderim...
Ben kendimi sindirmicem onlarin fikirleri farkli olabilir benim fikirlerime düsüncelerime onlarda saygi duymak zorunda!
Sizin çocuğunuz var mı? Bebekler annelerini ayırd edebilirler. Tüm insanlar iyi babaanne anneanne dede olamaz. Herkes farklıdır. Demek ki çok sikistirmislar konu sahibini ve bebeğini.Biraz abartmışsın 3.5 aylık bebek daha anneyi ayırt edemiyor onlarda zaten torunlarına zarar verecek kadar cani insanlar değillerdir yani belki bebek acıkmıltır onlar kucaga aldı diye niye ağlasın ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?