Esimin ailesi cok bunaldim😭

esimin tarafi bebek aglatmaktan korkutmaktan tepkisini caresizligini isyanini izlemekten zevk alan insanlar. bence insan denemez ya neyse...

ben sert olduğum için benim cocuguma yapamiyolar. o yüzden Allah tabiki karsilastirmasin kimseyi öyle tiplerle ama varlar yani.

anlayışın için de teşekkür ederim canım. baya sert yazmisim ona ragmen sakin karsiladin. tekrar teşekkür ederim kusura bakma lutfen

Seni cok iyi anliyorum canim onemli degil

Valla bende calisan anneyim. Sirf bebegime bakabilmek icin 2 yil ucretsiz izin aldim. Ben zaten bebek agliyor babanne haz aliyor diye tek kelime etmedim. Konuyu carptirmayin bence. Ben aglayan bebek zorla kimsenin kucaginda tutulmaz dedim. Babaanne kokusu da ilk defa sizden duydum. Zorla alistirilmaz bebek anneye ihtiyac duyuyor istemiyor demek ki.. onlarin kucaginda aglayan bebek annesinin kucaginda susuyorsa demek ki agrisi yok.anne ihtiyaci var.

Haftada bir gün gidin sizde hem saygıyı sevginizi yitirmemiş olursunuz daha iyi olmazmi

Biraz abartmışsın 3.5 aylık bebek daha anneyi ayırt edemiyor onlarda zaten torunlarına zarar verecek kadar cani insanlar değillerdir yani belki bebek acıkmıltır onlar kucaga aldı diye niye ağlasın ki.
3.5 aylık bebek anneyi ayırt edemez mi? naptınız yeni doğan bebek bile annesini ayırt ediyor.

Benimkiler ayrı şehirden bile yetiyor
Hep bir duygu sömürüsü içindeler eşime karşı
İsterler ki eşim hep onları düşünsün
Hep onlara acısın falan :)

Vallah bende oyle dediniz demedmki.. empati kurmaya calisiyorum..psikopat olmadigi surece bir babaanne cocugunu aglatmaz demek istedim.. bizler babaanne kucaginda buyuduk belkide bu yuzden boyle dusunuyorum

Eşinizin kardeşine alışveriş yapması garibime gitti. Düşünceleriniz normal. Ama çocuğu ağladı diye almayın sevecekler. Almayın ki çocuk alışsın onlara da ağlamasın. Onun dışında Allah sabır versin. Herşeyi bildiğini sanan insanlarla uğraşmak zordur.

Kayınvalide;
Benim canım bebeği torunumu sevmek istiyor kucağıma alıyorum, beni istemiyor ağlıyor, olsun canım onu sevmek istiyor hevesim var, o beni istemiyormuş hadi oradan dünkü b***, ne anlasın . Anlıyor ki ağlıyor koca koca insanlar torunlarımıza ettiğiniz zulüm,sonra o bebekte stres hormonu artıyor sakinlesmiyor , aman canım annesi bakamiyor zaten ondan ağlıyor.
Gelin bir tane çocuk doğuruyor sözüm ona kv kp görümce bebekten ala çocuk oluyor, kaynana lohusalık depresyonuna girip kıskanıyor,yazık yazık.

Canim vallahi 25 yasinda kayinvalidemle ayni apartmanda yasiyan bir gelinim.. ben babaannemide cok seviiyorum kaynanamida... oyuzden bana ters geliyor.. kaynanamda babaannemde el ustunde tutmustur hem.beni hem torunumu. Ben ilerisi icin kendimi kayinvalide yerine koydum.. gelin beni öcu gibi gorup birden kucagimdan alsa bende gucenirdim. Alma seklide onemli

Doğumdan sonra geline bebeği vermeyen altını kendi alan kendi emzirmeye kalkan kayınvalide gördüm ve gelin stresten acil lik oldu, bir zahmet kendi çocuklarına yapmadığı anneliği torununa yapmaya kalkmasın, sonra gelinler torunları psikolog pedagog gezdiriyor. Yazık değil mi, belki bu sebepler yuvasını huzurunu bozuyor.
Bende boylelerini gördükçe hiç samimi bulmuyorum,

Vallahi boyle seyi ne duydum nede işittim allah korusun zor gercekten... ben sadece bebek o an belkide biyeri agriyodu o yuzden agliyodu.. anne verirmisin bebegim agliyor bi bakayim dede.. kv okuz degilse anlayacaktir muhakak

Oyle babaannelerde mi var..? Insan torunun aglamasindan keyif alirmi hic? Bilemiyorum
Alıp almadığını bilmem ama kasıtlı olarak ağlattığı kesin.
Görümcemin çocukları biri 2 biri 3,5 yaşındaydı. Katiyen çocuklar kendilerini dokundurtmuyor öptürmüyordu ama özellikle anneannelerine izin vermiyorlardı. Çünkü sarılıp nefes aldırmayacak kadar sıkı tutup, tükürüklerini bıraka bıraka öpüyor. Çocuklar çığlık kıyamet kaçıyorlar. Kadında inatla ama inatla çocukları tenhada sıkıştırıyordu. Ben evlendim çocuklar beni tanımıyordu gelip gidip beni öptüler. Kayınvalidem bunlar niye böyle diye ağladı. Defalarca öyle sevme sakince sev. İstemedikleri bir şey yapma sevdirecek kendi gelecek dedim yıllarca anlamadı. Küçük hala sevdirmiyor. Büyük arada gidip sarılıp öptürmeden kaçıyor. Kadın resmen torun seveceğim illa da bildiğim gibi seveceğim diye inat etti ağlattı çocukları yıllarca. Benim çocuklarım bunu yapsa kesin kötü gelin olurdum.

Benim rahmetli dedemde babamda beni o dedigin sekil severdi. Ellerimle silerdim optukleri yeri b
Eskiler demeki sevmesi oyleymis dogru degil tabi.. ne gordulerse onu uyguluyorlar.. ama inan kotu niyet yok canim sevgiden.. aklima geldikce ne cok buyuk bir sevgi oldugunu anliyorum.. bizim buyuklerimiz hep der torun sevgisi evlatdan daha fazla diye

Ne bileyim.. genelde babaaaneler anneden bile daha vicdanlidir diye dusunuyorum tabi herkesi bilmiyorum kendi annemle kayinvalidemi dusunerekten... ben bebegim aglardi mama isterdi saati gelmedi diye vermedigim zamanlarda kaynanam.ne olur aglatma ver derdi, yuregim dayanmiyor derdi en ufak aglamasinda... birinin optugunu gorse benden once o cikisirdi..ne bileyim bir babaannenin bebek aglatacana BILEREK pek inanamiyorum.. tabi dedigim gibi kv psikopat degilse.. ya benim kaynanam melek veya konu sahibi abartiyor..

Siz silmekle yetinmişsiniz. Çocuklar anne yıka diye ağlıyordu. Görümcem annesi kızıyor diye arada yıkamıyordu. Çocuklarda yıkanana kadar ağlıyordu. Her seferinde aynı şeyi tekrar tekrar yapıyordu kadın. Niyeti kötü olmazsa bile çocuğu kasıtlı olarak ağlatıyor. Bunda iyi bir niyet yok. Tamamen kendi bencilliği yüzünden bunu yapıyor. O kadar bencil ki istediği şekilde sevecek diye yıllarca torunlarını sevemedi.

Cocuklarin buyuk tepkisinden sonra devam etmesi tuhaf gercekten.. cahilik bencilik... cocuklar yikanmasini istiyor diye annesinin kizina kizmasi ayri bir trajedi komik... cocuk neticesinde..

Merakımı mazur görün de bebek hiç kucağınıza da ağlamıyor mu ?
Kayınvalideniz de zevkine ağlatmıyordur değil mi?
Çok fazla hassas davranmışsınız. Emin olun şu yazdıklarınızı okusalar kucaklarına dahi almazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…