Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy aynı durum bende de var,tüm yorumları okuyamadım ama okuyacağım bana da ders olur elbet..
benim kv mde iyi kadındır ama biraz yapı olarak soğuk ve sakindir,baş başa oturduğumuzda doğru düzgün muhabbet edemeyiz bende o yüzden geriliyorum.acaba sizin de yapı olarak farklılıklarınız var ondan mı böyle oluyor?
Bizde de durum tam olarak böyle ama yorumları sindirebilir misin bilmiyorum buradakilerin çok zoruna gitti bizim durumumuz. Herkes dört dörtlük gelinmiş maaşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizde de durum tam olarak böyle ama yorumları sindirebilir misin bilmiyorum buradakilerin çok zoruna gitti bizim durumumuz. Herkes dört dörtlük gelinmiş maaşallah
herkes kendi yaşadığını kendi bilir,eğer ters cevap verdilerse bizim durumumuzu tam olarak bilemediklerinden olsa gerek..keşke onlar süper gelin olsun boşver..
bilmiyorum sen de öyle misin ama ben saygıda kusur etmem,ikramda bulunurum,elimden geldiğince güler yüzlü olmaya çalışırım ama tam anlamıyla sevemiyorum işte..sevmiyorsun içinden kızıyorsun diye bu onlara saygısızlık ettiğin manasına gelmez..
ayrıca bende yeni evli çiftin evinde uzun süre kalınmasını doğru bulmuyorum..biz de yeni evliyken aynı şehirdeydik ve eşim ısrarla çağırıyordu bazen ailecek geliyorlardı,bazen sadece görümcem geliyordu 1-2 geceliğine..ben hiç rahat edemiyordum ve daha çok kızıyordum bu sefer eşime,ister istemez yüzüme yansıyordu hep kavga ediyorduk. şimdi 2.5 senelik evliyim bazı şeyleri daha çok oturttuk,eskisi kadar takmıyorum,sevmesem de o andan keyif almaya çalışıyorum öyle böyle atlatıyorum işte bu kalma işlerini.
sen de çok kafana takma,olan sana olur nihayetinde.mümkün olduğunca rahat olmaya çalış.birlikte keyifli vakit geçiremiyorsanız bile o vaktin eziyet olmaması için gayret et ve sabret.herşey yoluna girer inşallah zamanla![]()
Bende ikramda bulunurum tabi. En güzel yerde yatırırım gülmeye çalışırım ama içimdeki o daralmayı atamıyorum işte
Sürekli değil bir kaç ayda bir gelip kalıyor çünkü eşim çağırıyor ve ben sinir oluyorum bu duruma ama bir şey diyince ben senin aile gelince laf ediyor muyum diyor( gerçekten başının üzerinde taşır) çok tartışıyoruz bu yüZden.
Evet arkadaşlar dert mi bilmiyorum eşimin ailesi benden 3 saat uzakta oturuyorlar bana karışmaz,çok iyi davranır,evime gelince işimi yapar oldukça zararsızdır görümcem de kısmen öyle ancak ben bir türlü sevemiyorum. Iki ayda bir bende on gün kadar gelip kalıyor stresten nefesi alamıyorum 8 aylık evliyim bunu yenemedim eşimin tüm ailesine karşı böyleyim. Anne baba demiyorum çok nadir arıyorum evlerine zorla gidiyorum yanında az konuşuyorum ama kasıtlı değil bu mesafeliyim hep. Eşim benim aileme karşı daha sıcak ama ben uzaklaştıkça o da uzaklaşıyor . Bayramda üç gün onlara gideceğiz benim karnıma kramplar giriyor .
Eşime diyorum da anlamıyor adam annem tabi gelip kalacak diyor. Kadın ezile ezile gelip bir kenarda oturur çalışıyorum evde yokken yemeğimi yapar ama ben istemiyorum sevmiyorum kendisini ve ben duygularımı saklayamıyorum suratım hemen düşüyor maalesef.
Konu sahibi neden bu kadar taşlanmış anlamadım gerçekten. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Soğuk tavırları konusunda kendisi de rahatsız, ki öz eleştiri yapmış ve gelmiş buraya konu açmış. Buna rağmen Allah sana da senin gibi gelin versin deyip beddua etmediğini iddia edenler var, çok garip.
Konu sahibi arkadaşım,
Bir kaç yorumda da bahsedildiği gibi, kayınvalidenizin iyi özelliklerini düşünmeye çalışın. Sanırım yapmacık bir insan olamıyorsunuz ve duygularınızı istemeseniz de belli ediyorsunuz. Elinizden geldiği kadar güleryüzlü olmanızı tavsiye ederim.
Ben zamanla seveceğinize ve iyi ilişkiler kuracağınıza inanıyorum.
Kesinlikle katılıyorum... Adetlerden geleneklerden insani özelliklerden bahsediliyor her fırsatta, ne güzel... Ama benim bildiğim bizim geleneklerimizde büyükleri saymak kadar büyüklük etmek de var... genç yeni evli bir çift deneyimsizlikten her türlü sorunu yaşayabilir, günümüz koşullarında insanların adaptasyon sorunları olabilir. anlayışla bilenin yol göstermesi gerekir diye düşünüyorum. yeni gelin, gencecik kızcağız muhtemelen... onu hatalı görenlerin burada yaptığı yorumlardan sonra acaba kendinde mi hata arar, iyice içine kapanıp duruma daha da mı sinir olur?daha da mı doldurur kendini konu sahibi? bir evlilik söz konusu, ne kolaymış çatırdatmak, inşallah olmaz ama sonu ayrılık demek ne kolaymış... o kv o görümce de istenmediğini hissetmemeli belki ama, o görümce de yengesini arayıp abim çağırdı ama sen müsait misin diye sorabilir.
Konu sahibi ben kv'me eziyet ediyorum çok da mutluyum bundan demiyor ki.. içi ısınamamış kızın, iyi insanlar olduğunu da bildiğinden çözüm arıyor... Ama buradaki yorumlardan sonra iyice doldurabilir kendini.. Neden erkeklerin biraz incelik göstermeyi öğrenmesi gerektiğini biz kadınlar kayıtsız şartsız kabul edemiyoruz ki? erkek annesine incelik göstermeyince ondan hain evlat olmaz, neden çünkü annenin emeği var, ana yüreği ne de olsa. ama evdeki eş de bir kadın, yarın öbür gün çocuklarının annesi olacak, kadın dediğin hassastır, incelik bekler. kocanın karısına ben istediğim zaman seni hiçe sayarak annemi çağırırım mesajı vermesi ne demek oluyor? Senin ne zaman müsait olduğunu ben bilirim ne demek? İnsan gün geliyor canını sıkmamak için kocasına sıkıntısını anlatmıyor, gün geliyor yorgun oluyor eşini zor idare ediyor. ramazanın son 10 günü evin hanımına sormadan yatılı misafir almak hiç doğru değil. kusura bakmasın kimse ama anne de olsa, baş tacı da olsa çocukların evinde misafirdir. o evin bir hanımı vardır ve evin erkeğiyle hanımı her kararı birlikte almalıdır. velev ki bir emrivaki oldu, sana sormadan ben birşey yaptım ama durum böyle böyle, kusura bakma, müsait olmayacaksan başka bir çözüm bulmaya çalışalım diyen adama, aralarında ciddi bir sorun yokken hangi kadın gelmesinler, istemem der ki? sorsa beki on gün değil 5 gün olsa olmaz mı der, buna da hakkı yok mu canım ? Ama tabi ki konu sahibinin de tartışmadan o eşi ikna etmesi lazım, tatlı dille. o zaman erkeğin de erkeklik gururu kırılmaz..
ne kadar acımasız olmuşuz biz gerçekten üzüldüm... kız bunca yüklenme karşısında kendini anlatmaya çalışmaktan olumlu yorumları görmedi, anlayamadı bilebelki .. tecrubesiz, toy, yeni evli bir kadına yüklendikçe yüklendik... yazık![]()