Eşimin ailesi çok iyi ama ben sevemiyorum

ben et bile yiyemiyorum. Off bu durum geçse keşke çok zor:(

Bilmiyorum benim 1.5 yıl oldu geçmedi. Sabah kalktıktan itibaren stres oluyorum onların evinde. Belki senede bikaç defa gittiğimizdendir bilemiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de sevemiyorum, çünlü sevdirmediler kendilerini. Aramıyorum da, geliceklermiş ziyarete kendimi de kasmıyorum el pençe hizmet edecek halim yok, gelirlerse de 55metrekare evimizi görüp çok kalmazlar diye düşünüyorum zaten kucağıma yatıracak halim yok.

Et konusundan bende çok rahatsızım kuyruk yağı ile yemek yapıyorlar ben yiyemiyorum onlar o kadar ye diye ısrar ediyor ki bunalıma giriyorum sofrada

Bilmiyorum benim 1.5 yıl oldu geçmedi. Sabah kalktıktan itibaren stres oluyorum onların evinde. Belki senede bikaç defa gittiğimizdendir bilemiyorum

Bi tek ben böyleyim sanıyordum. Benimde 1.5 yıl falan oldu evleneli. 2-3 ayda bir gidiyoruz. Her gidişimizde stres başlıyor mide bulantısı vs. Hafta sonu gidicez bayram bitene kadar ordayız.

Et konusundan bende çok rahatsızım kuyruk yağı ile yemek yapıyorlar ben yiyemiyorum onlar o kadar ye diye ısrar ediyor ki bunalıma giriyorum sofrada

Aynen aynen yemek vakti bunalımlı geçiyor benim. :(

eşin ailene karşı iyimiş. ee sen neden istemıyorsun?
yaşlanınca bakmayacakmısın?
EŞİNİN YERİNDE OLSAM SENİ BESLEMEZDİM..

Eğer geçerli bir neden yoksa aranızdaki soğuklukta,zamanla eşinizde sizin ailenizin yanında aynı tavrı sergilemeye başlayacaktır.eşiniz de ailesi de soğukluğu hisseder,artık orası sizinde eviniz ısınmaya bakın.birkaç yıl geçsin daha rahat hissedersiniz heralde

1 tane oğlum var, 2.side 10 güne kadar doğcak..
ve ben eminimki ALLAH ömür verirse evlendiklerini falan görürsem
ben de aynı böyle olcam ve bütün erkek anneleri..
yazık yaa ben ne zorluklarla doğurayım ne zorluklarla büyüteyim..
elin kızı beni istemesin vay bee..
daha yeni evlisin umarım bir erkek çocuğunuz olurda o zaman nasıl seversiniz bak!

Bu ilerde cok büyük sorunlar yaratabilir. Esiniz de ailenizden kendini cekmeye baslamis burdan da anlayabilirsiniz esiniz bu durumdan rahatsiz oluyor ve bu sadece bir baslangic. Size deger veren insanlar sizi nasil bu kadar rahatsiz edebilir anlamadim ama bir an once bu tavrinizi yumusatmalisiniz.

eşinizin ailesine karşı tutum ve davranışlarınızın altında yatan belli bir sebep yoksa bir an önce psikolojik destek almanız gerekebilir. sanırım sosyal ilişkiler konusunda ciddi problemler yaşıyorsunuz.

Son düzenleme:
Bi tek ben böyleyim sanıyordum. Benimde 1.5 yıl falan oldu evleneli. 2-3 ayda bir gidiyoruz. Her gidişimizde stres başlıyor mide bulantısı vs. Hafta sonu gidicez bayram bitene kadar ordayız.

İşin garibi eşim de yiyemiyor annesinin yemeklerini. O da sevmiyor. Ben ne yaparsam bayılır ama annesine gidince yemiyor. Ben de aç kalıyorum resmen:( bi de benim kp çok patavatsız, densiz densiz konuşur kötü niyetli değil belki ama ben de duygusalım kırk yılda bi gidiyosun adamın evine abuk sabuk şakalar fln yapıyo. Öyle olunca hep gerginim yine ne diycek acaba fln diye. Kv desen bi sn yalnız bırakmaz. İki dk üstümü değiştirmeye gidiyim odanın kapısına dayanır nerdesin gel diye. Bunalıyorum anlıycağın. Durup durup duşa gir der. Ben çocuk muyum girerim ne zaman istersem. Pismişim gibi ne zaman duş alcan diyip durması beni çileden çıkarır. Ya kp evdeyken fln nası alıyım. Zaten başkasının evinde alışık değilim yıkanmaya fln off

Üzülme benimkiler hiç iyi değil zaten sevmiyorum da

Sevme zaten değer verdiğin an değişirler 👿👿👿

Eslerinin ailelerine karsi sebepsiz olumsuz hissedenlerin ve tavirli olanlarin insallah esleri kebdi ailelerine yuz kati negatif olsunlar. Bu nasil bir saygisizlik boyle! Kocis kocis onlar agac kavugundan cikmadilar. Cok yazik ya karnina agri giriyormus gozle goresi yokmus bu nedir boyle? Ilerde evlatlariniz yapsin aynisini insallahhhh..

Evet arkadaşlar dert mi bilmiyorum eşimin ailesi benden 3 saat uzakta oturuyorlar bana karışmaz,çok iyi davranır,evime gelince işimi yapar oldukça zararsızdır görümcem de kısmen öyle ancak ben bir türlü sevemiyorum. Iki ayda bir bende on gün kadar gelip kalıyor stresten nefesi alamıyorum 8 aylık evliyim bunu yenemedim eşimin tüm ailesine karşı böyleyim. Anne baba demiyorum çok nadir arıyorum evlerine zorla gidiyorum yanında az konuşuyorum ama kasıtlı değil bu mesafeliyim hep. Eşim benim aileme karşı daha sıcak ama ben uzaklaştıkça o da uzaklaşıyor . Bayramda üç gün onlara gideceğiz benim karnıma kramplar giriyor .

kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama saygı olmazsa olmaz siz saygınızda kusur etmeyinde gerisini boşverin
üstelik demişsiniz ben eşimin ailesine mesafeli olduğum için eşimde benim aileme karşı uzaklaşmaya başladı kendi ailenizin hatrı için biraz daha mesafeyi daraltabilirsiniz

Birkaç ayda bir bir hafta kalmalarından ne çıkar. Bakın siz de bir ana aba evladısınız eşinizde bilmiyorum ailenize yakın mı oturuyorsunuz ama ailenizle herhalde daha sık görüşüyorsunuzur mesela annenizi her gün olmasa da gün aşırı arıyorsunuzdur fırsat buldukça gidiyor ya da gitmek istiyorsunuzdur onlarda size geliyorlardır ama eşinizin ailesi olunca konu, sinir oluyorum sevmiyorum işte bu olmamalı sana zararı olan insanlar değil ve sadece eşinizi dünyaya getirdiği için bile saygı duymanız lazım. Eşiniz de bir süre sonra sizin ailenize soğuk davranmaya başlayacaktır. Bu hoşunuza gider mi ben onun ailesini sevmeyeyim, aramak zorunda olmayayım, gelmesinler ama kendi ailemi eşim sevsin, bir şey demesin olmaz öyle şey herşey karşılıklı hep bir tutturmuşuuz mesafeli olun neden yani zararı olmayan insanlara neden mesafeli olmalıyız diye şartlandırıyoruz kendimizi neden onu da eşimiz nedeniyle ailemiz gibi göremiyoruz yakın olamıyoruz ama zorla da olmaz içinden gelmesi lazım o da bir anne unutmayın gelini arasın sorsun ister siz de ileride kaynana olacaksınız belki de ister misiniz gelininiz aramasın sormasın mesafeli olsun konuşmasın istemezsiniz. Daha 8 aylık evlisiniz adapte olmak zor ama kendi elinizde olan bir şey. Şimdiki gençler nedense eşinin ailesini öcü gibi görüyor gelmesinler gitmesinler aman çok aramayayım çok yüz vermeyeyim. Eşinizi de yansıyor ama bunlar.

Evet arkadaşlar dert mi bilmiyorum eşimin ailesi benden 3 saat uzakta oturuyorlar bana karışmaz,çok iyi davranır,evime gelince işimi yapar oldukça zararsızdır görümcem de kısmen öyle ancak ben bir türlü sevemiyorum. Iki ayda bir bende on gün kadar gelip kalıyor stresten nefesi alamıyorum 8 aylık evliyim bunu yenemedim eşimin tüm ailesine karşı böyleyim. Anne baba demiyorum çok nadir arıyorum evlerine zorla gidiyorum yanında az konuşuyorum ama kasıtlı değil bu mesafeliyim hep. Eşim benim aileme karşı daha sıcak ama ben uzaklaştıkça o da uzaklaşıyor . Bayramda üç gün onlara gideceğiz benim karnıma kramplar giriyor .

Arkadasim bende sana anlatayim kayinvalidemi belki fikrin degisir.evleneli 4 sene oldu memlekette dugin yaptik kv ler orda oturduklari icin. Balayina gittik geri dondugumuz gun kv kp geldiler kp 1 hafta kaldi gitti kv tam 2 ay bizimle kaldi kendi kalsa bizi degil. Isten geliyorum ablasi bizde.kal abla gitne israrlar neyse oda kalio. Sonra halam (abisinin esi oluo) ayni sekilde neymis kv evde yanliz kalamiomus bu bole bir iki ben sustum sabir.amcasi tam 15 gunde o kaldi. Daha 2 aylik gelinim.bide kv sabahlari kapi tiklqmadan odaya girmesi.yanimiza yatmasi.evet yemegimi yapiodu allaha sukur aksam gelince heraeyim hazir.ama daha taze gelinken yaptiklari benide sinir ediodu.sonra yanimda sanki anne degil esiymis gibi ogluna isveler.patavatsiz ca konusmalar.nekadar maas aliosun senin kenarda birikmisin vardir demeler.yaptigim yemegi yemezdi daha saysam roman olurguzellille uyarmama ragmen yinede benle dalga gecer gibi benden habersiz kendi ailesini yatili cagirmalar.bir iki derken bende tak dedi esimede degil yuzune soyledim birini cagiracaksan once bize bir danis kirildi. Ama ben sabrettilce ustume geldi simdi yilda en az 2 kere geliolar toplqmda 4 ay falan bizdeler annesi babasi bide erkek kardesi var.hee bide ogluna mudahale etmeye cook calisti.haa bide benide sever.DICEM O KI BEN YINE BUNA RAGMEN SABRETTIM SAYGIDA KUSUR ETMEDIM.HALADA ETMEM AMA CANIMI SIKMASINADA IZIN VERMEM SENDE BENCW OYLE BIR KAYINVALIDE BULMUSSUN KIYMETINI BIL KENDINI SAAT GIBI KURDUKCA ESINIDE KENDINIDE UZWRSIN KIMSENIN KENDI ANASI BABASI GIBI OLMAZ ELBET AMA ONLARDA ANA BABA.

Konu Sahibi arkadaşım gelip 10 gün kalmaları sizi tedirgin edebilir bu çok normal. Ben kayinvalidemi severim ama gelip 10 gün ben de kalsa çok rahat olamam Allah var. Ama kayinvalidenizi sevmemeniz asıl problem bence. Ben eşini gerçekten seven her kadınının kayinvalide sini sevecegini düşünüyorum. Arada kötü şeyler yaşanmıştır sevgi zamanla biter o ayrı ama sizin olayinizda kayinvalide size zararı olmayan bir insan. O zaman neden sevemiyorsunuz acaba evlenmeden kayinvalideler ile ilgili onuargilari olanlardan misiniz? Ben eşimi gerçekten seviyorum ve kayinvalidem için şöyle düşünüyorum. O eşimi büyüttü yetiştirdi hastayken başında bekledi o çok sevdiğim karakteri onun sayesinde gelişti. Kısacası sevdiğim aşık olduğum bugünkü adam kayinvalidemin emeği :D E ben nasıl sevmem ki onu. Tabi ki annem gibi değil olmazda ama anne gibi olmasada seviyorum. Ne bileyim siz de bu açıdan baksanız. Yani yüzünuz asılıyormus ya o an eşiniz anneye muhtaç küçücük bir bebekken başında sabahladigini dusunseniz biraz daha sıcak yaklasamazmisiniz. Bu da olmuyorsa profesyonel destek alın bence. Mutlaka bilinç altında bunun nedeni olmalı çünkü. Umarım en kisa surede cozersiniz

Back
X