- Konu Sahibi flowersgarden
Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Vala paylaşmazsam çatlayacağım. Ben eşime annenle ben konusayım dedim. o zaman benimle aranının kötü olmasınada katlanırsın dedi bana. ben o zaman hamileydim. ister 300 ister 500 veririm dedi. lafı ağzıma tıktı. ne dersiniz böyle eş karşısında. Ben kendimi dış kapının mandalı gibi hissediyorum. ben varmıyım yokmuyum benim fikrim ne? soran yok. sorsa biliyor vermeyelim çocuğumuzun geleceği için para biriktirelim diyorum. Bizim zamanında her istediğimiz olmadı ama çocuğuma iyi şeyler yapmak istiyorum diyorum. Ben üniversitede burs almasaydım zor okurdum. Sıkıntının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum. Çocuğum aynı olmasın istiyorum. Kayınvalidemlerin evi arabası var. Biz kirada oturduk iki yıl. kiracılık çok zor yine paramız kalmazdı ama yine bizden para isterlerdi. Valla ben kaç lira oldu toplasam hiç bilmiyorum. Eşimin arkadaşları ikinci arabalarını alıyorlar eşimse nasıl oluyorda alabiliyorlar diye bana soruyor:) Komik dimi!!!! Kiradan çıkıp kayınpederin evine taşındık acaba onun içinmi bizden sürekli para istiyorlar. kira niyetine diye düşünüyorum. ama etrafımda birsürü babasının evine taşınan akrabalarım var. Bizde ebin içi haraptı. Evin içini sıfırdan kredi ile yaptırdık. değeri arttı. masrafını biz karşıladık. akrabalarım erkeke çocuklarına ev verdiler hemde içini yaptırarak. Ben bizim niye böyle diyorum. offf offf bunaldım. ço uzun oldu kusura bakmayın...