yazdıklarına aynen katılıyorum.eşimin aileside çekiciydi gerçi hala öyleler ama eskisi gibi değil şükür.bir ara bende çok bunalmıştım kavga edip birbirimize girdik olsa ver ama yok yeter dedim.şimdi ailesine yok diyebiliyo şükür onlarda bunun acısını bize huzur vermiyerek çıkartıyolar.bide şöyle bişey var kadınlar evlendiği zaman kendini ve eşini bir aile olarak görüyor zaten doğrusuda bu ama erkekler kendi ailesinden kopamıyor sadece siz onların ailesine eklenmiş oluyorsunuz.canım benim malesef eşinle konuşmaktan başka çaren yok önce kendi ailesini düşünmesi gerektiğini söyle ona inan seni anlıyacaktır.Bu nasıl birşeydir ya.Neden hep böyle erkek tarafı hep para kopartmaya uğraşırken, düğünde nişanda hiçbirşey almayıp gençlere borç yıkarken bir de üstüne üstlük düğün takılarına el koyarken neden hep kız ailesi destek olmaya çalışıyor?İkisininki de evlat ve bir yuva kuruyorlar.Bir de kendilerini kız ailesinden önde tutmanı isterler.Sürekli onlara gidilecek.Kayınvalideyle günlere gidilecek.Bayramlarda önce onlara gidilecek, kendi ailene gitmesen de olur.Torun olursa da babanın adı verilecek, kızın babası da kim oluyormuş?Onların soyadı ya.Ben böyle şeyler yaşamıyorum ama genel böyle.Sinir oluyorum
4 yillik evliyiz saolsunlar esimin ailesi maddi manevi mahvettiler bizi,bir suru kredi cektirtmisler dugunde,o kadar parayla ala ala bi yatak odasi aldilar diyordum meger onunda parasini odememisler okadar krediden,o yatmezmis gibi bide kizlarina borclari varmis onuda biz ve abisi odedik,hemde tekrar kredi cekip,yani 15,000 euroya yakin borcumuz oldu,4 yildir hic durmadan oduyoruz,gecengun gittik bankaya az kalmistir belki diye 13,100 borcunuz var dedi kadin,sok olduk,yani butun odediklerimiz faize gitmis,parasizliktan tr ye gidemedik,ablasi borc para aldi bizden odeyin dedik iki yaildir odemediler ama izne gitti hanimefendiler,simdi utanmadan gene borc istiyolar,ha izne gitmeden oncede istemislerdi biz durumumuz kotu dedigimiz halde,ve vermeyinca gitmis annesine sikayat etmis,oglun karisinin sozunu dinliyo para vermedi diye,ve once aldigi borclarin hicbirini soylememis sanki ilk defa istemis gibi davranmis pislik,annemlerden borc para istedim butun takilarimi sattim toplam 7300 yatirdim bankaya,gerisi borc duruyo ve bankadada eksiye dustuk ne zamandir dunyanin faizinide ona oduyoruz kredi haric,babasigilde izne giiti,para istediler herzamanki gibi 300 euro gonderdik bugun gene istiyo 100,200 gonder diyo ve biletlere bak diyo geleceklermis,hamileyim uc kurusu hesapliyorum kendimiz icin ama esimin ailesine verdigi paralardan biktim artik,gercekten kotu durumdayiz ama millet aptal yerine koyuyo ooooooof of,bu adam hic degismeyecek,bi insan bu kadar iyi niyetli olurmu,kendi evin cocugun var artttttikYETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?