Eşimin ailesi her akşam misafirliğe geliyor :(

Çok sevindim SENİN ADINA.
sONUNDA ARADAKİ ÇİTİ YIKMIŞSIN.aRTIK SUSTURAMAZLAR SENİ.

Canının sıkıldığı yerde söyle lafını.Hiiiiç çekinme...

Neden hergün sana geliyolarki ohh ne güzelde alışmışlar sende al kocanı onlara git onların gelmesine fırsat verme. Neden hep bizde toplanıyoruz diyebilirsin. Aynı binada oturmak sorun. Ama insanlar sorunluysa ayrı muhittede otursan yine başını ağrıtıyolar en güzeli mesafeli olmak fazla içli dışlı olmak hiç iyi olmuyor.

r
hayatım adamlarda sınır denilen bir şey yokki anlamazlar ki dağdan geldilerse . istediğin kadar mesafe koy benim de eşimin ailesi 3 saat uzaklıkta 3 aydır bizdeler evimin içine ettiler. kayınbabam kendi evinde hiç bir şeye dokundurtmaz çocuklara burda torunları evimin içine ediyor sıtırıyor sadece. sinir olyrm . birde o kadar evimde karlırlar bir teşekkür etmezler geçenlerde kırk yılın başında annem geldi yüz defa arayıp sordu salaklar kaç gün kalacak annen diye

canım ya benim de görümcem öyle . çocuğuna hiç bir şey demez. benim de çocuğum olsun evinni tam ortasına ciş yaptıracağımm

susan bi gelin her zman ezilir.güler yüzlü ve altdan aldan laf sokan gelin hiç bir zman ezilmez.güler yüzlü bi şeilkde çocuklarına sahip çıkmasını önerebilirsiniz.

hiç tahammül edemediğim bir durum.bana misafirliğe gelen çocuklar yaramazlık yaptığı zaman anneleri müdahale etmedimi çocuklardan çokannelerine kızıyorum için için..ya çocuk kırılacak bir eşyamı alıyor annesi yapma alma demiyor en sonunda ben alıyorum o oyuncak değil ama kırarsın elini keser falan diyerek..eşimin teyzesinin gelini gelmişti oğlu o kadar yaramazdı ki mutfak dolaplarının çekmecelerinin kollarına basıp tezgaha çıkıyodu tezgahta geziniyodu anneside gördüğü halde bişey demedi bende en sonunda dayanamadım bağırdım in işağı oradan falan dedim tabi hiç dinlemedi çocuk beni masamda kanape tepelerinde koşturup durdu çay ikram etmiştim küp şekerleri atıp atıp durdu o gün suratımı çok astım çünkü annesi hiç umursamadı hep böyle evde de dedi ama birdaha da bana gelmedi anladı rahatsız olduğumu.aynı şekilde eltimde çok duyarsız kızı bize geldimi yatak odama girer çekmeceleri karıştırır ve eltimde güler bak şi,mdi çekmeceleri karıştırıyo der beklerim eltimin uyarmasını ama hiç umursamaz evde 9 yaşındaki kız hiç yürümez hep koşar lap lap hep ses gelir bir kaç defa uyardık çok ses geliyor kızdılar eltim tabi onun çocuğu olmuyor ya gözüne batıyor çocuğum demiş herkese gece 2lere kadar lap lap gürültüden durulmuyor akrabaları hep onda çocukta çok çocuklardan aşağıda durulmuyor sesten bazen kayınvalide ,ile benide çağırıyor bizde çıkıyoruz çocuklar çok gürültü yapıyor anneleri kızıyor bak burası yer evid eğil çok ses gider aşağı koşmayın diyor elti aman aman boşverin yabancı yok ya hep kendi insanımız gürültü olsa ne olacak diyor küplere biniyorum

susan bi gelin her zman ezilir.güler yüzlü ve altdan aldan laf sokan gelin hiç bir zman ezilmez.güler yüzlü bi şeilkde çocuklarına sahip çıkmasını önerebilirsiniz.

evet haklısın hep sustum hep ezildim eltim çok laf sokar ve kaynanam da hep bana sen küçüksün sesetme der ama ben sustukça daha çok ezer elti daha çok üstüme gelir bende patladığımda gene suçlu ben olurum niyemi ben küçükmüşüm o büyükmüş..demiyo ki ben o gelinle baş edemiyorum çok çirkef sen sakinsin idare et diye.

A'dan Z'ye benim yazacaklarımıda yazmış oldunuz,tebrikler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…