- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.090
- 258
- Konu Sahibi iyiaileannesi
- #81
ZannetmiyorumAşiret mensub olanlar genelde toprak sahibi falan olur. Öyle çocuklarını 320 liralık kirası olan evlerde oturtmazlar. Torunları çocukları genellikle özel okullarda, özel ünüversitelerde tıp ya da hukuk okur . Bunlar çocukların okumasına bile karşı. Eski kafalı cahil bi aile.
Mensubu oldugu asiretin basharfini buraya yazsam “Yokkkkk yaaa, o kadar da degil” diyeceginiz birine yillar evvel danismanlik yaptim. Yeri geldi cep telefonu faturasini odedim. Gelecek icralari cebimden odeyerek durdurdum. Hep “borc ama, kari kiz parasi yemem” diyen adam neredeyse 5 yildir oluye yatiyor. Ki su an borcunu odese orta halli bir araba alirim.
Butun kardesler aynen dediginiz gibi hukuk, muhendislik, tip okumus ozel universitelerde. Fistikliklarinin haddi hesabi yok. Ama borc icindeler. Surekli bir hesaplasma. Kimin elibkikin cebinde belli degil. Akraba icinde birbirlerini vurup duruyorlardi en son.