Eşimin ailesi hergun onlarda kalmamızı istiyor

Mesajlarınızın çoğunu okudum. Çok üzgünüm. Ne diyeceğini bilemedim. Kocanizi Allah ıslah etsin.

Haftaya salı bekliyoruz dediğinde , yok olmaz bu sefer ben bekliyorum mutlaka deyin.

Evde eşya yok , yemek yok gelmezler diye düşünmeyin.
Acitasyon yapın, aşk olsun daveti ret mi edeceksiniz gibi konuşun.

Mutlaka onlar gelsin.

Sonraki zamanda cagirdiklarinda hasta olun. En azından evde kalma sürenizi uzatın.

Bu sürede de eşinizle güzel vakit geçirin. Bu güzel zamanlarda da anlatın. 10 yıl geçtiğini, artık bu düzenin değişmesi gerektiğini konuşun.

Ne bileyim işte ömür geçiyodeneye

Mesajlarınızın çoğunu okudum. Çok üzgünüm. Ne diyeceğini bilemedim. Kocanizi Allah ıslah etsin.

Haftaya salı bekliyoruz dediğinde , yok olmaz bu sefer ben bekliyorum mutlaka deyin.

Evde eşya yok , yemek yok gelmezler diye düşünmeyin.
Acitasyon yapın, aşk olsun daveti ret mi edeceksiniz gibi konuşun.

Mutlaka onlar gelsin.

Sonraki zamanda cagirdiklarinda hasta olun. En azından evde kalma sürenizi uzatın.

Bu sürede de eşinizle güzel vakit geçirin. Bu güzel zamanlarda da anlatın. 10 yıl geçtiğini, artık bu düzenin değişmesi gerektiğini konuşun.

Ne bileyim işte ömür geçiyor.
Deneyeceğim ana kimse beni hesaba almıyor ki

Yalnızım bosverin burda bana cvp yazan birçok kişi aynı kaynanamlar gibi sadece kendi nefislerine göre konusuyorlar. Olsun oda bı öneri bakıyorum herşeyi kendi kararına göre yapabilenlerde varmış onlar adına seviniyorum
Burda gelipte yakinma o zmn madem o kocayla kalicaksin cocuklarini da surundureceksin kendi yasadigin yaşanti ile ve sen bu durumun sonuclarini idrak edemiyosun.
Ne dememizi bekledin ki? Ah ah vah vah vs..
Bugun üstelik kadinlar gunu bir kadin isterse dunya degişir ben buna inaniyorum

Burda gelipte yakinma o zmn madem o kocayla kalicaksin cocuklarini da surundureceksin kendi yasadigin yaşanti ile ve sen bu durumun sonuclarini idrak edemiyosun.
Bir derdim var başlığında site kurallarını ihlal etmediği sürece derdini yazabilir, belki iç dökme amaçlı yazıyor belki yapabileceği bir iki fikir alma amaçlı yazıyor. Herkesin ekonomik gücü, eğitim seviyesi, doğduğu büyüdüğü yer aynı değildir ve şartları aynı değildir. Üslup bu kadar sert olmak zorunda mı? Belli ki karşımızda çaresiz olduğunu düşünen ve zor durumda olan biri var. Bir kadın isterse çoğu şeyi değiştirir, kadın güçlüdür evet ama bazen her şey kadının elinde olmuyor, imkanlar kısıtlı oluyor maalesef.

Ne diyebilirim bilmiyorum. Arkanda ailen yok işin yok cesaretin yok. Yok üstüne yok. Seviyorlar işte kabalık yaşamayı. Ne anlıyorlar bilmiyorum. Eminim boşanma lafını da ettirmiyorlardir. Onlar ölmeden pek rahat edecek gibi görünmüyorsun.

Eşim. Ama şimdi bu konuya yönelip tekrar herşey iicn üzülmek istemiyorum iyi yolla kavga çıkmadan sizde nasıl bu duruma engel olabilirim çünkü kimsem yok bu dunyada. Annem çok hasta babam vefat etti. Derdimi anlatabilecegim sorup akıl alabilecegim kimsem yok
Merhabalar bizde yakın oturuyoruz kalma konusu olmasa bile yatmadan yatmaya giderdik evimize bende çok uğraştım. Dinlediğim bir psikolog şöyle aktarmıştı karşınızdakini suçlamadan anlatın. Mesela eşinize tabi gidelim diyip gidin hiç sorun yapmayın ama bir sonrakinde çocukları bahane edin ya da evde kendinize iş çıkarın. Ya da direk hayır evimde dinlenicem diyin. Dizim var diyin ne bileyim uydurun. Haftada 3 kere oluyorsa mesela 2 yapın. Sonra 1 e düşürün. Yavaş yavaş. Anneside duygu sömürüsü yaparsa yok anne herkes evinde rahat de ya da anne siz gelin sürekli 10 gün kalan rahat edemezsiniz ki eviniz gibi o yüzden de. Çocukları sun .

iyiaileannesi iyiaileannesi anneniz sizin evinizde yaşasa veya gelip uzun uzun kalsa hafta içi, çocukları okula gönderseniz eşiniz götürüp getirse haftaiçi bahaneniz olur,kv sadece haftasonları gitseniz kayınbabanızın yanında böyle deyin onlar gelin ve torunlar ı sever.biraz rahatlarsınız,eşiniz ayrı keseye kvuşna kadar böyle olucak gibisiniz,misfirlerin yanında çocukların eğitim alamadığını ,annenizle ilgikenemediğinizi konuşun sohbet ederken kv olsun,eltinizle birlik olun madem yeni evli kocasını ikna etsin aynı odada yatın eşlerinizle,torunları kv başına sarın yorulsun biraz.rahatlarının bozulması lazım koca tarafınızın maalesef,size göre yorumum bu😔

Bence artık karşına alıp açık ve net konuşmalısın baktın yine olmadı kocana “sen git ben gelmiyorum” desen? Bi yerden başlamalısın yani, her defasında çıkıp gidersen eşin seni tabii ciddiye almaz ki.
Acaba kayınvalidenlerin asıl amacı beraber oturmak olabilir mi?

Seni anlıyorum canım
Küçük yaşta evlenmişsin ne ailen ne de eşinin ailesi sana sahip çıkacak yol gösterici insanlar değil
Sen yaş aldıkça bilinçlenmişsin yanlışları görmeye başlamışsın biseyleri değiştirmek istiyorsun
Bana göre doğru yoldasın şuan
Ama unutma sen değişirken cevrendekiler aynı kaldılar
Zamana bırak bence ve kendini geliştirecek şeyleri internetten takip et hatta halk eğitim merkezlerinin kurslarına yazıl
Sen çocuklarına ve kendine odaklan yoksa onları düşündükçe daha çok yipratirsin kendini değmez
Bence eğer kayınvalidem taşınınca ayrı odanız olacaksa eşinle taşın gitsin
Çünkü eşinin senden ayrı yatmaktan rahatsız olması iyi değil gittikçe uzaklaşır senden
Ben seni tebrik ediyorum nerden nereye gelmişsin çocuklarını okutmak istiyorsun ailene eşine sahip çıkmak istiyorsun ne güzel
Unutma yavaş yavaş olur bu tür değişimler
Mutluluklar sana

Örneğin yakınınızda kaç kadına yardım ettiniz. Değişmesi için imkanı olması lazım. Ah vah bekleyen yok ki sizden. Klavyeden yaziyorsunuz ama iş üstümüze düşünce bı apisip kalıyorsunuz. O kadar kadın cinayeti var çocuk istismarcisi ben nereye gideyim bu üç küçük cocukkla çalışayım kim bakacak. Belki seni okutan kitap defter alan okula gönderen birileri vardı. Belki herkes aynı şartlar altında yaşamadı. Bence gelip ah vah etmiceksiniz demek yerine çözüm bulamadiginiz yada hoşunuza gitmeyen biseye böyle duyarsız kalacağınız biseye hiç yorum yapmayın daha iyi. İnşallah bu yaşanılanlar gibi hiç bişey yasamazsinizda beni hiç bı zman anlamazsiniz

Ömür boyu olacağını zannetmiyorum. En fazla iş bulup birkac ay misafir ederler 😒
Hiç denemedim mi acaba ben bu hayatı kabullendim artık çünkü çıkış yolu bulamadım artık bakış acimi değiştirdim. Madem kurtulamıyorum bari biseyler yapayimda çocuklarım ben mutlu olayım. Kadınlar gününde diyorlar ya kadın isterse başarır diye belki bende başarırım iyi günler görürüm diye yazmıştım linç yemedigim kaldı bir çok insan yazıyor yazıyor bu kadar kötü olunabilecegi hiç aklıma gelmemişti. Konuda silinmiyor galiba. Buradaki fikirlere uysam yani bı çok agresif fikire inanın belkide bı sonraki gün bende haberlerde çıkarım hiç kimse düşünmüyor direk konuşuyor yazık çok uzuldum

Merhabalar bizde yakın oturuyoruz kalma konusu olmasa bile yatmadan yatmaya giderdik evimize bende çok uğraştım. Dinlediğim bir psikolog şöyle aktarmıştı karşınızdakini suçlamadan anlatın. Mesela eşinize tabi gidelim diyip gidin hiç sorun yapmayın ama bir sonrakinde çocukları bahane edin ya da evde kendinize iş çıkarın. Ya da direk hayır evimde dinlenicem diyin. Dizim var diyin ne bileyim uydurun. Haftada 3 kere oluyorsa mesela 2 yapın. Sonra 1 e düşürün. Yavaş yavaş. Anneside duygu sömürüsü yaparsa yok anne herkes evinde rahat de ya da anne siz gelin sürekli 10 gün kalan rahat edemezsiniz ki eviniz gibi o yüzden de. Çocukları sun .
Ben hep plan yapıyorum inanın bı gitsem geri çıkamıyorum ki on günden önce eve donemiyorum. Dizi bizim neyimize. Ben ilk taşındığında komşular hep sandı ki bosanmisim gidiyorum evden çıktığımda komşular bile diyor aha artık bu geri dönmez kaçar. O derece yani dua ediyorum iyi geçinmeye çalışıyorum iyi gecinme sayesinde uzun zamandır evde şiddetli kavga olmuyor. Arada bı istediğim bişey olunca onuda alıyorlar biliyorum ki bu konuda iyilikle cozulucek kimse fark etmeden

Ben hep plan yapıyorum inanın bı gitsem geri çıkamıyorum ki on günden önce eve donemiyorum. Dizi bizim neyimize. Ben ilk taşındığında komşular hep sandı ki bosanmisim gidiyorum evden çıktığımda komşular bile diyor aha artık bu geri dönmez kaçar. O derece yani dua ediyorum iyi geçinmeye çalışıyorum iyi gecinme sayesinde uzun zamandır evde şiddetli kavga olmuyor. Arada bı istediğim bişey olunca onuda alıyorlar biliyorum ki bu konuda iyilikle cozulucek kimse fark etmeden
Eşinle tatlı tatlı cilveli cilveli konuşsan ya da biraz uzağa taşınsanız ? Bilmiyorum ama çok zor ya bi ara bende sabah gidip gece eve çıktım diye sinir krızı geçirmiştim sizi anlıyorum. Ama çocuğunuz en önemli kozunuz dersi var online diyin sınav diyin yanlarında kalmam lazım diyin. Eltinizle bir olsanız ? Kaynınız nasıl

Eşinle tatlı tatlı cilveli cilveli konuşsan ya da biraz uzağa taşınsanız ? Bilmiyorum ama çok zor ya bi ara bende sabah gidip gece eve çıktım diye sinir krızı geçirmiştim sizi anlıyorum. Ama çocuğunuz en önemli kozunuz dersi var online diyin sınav diyin yanlarında kalmam lazım diyin. Eltinizle bir olsanız ? Kaynınız nasıl
Belki oda bı yerde konu açmıştır oda aynı. Ben kalınca oda orda kalıyor.

Örneğin yakınınızda kaç kadına yardım ettiniz. Değişmesi için imkanı olması lazım. Ah vah bekleyen yok ki sizden. Klavyeden yaziyorsunuz ama iş üstümüze düşünce bı apisip kalıyorsunuz. O kadar kadın cinayeti var çocuk istismarcisi ben nereye gideyim bu üç küçük cocukkla çalışayım kim bakacak. Belki seni okutan kitap defter alan okula gönderen birileri vardı. Belki herkes aynı şartlar altında yaşamadı. Bence gelip ah vah etmiceksiniz demek yerine çözüm bulamadiginiz yada hoşunuza gitmeyen biseye böyle duyarsız kalacağınız biseye hiç yorum yapmayın daha iyi. İnşallah bu yaşanılanlar gibi hiç bişey yasamazsinizda beni hiç bı zman anlamazsiniz
Sen kendin icin caba harcamamissin ki burda benim yazdiklarimi istedigin kadar elestir isine gelmedigi icin gerceklerden korktugun icin bu sekilde yasiyorsun yardim bir noktaya kadar sürer sosyal devlette var bu konu icin bunlar apayri mevzular .Ayrica kimin ne yaşadigini bilmeden burda allah sana da yaşatsin demeni kıniyorum
Sadece o 3 yavru icin uzuldum bu son yazim o 3 yavrunun şu an durumu nasilsa gelecegini de ayni sekilde bicimlendiriyorsun

Hiç denemedim mi acaba ben bu hayatı kabullendim artık çünkü çıkış yolu bulamadım artık bakış acimi değiştirdim. Madem kurtulamıyorum bari biseyler yapayimda çocuklarım ben mutlu olayım. Kadınlar gününde diyorlar ya kadın isterse başarır diye belki bende başarırım iyi günler görürüm diye yazmıştım linç yemedigim kaldı bir çok insan yazıyor yazıyor bu kadar kötü olunabilecegi hiç aklıma gelmemişti. Konuda silinmiyor galiba. Buradaki fikirlere uysam yani bı çok agresif fikire inanın belkide bı sonraki gün bende haberlerde çıkarım hiç kimse düşünmüyor direk konuşuyor yazık çok uzuldum
Üzülme canım burda çoğu kişi agresf sert konuşuyor benide çok üzdüler.

Sen kendin icin caba harcamamissin ki burda benim yazdiklarimi istedigin kadar elestir isine gelmedigi icin gerceklerden korktugun icin bu sekilde yasiyorsun yardim bir noktaya kadar sürer sosyal devlette var bu konu icin bunlar apayri mevzular .Ayrica kimin ne yaşadigini bilmeden burda allah sana da yaşatsin demeni kıniyorum
Sadece o 3 yavru icin uzuldum bu son yazim o 3 yavrunun şu an durumu nasilsa gelecegini de ayni sekilde bicimlendiriyorsun
Düzgün oku öyle sana da yaşatsın demedim asla yaşama ki beni hiç anlayamadım dedim. İşin ucu sizlere dokununca zorunuza gidiyor değil mi siz sosyal devlet falan bosverin önce sorumluluk sahibi insan olmaya çalışın belki bı işe yarat herşey devletten beklenmez

Ayrıca sende yasa diye anlamışsın ya neden zoruna gitti ki sen benim yerimde olsan herşeyi kolaylıkla halledermissin ben hiç çaba harcamışmisim. Sen bunları kendine hiç yasatmazmissin.

Yalnızım bosverin burda bana cvp yazan birçok kişi aynı kaynanamlar gibi sadece kendi nefislerine göre konusuyorlar. Olsun oda bı öneri bakıyorum herşeyi kendi kararına göre yapabilenlerde varmış onlar adına seviniyorum

allah yrdımcın olsun ne denir bilemiyorum. Kocanın insafa gelmesini sağlamaktan başka bir çare yok gibi duruyor.

Back
X