• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi ile aynı şehirde mi farklı şehirde mi?

Dondurmalipasta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2016
167
66
28
Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Evlendigimde eşimin işinden dolayı eşimin ailesinin yaşadığı şehire geldim. Eşimin ailesiyle ufak sorunlarımız oldu ancak çok büyük bir sorun yaşamadık. Şimdi benim tayin durumum var farklı bir şehire de gidebilirim tabi esimde gelecek, burada da kalabilirim. Eşinin ailesi ile aynı şehirde veya farklı şehirde yaşayanlar tecrübelerini paylaşabilirler mi? Buradayken birbirimize sadece oturmaya gidip geliyoruz ama her sorunda bizim gitmemiz gerekiyor. Farklı şehirde olunca yatılı gidilip gelinecek bu durum daha mı zor olur? Bu arada benim ailem de farklı şehirde.

farklı şehirlerde olunup yatılı olayındansa ; aynı şehirde 15 günde bir çay içmek için oturulmasını tercih ederdim ben olsam.
zira bizimkiler de gidecek yakında başka memlekete.
ben ayda bir gelip kalmasınlar diye şimdiden veriyorum subliminal mesajları :D

Bence ya kendi ailen ve kvkp ile ayni sehirde,
Ya da kendi ailenden ve kvkpden de uzak :cool:

Dolayisiyla ikinci secenek size uygun :KK30:

İş insanların kendilerini bilmelerinde.
Eğer huzursuzluk verecekse aynı şehirde de verir farklı şehirde de verir.
Ben farklı şehirdeyim.
Eşimin ailesi de kendini bilen insanlar.
Arada sırada bizim zorlamamızla kalmaya gelirler ve hemen gitmek isterler.
Açıkcası ben aynı şehirde olmaktansa böyle olmayı tercih ediyorum.

Ayni sorun bendede var.
Takipdeyim.
Müstakbel kv kesin gelip kalir...helede cocuk olunca...
Öfff... bence ayni şehirde kalman daha iyi. Yoksa ne tatilin kalir nede hafta sonun. Gelip gelip cöreklenirler her tatilinde

farklı şehirde olmak her zaman için daha ıyıdır

Söyle düşünüp karar verebilirsiniz. Siz çalışıyorsunuz ve çocuk düşünüyorsunuz. İleride çocuğa bakacak çocuğu bırakacak birilerinin olmasını istiyor musunuz? Veya hamilelikte ve doğumda size istediğiniz gibi yardımcı olabilecekler mı? Mesele sadece gidip gelme olarak düşünülmemeli bence. KV yıl siz tanıyorsunuz. Burda sorduğunuzda çoğunluk KV den uzak dur dicektir. Ama çok anlaşılmayacak bir durumunuz yoksa eksileri ve artıları yazıp hangi taraf daha ağır basiyorsa ona göre karar verebilirsiniz.

Ben yurtdışındayım 3,4 ayda bir gidip hem kendi ailemde, hem eşimin ailesinde yatılı kalıyorum 1'er hafta kadar.
Yatılı kalmak benim açımdan sorun olmuyor aramızda problem yaşanmadı.
Güzel geliyor bana uzak olmak, kıymetli oluyor çünkü, benimki rahat ağrlamak için elinden geleni yapıyor, devamlı görüşsek aynı şehirde nasıl olur bilmiyorum daha onu tecrübe etmedim. Türkiye'ye döndüğümüzde büyük ihtimal aynı şehir olacağız bakalım. O yüzden şimdilik uzaklık iyidir diyorum tabi bu aileye de bağlı. Evinize gelip, aylarca kalırlar mı vs.

Merhaba arkadaşlar. 2 yıllık evliyim. Evlendigimde eşimin işinden dolayı eşimin ailesinin yaşadığı şehire geldim. Eşimin ailesiyle ufak sorunlarımız oldu ancak çok büyük bir sorun yaşamadık. Şimdi benim tayin durumum var farklı bir şehire de gidebilirim tabi esimde gelecek, burada da kalabilirim. Eşinin ailesi ile aynı şehirde veya farklı şehirde yaşayanlar tecrübelerini paylaşabilirler mi? Buradayken birbirimize sadece oturmaya gidip geliyoruz ama her sorunda bizim gitmemiz gerekiyor. Farklı şehirde olunca yatılı gidilip gelinecek bu durum daha mı zor olur? Bu arada benim ailem de farklı şehirde.

ben eşimin ailesiyle aynı şehirdeyim, kendi ailem başka şehirde, 5 yıllık evliyim ama şimdi ki aklım olsa asla asla asla :kızgın: her şeyin uzağında olmak çok çok zor, halimden de anlamıyor:sopa:

biz aynı şehirde de olunca ya da farklı şehirlerde de olunca bi sıkıntı yaşamadık.
ama uzaklıkta olunca tabi geldiklerinde yatılı geliyorlar .
kısa kalacaklarsa yine sıkıntı uzun sürmez

Okumadan yazdım direk ayrı ayrı ayri. Her ne sebep olursa olsun hem de. Ben o hatayi yaptım dedim eşim hasta yanlarında olsunlar aman allahım kalp hastası oldum sinir desen berbat

Basligi gorune farkli ulkelerde diyesim geldi :D
Ben ayri sehirdeyim. 1500 km uzaktayiz evime gelip gitmiyorlar. Biz de yilda bir 2 haftaligina gidiyoruz. Ben memnunum. Surekli burun buruna olmak bana gore degil.

Ben normalde kesinlikle git ne kadar uzak o kadar iyi diyebilirdim ama eğer ki gelip 10 gün 15 gün yatılı kalacaklarsa kesinlikle aynı sehır haftada bir iki haftada bir 2 saat oturmak en iyisi.

Back
X