Ortak çalışmıyorlar, eşiniz babasının yanında çalışıyor ve zengin olan da kayınpederiniz. Eşiniz şu durumda bir hiç. Babasına cevap verse ekmeğinizden suyunuzdan olursunuz. Çok zenginlerse kursunlar ya size bir işyeri?Ortak çalışıyorlar ve çok zenginler. Eşim ayrılsa yine durumumuz iyi olur ama ailesi ve direk koparamaz bağını. Benim kendi gelirim olsa adam akıllı, ben bu kadar takmam sadece maddi değil manevi de doygunluk sağlar, şu an ufak tefek işler alıyorum evde, ayda 3-5 bin anca geliyor. Çalışmak istiyorum ama eğer birinin yanında çalışırsam asgari ücretle çalışacağım, kendi yerimi açmak da masraflı ve riskli ama evden de bir yere kadar gidiyor çünkü piyasa sizi iyi tanımıyor kendi yeriniz olmayınca. Böyle saçma sapan bir durum işte.
Siz eşinize bir şey diyemiyorsunuz, eşiniz de babasına diyemiyor. Kendi işiniz eviniz geliriniz olsaydı bu lafları işitmezdiniz. Dirsek çürütmüş okumuşsunuz, tabi şimdi iş kursanız çevreniz olmaz. Çünkü çalışma hayatına girmeden okulu bitirip koşa koşa evlenmişsiniz "zengin"adamla. Bir kaç sene çalışıp çevre edinip sonra işinizi kursanız olmuyor muydu? Mesafe koy gitme görüşme diyenler farkında değil heralde çeşmenin musluğu o tarafta.