- 6 Ağustos 2021
- 262
- 171
- 53
Burda insanlar tavsiye veriyor, sana gerçeği de söylüyor. Bu davranışlara karşı koy , gerekeni yap diyorlar. Sen ben yapamam , aman huzurumuz bozulmasın, ben mağdurum. Insanin ilk önce kendine saygısı olacak. Ben kendine saygı duymayan , kendini değerli görmeyen, kendine köpek gibi davrananlara özür dileyen , kendini aşağılık gören sadece kadın değil tüm insanların saygıyı haketmedigini düşünürüm. Çünkü dünyaya ve çevrenize verdiğiniz ben böyle bir insanım diyorsunuz ama çevreden başka bir davranış bekliyorsunuz. Kadın cinayetleri ile sana hakaret eden kayinperine ezilmen aynı şey değil. Kadınlar olum tehlikesi altında olsalardı karşı koyup bosanip yeni hayat kurmayı deniyorlar , senin yaşadıkların ile karsilastirimqz . Kendi ezikliğini, hayatı boyunca erkekler tarafından şiddet görmüş kadınlarla karıştırma ben o kadınların avukatlığını yapıyorum. Sen onlardan değilsin, onlar bir yerde yeter artık ben de insanım diyorlar. Öyle başlarına ağrı girip , ezilmiyorlar senin gibi .
Sen de kayınpeder gibisin, bir açığını bulmayagör ; hemen insanı o noktadan vuruyorsun. belki ben de ‘yeter artık ben de insanım’ noktasına şimdi gelmiş ve bir yol arıyorumdur? Sen senelerce psikolojik şiddet görmüş müvekkiline senin kendine saygın yok diyip hoşçakal mı diyorsun? Düşünsen bile demezsin çünkü işin ucunda para var tabi. Bana gelip iki yüzlülük yapma, senin ilk yazdığın andan itibaren amacın iyice aşağı çekmek, yardımcı olmak değil. Ha o başlarına ağrı girip ezilmiyorlar kısmına gelince; senin de bir gün kendini karanlıktan çıkarmaya gücün yetmediğinde lütfen bu gaddar tavırlarını hatırla ve ne oldum deme ne olacağım de. Psikoloji öyle bir şey ki birden alaşağı eder seni, farkına bile varamazsın.