Eşimin Ailesi İle Sorunlarım

Mettgul

evli, mutlu, cocuklu :)
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2011
748
37
73
.......................

Son düzenleme:

canım benim ben seni çok iyi anlıyorum. Üzülme ne olur. Allah yardımcın olsun inşaallah. sen Allah a bırak. Herkes her şeyi unutur ama Allah unutmaz.

Allah yardımcın olsun canım.. anlattıgn seyler psıkolojık olarak yıkıyor ınsanı kımseye guvenemez ınanamaz hale gelıyoırsun bı sure sonra..
ınsallah bır cıkar yolunu bulursun .. ama bence esınle konus bu durumu saklama

Yine size ev almışlar benimkiler ne düğünde bişey taktı hatta takılanları da geri aldılar , ne bi ev aldı üstüne eşimin öğrenim kredisi borcunu da bize yıktılar..

Son düzenleme:
Eltin alışveriş yaparken eşinin elini tutan bir insan! yanlış okumadım dimi?
yuhh artık..
Ne insanlar var yahuu bunuda okudum ya
kıskanıyo olabilir çekememezlik olabilir kem küm de el ele ne oluyo telefonunu açmak vs ne oluyo
Eşinize şaşkınım suç eşinizdedir hanfendi..

böyle insanlara karşı
elinden birşey gelmez
sadece onlardan uzak oturduğun için dua etmelisin...

onlarla esınızın aılesı dıye samımı olmak sorunda degısınız zaten baska bır ılde yasıyormussunuz bu sızın ıcın bır avantaj kırk yılda bır gorustugunzdede katlanacaksınız artık hıc muhattap olmadan sadece onlar gıbı polıtık davranarak gecıstıreceksınız onlarla zamanınızı ev kırasına gelınce eger esınızın sesı cıkmıyorsa yapacak bırsey yok bu konuyu ona bırakın o hakkını aramalı artık evımızın kırasını bı alıcaz gecınemıyoruz ya da buna ıhtıyacımız var gıbı kolaylıklar dılerım sıze

canım Allah yardımcın olsun,benzer şeyleri bende yaşıyorum(

canım benim ben seni çok iyi anlıyorum. Üzülme ne olur. Allah yardımcın olsun inşaallah. sen Allah a bırak. Herkes her şeyi unutur ama Allah unutmaz.

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar... Eşimle sık sık konuşuruz bu konuları ama değişen birşey yok. Uzaktayım şükürler olsun. Aslında çok büyük bir sorun değil belki ama gerçekten psikolojik olarak insanı yıpratıyor. DÜşünsenize kayınvalideniz yüzüne gülüp arkadanızdan konuşabiliyor. Eltileriniz sürekli sizi inceleyip, her hareketinizi konuşuyor. Onların ynaında diken üstündeyim sürekli. Kasılıyorum resmen.

Yine size ev almışlar benimkiler ne düğünde bişey taktı hatta takılanları da geri aldılar , ne bi ev aldı üstüne eşimin öğrenim kredisi borcunu da bize yıktılar..

Valla cnm İnşallah o ev de bize gelir. Ondan da şüpheliyim yani.

Ben de ilk zamanlar tuhaf karşılamıştım. Çok ahlaksız bir durum olduğunu düşünüyordum. Fakat şimdi şimdi görüyorum ki, eşim sadece eşime karşı değil. Diğer kaynıma ve eşinin arkadaşlarına karşı da o şekil samimi. MEsela diğer kaynımın atletini pantalonundan içeri sokuyor. Kendi eşinin erkek arkadaşlarının da ellerini tutuyor. Öyle tuhaf biri. Bir de eşimin çevresi onu sıcak kanlı olarak değerlendiriyor.

böyle insanlara karşı
elinden birşey gelmez
sadece onlardan uzak oturduğun için dua etmelisin...

Canım sadece onlarla arana mesafeni koy. Bırak kendi pislikleri içinde boğulsunlar.

Cevaplarınız için teşkkür ederim arkadaşlar.

eşinin arkadaşlarının elini tutup bir de kaynının atletini pantolonuna mı sokuyor? Nasıl bir ahlak anlayışı var eltinizin ve kaynınızda nasıl bir erkeklik gururu var ki karısının böyle şeyler yapmasına göz yumuyor.

Aslında çok ta ilgilendirmiyor beni eltimin ve kaynımın genişliği. Benim evim ayrı, yuvam ayrı. Yani onlar kaldırıyor demek ki. Benim rahatsızlığım, onların bu rahatlığının benim özel alanıma girmesiyle başlıyor. Benden uzak Allaha yakın olsunlar.

Rabbim herkesi iyi insanlara denk getirsin. Dedikodu. iki yüzlü insanlar, ve aile içinde ayrımcılık sinir bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…